Ingat lgi tak

3:35 PM

Teringat pulak kenangan2 lama (almaklumla, udah nak masok penghujung 30an ni uhuu)

Tpi mmg budak2 zaman 'la' ni mmg xdpt lalui dh zaman2 kita dlu.. paling xbleh blah, "masok3!!!! masokkkkk!!!!!!" pdhal kita yg kat belakang ni dh smpai terbaring2 kat org sebelah sbb dh terlalu pack.. bila bas masok selekoh je mmg boleh nmpak la kita masing2 landing kat parner depan walaupun kita x kenal org tu :P

msa tu mmg standby pin je kat tgn.. bukan apa.. ada yg 'lelaki2 miang' kdg2 suke je park anggota bdn yg xsepttnya kat kita.. imagine kita di duduk, durng plak berdiri sebelah kita.. digesel2 nya plak haiiii!!! mmg mendapat la..

yg tdo berdengkur siap meleleh air liur bagai, dh la tu, siap park plak kepala kat kita 





You Might Also Like

0 cutie berceloteh

Google+ Followers

Followers

Popular Posts

  • Dh pass kan? haaa.. apa lgi? Bz kan diri dgn FTR report ye amende FTR report? Lepas exam CePSWaM, langkah seterusnya buat FTR report...
  • Kali ni kemana kite? Jom try tempat yg pd umie consider baru Lalalalalalala.... Last minit cari tempat... jeng3..   Sma...
  • سُبْحَانَ اللّه (Subhanallah) sebelum ni mmg xpernah tw lngsung psl pijat ka, pepijat ka, bed bugs ka.. Paling terok pernh dgr po...
  • السلام عليكم ورحمة الله وبركاته Αѕѕαℓαмυ'αℓαιкυм  Nak share sgt2 ni psl produk best yg teramat sgt.. Ever since dok menyandang beg j...
  • Umie mmg dh lama idam2 kan Oakley Prescription. Tula, sape suruh ilangkan? Haaa.. mendapat!! Xsmpai dua thn pakai plak tuuuu Contact ...
  • Ye taw.. cite ni dh lama kot.. tpi mmg best.. sesekali layan cite2 lama ok jgk ye x? Mmg the best of all... dgn suasana sawah padi.. i...
  • Waaaaaaa... saya suka saya sukaaaa.... Nak join, follow syarat berikut; 1. Follow fb cik cantik manis ni. Klik button dibawah ni,    2. F...
  • syarat dia simple je... - Follow blog ni je. blog lagi satu tknak follow pun takpe -klik iklan di sidebar tu dan tunggu smpai hab...
  • Buat entry bertajuk " Pencarian  Bloglist Sesi  Mac-April 2017 ".  Backlink banner kpd link segmen ini & letak link entry...
  • Giveaway Topup Percuma by Cik Cand y  💖 20 FEBRUARI 2017 - 11 MARCH 2017 http://cikcandysour.blogspot.my/2017/02/giveaway-topup-per...