Thursday, December 18, 2014

Ingat lgi tak

Teringat pulak kenangan2 lama (almaklumla, udah nak masok penghujung 30an ni uhuu)

Tpi mmg budak2 zaman 'la' ni mmg xdpt lalui dh zaman2 kita dlu.. paling xbleh blah, "masok3!!!! masokkkkk!!!!!!" pdhal kita yg kat belakang ni dh smpai terbaring2 kat org sebelah sbb dh terlalu pack.. bila bas masok selekoh je mmg boleh nmpak la kita masing2 landing kat parner depan walaupun kita x kenal org tu :P

msa tu mmg standby pin je kat tgn.. bukan apa.. ada yg 'lelaki2 miang' kdg2 suke je park anggota bdn yg xsepttnya kat kita.. imagine kita di duduk, durng plak berdiri sebelah kita.. digesel2 nya plak haiiii!!! mmg mendapat la..

yg tdo berdengkur siap meleleh air liur bagai, dh la tu, siap park plak kepala kat kita 





No comments:

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...