Spectacles

8:59 AM



Saje mengusha2 walhal ade je pakai.. cuma lately view umie mcm xbrp ok.. setiap kali pakai, umie akan sakit kepala, bhgian belakang kepala mcm stress teramat.. uhuu

Nampak gayanya, mmg kene g kodai balek la ni.. check balek mata ni





Sayang wooo umie dgn spect ni.. msa tu org sebok Oakley, umie pon sebok juge lah!! pdhal biasa je kot.. cuma tu la, keselesaan tu la kn.. tpi umie ni pelik, bila ade bingkai, mata umie xselesa sbb rsa mcm mata tu dihalang (pandangan ada halangan) bengang je.. tu yg dok tgk2 frame-less @ rimless tu













Kelemahan rimless @ frame-less ni ialah terlalu sensitif & kene bijak menjaga. Umie pernah je ada dlu, tpi si adik plak terjatuhkan uhuu.. patah nye kat cermin antara pemegang lens, nak gam tang mana pon xboleh ye x.. syg btol..

Mcm mana pon kan la, umie rsa yg paling penting ialah keselesaan.. kalo cantik pon tpi xselesa xboleh jgk.. kita nak pakai dlm 8jam-10jam sehari kot.. in fact now umie pakai rsanya, sehari 2 jam pon susah, sbb kepala sakit.. mgkin da smpai masa utk tukar power le tu.. adoi la..

sat2!!! cuci mata jap hiks!!!



Kan???? isk3!!!

You Might Also Like

0 cutie berceloteh

Followers

Popular Posts

  • Sebenarnya waktu  Solat Sunat Dhuha  boleh selisih (berbeza) sehingga 30 minit dalam sesuatu tahun itu dan waktunya juga berbeza seh...
  • Jenoh menggodek2 itinery yg dishare dlm website @ blog. Seronok jgk kan dpt baca pengalaman2 blogger lain  Jeng3.. umie terjumpa bebera...
  • Dh pass kan? haaa.. apa lgi? Bz kan diri dgn FTR report ye amende FTR report? Lepas exam CePSWaM, langkah seterusnya buat FTR report...
  • Syaratnya :- 1.  FOLLOW  BLOG  NI  ( * letak link di comment untuk saya check balik * ) 2.  FOLLOW  INSTAGRAM  ...
  • سُبْحَانَ اللّه (Subhanallah) sebelum ni mmg xpernah tw lngsung psl pijat ka, pepijat ka, bed bugs ka.. Paling terok pernh dgr po...
  • السلام عليكم ورحمة الله وبركاته Αѕѕαℓαмυ'αℓαιкυм  Nak share sgt2 ni psl produk best yg teramat sgt.. Ever since dok menyandang beg j...
  • Umie mmg dh lama idam2 kan Oakley Prescription. Tula, sape suruh ilangkan? Haaa.. mendapat!! Xsmpai dua thn pakai plak tuuuu Contact ...
  • Wah!!! Teruja umie utk try ye.. Gedik!!! Auwww... Mula2 tak paham jgk cmne cara pakai (kes jakun) :P Rupa2nya, ...
  • السلام عليكم ورحمة الله وبركاته Αѕѕαℓαмυ’αℓαιкυм Bulan Ramadhan ni, umie busy btol.. xde masa pn nk rilex2 pn.. Tgk tv pn slalunya '...
  • Salam Jumaat semua..