Menshopping dihujung tahun 2014 (persediaan sekolah)

9:05 AM

Terima kasih byk2 la utk post jiran kita, Puan Nadia kita

So giliran umie plak la g seranggggggggggggg!!!! Seriusly berbaloi2 sgt..




Segan plak nak tempek gambar kasut2 yg diborong.. hiks!!! Boley gitu??? Ecehhhhhhh

Tpi mmg btol la, uhung2 tahun mmg berbaloi la spend utk kelengkapan sekolah anak2.. Byk bebeno sales nye.. Lepas shoppng kasut, kami ke Jakel Shah Alam plak..


Mmg gile shpping la uhuu... berbaloi2 sgt beli kain utk baju sekolah anak2.. sangat2 berbaloi nye.. jenis material kain yg sejuk, tidak panas & warna seakan2 'bernila'.. g tempah plak sepasang baru rm30.. x jimat lgi ke tu? kalau beli yg ready made, jenis material xkan sama mcm yg kita nak, infact sehelai cecah rm20-30 ikut saiz ye x? sehelai rm20-30, sepasang?? fuuuu.... percik peloh umie!!

You Might Also Like

0 cutie berceloteh

Followers

Popular Posts

  • Sebenarnya waktu  Solat Sunat Dhuha  boleh selisih (berbeza) sehingga 30 minit dalam sesuatu tahun itu dan waktunya juga berbeza seh...
  • Jenoh menggodek2 itinery yg dishare dlm website @ blog. Seronok jgk kan dpt baca pengalaman2 blogger lain  Jeng3.. umie terjumpa bebera...
  • Dh pass kan? haaa.. apa lgi? Bz kan diri dgn FTR report ye amende FTR report? Lepas exam CePSWaM, langkah seterusnya buat FTR report...
  • Syaratnya :- 1.  FOLLOW  BLOG  NI  ( * letak link di comment untuk saya check balik * ) 2.  FOLLOW  INSTAGRAM  ...
  • سُبْحَانَ اللّه (Subhanallah) sebelum ni mmg xpernah tw lngsung psl pijat ka, pepijat ka, bed bugs ka.. Paling terok pernh dgr po...
  • السلام عليكم ورحمة الله وبركاته Αѕѕαℓαмυ'αℓαιкυм  Nak share sgt2 ni psl produk best yg teramat sgt.. Ever since dok menyandang beg j...
  • Umie mmg dh lama idam2 kan Oakley Prescription. Tula, sape suruh ilangkan? Haaa.. mendapat!! Xsmpai dua thn pakai plak tuuuu Contact ...
  • Wah!!! Teruja umie utk try ye.. Gedik!!! Auwww... Mula2 tak paham jgk cmne cara pakai (kes jakun) :P Rupa2nya, ...
  • السلام عليكم ورحمة الله وبركاته Αѕѕαℓαмυ’αℓαιкυм Bulan Ramadhan ni, umie busy btol.. xde masa pn nk rilex2 pn.. Tgk tv pn slalunya '...
  • Salam Jumaat semua..