Ingat lgi tak

3:35 PM

Teringat pulak kenangan2 lama (almaklumla, udah nak masok penghujung 30an ni uhuu)

Tpi mmg budak2 zaman 'la' ni mmg xdpt lalui dh zaman2 kita dlu.. paling xbleh blah, "masok3!!!! masokkkkk!!!!!!" pdhal kita yg kat belakang ni dh smpai terbaring2 kat org sebelah sbb dh terlalu pack.. bila bas masok selekoh je mmg boleh nmpak la kita masing2 landing kat parner depan walaupun kita x kenal org tu :P

msa tu mmg standby pin je kat tgn.. bukan apa.. ada yg 'lelaki2 miang' kdg2 suke je park anggota bdn yg xsepttnya kat kita.. imagine kita di duduk, durng plak berdiri sebelah kita.. digesel2 nya plak haiiii!!! mmg mendapat la..

yg tdo berdengkur siap meleleh air liur bagai, dh la tu, siap park plak kepala kat kita 





You Might Also Like

0 cutie berceloteh

Followers

Popular Posts

  • Sebenarnya waktu  Solat Sunat Dhuha  boleh selisih (berbeza) sehingga 30 minit dalam sesuatu tahun itu dan waktunya juga berbeza seh...
  • Jenoh menggodek2 itinery yg dishare dlm website @ blog. Seronok jgk kan dpt baca pengalaman2 blogger lain  Jeng3.. umie terjumpa bebera...
  • Dh pass kan? haaa.. apa lgi? Bz kan diri dgn FTR report ye amende FTR report? Lepas exam CePSWaM, langkah seterusnya buat FTR report...
  • Syaratnya :- 1.  FOLLOW  BLOG  NI  ( * letak link di comment untuk saya check balik * ) 2.  FOLLOW  INSTAGRAM  ...
  • سُبْحَانَ اللّه (Subhanallah) sebelum ni mmg xpernah tw lngsung psl pijat ka, pepijat ka, bed bugs ka.. Paling terok pernh dgr po...
  • السلام عليكم ورحمة الله وبركاته Αѕѕαℓαмυ'αℓαιкυм  Nak share sgt2 ni psl produk best yg teramat sgt.. Ever since dok menyandang beg j...
  • Umie mmg dh lama idam2 kan Oakley Prescription. Tula, sape suruh ilangkan? Haaa.. mendapat!! Xsmpai dua thn pakai plak tuuuu Contact ...
  • Wah!!! Teruja umie utk try ye.. Gedik!!! Auwww... Mula2 tak paham jgk cmne cara pakai (kes jakun) :P Rupa2nya, ...
  • السلام عليكم ورحمة الله وبركاته Αѕѕαℓαмυ’αℓαιкυм Bulan Ramadhan ni, umie busy btol.. xde masa pn nk rilex2 pn.. Tgk tv pn slalunya '...
  • Salam Jumaat semua..