Spectacles

8:59 AM



Saje mengusha2 walhal ade je pakai.. cuma lately view umie mcm xbrp ok.. setiap kali pakai, umie akan sakit kepala, bhgian belakang kepala mcm stress teramat.. uhuu

Nampak gayanya, mmg kene g kodai balek la ni.. check balek mata ni





Sayang wooo umie dgn spect ni.. msa tu org sebok Oakley, umie pon sebok juge lah!! pdhal biasa je kot.. cuma tu la, keselesaan tu la kn.. tpi umie ni pelik, bila ade bingkai, mata umie xselesa sbb rsa mcm mata tu dihalang (pandangan ada halangan) bengang je.. tu yg dok tgk2 frame-less @ rimless tu













Kelemahan rimless @ frame-less ni ialah terlalu sensitif & kene bijak menjaga. Umie pernah je ada dlu, tpi si adik plak terjatuhkan uhuu.. patah nye kat cermin antara pemegang lens, nak gam tang mana pon xboleh ye x.. syg btol..

Mcm mana pon kan la, umie rsa yg paling penting ialah keselesaan.. kalo cantik pon tpi xselesa xboleh jgk.. kita nak pakai dlm 8jam-10jam sehari kot.. in fact now umie pakai rsanya, sehari 2 jam pon susah, sbb kepala sakit.. mgkin da smpai masa utk tukar power le tu.. adoi la..

sat2!!! cuci mata jap hiks!!!



Kan???? isk3!!!

You Might Also Like

0 cutie berceloteh

Google+ Followers

Followers

Popular Posts

  • Dh pass kan? haaa.. apa lgi? Bz kan diri dgn FTR report ye amende FTR report? Lepas exam CePSWaM, langkah seterusnya buat FTR report...
  • Kali ni kemana kite? Jom try tempat yg pd umie consider baru Lalalalalalala.... Last minit cari tempat... jeng3..   Sma...
  • سُبْحَانَ اللّه (Subhanallah) sebelum ni mmg xpernah tw lngsung psl pijat ka, pepijat ka, bed bugs ka.. Paling terok pernh dgr po...
  • السلام عليكم ورحمة الله وبركاته Αѕѕαℓαмυ'αℓαιкυм  Nak share sgt2 ni psl produk best yg teramat sgt.. Ever since dok menyandang beg j...
  • Ye taw.. cite ni dh lama kot.. tpi mmg best.. sesekali layan cite2 lama ok jgk ye x? Mmg the best of all... dgn suasana sawah padi.. i...
  • syarat dia simple je... - Follow blog ni je. blog lagi satu tknak follow pun takpe -klik iklan di sidebar tu dan tunggu smpai hab...
  • Umie mmg dh lama idam2 kan Oakley Prescription. Tula, sape suruh ilangkan? Haaa.. mendapat!! Xsmpai dua thn pakai plak tuuuu Contact ...
  • Waaaaaaa... saya suka saya sukaaaa.... Nak join, follow syarat berikut; 1. Follow fb cik cantik manis ni. Klik button dibawah ni,    2. F...
  • Buat entry bertajuk " Pencarian  Bloglist Sesi  Mac-April 2017 ".  Backlink banner kpd link segmen ini & letak link entry...
  • Giveaway Topup Percuma by Cik Cand y  💖 20 FEBRUARI 2017 - 11 MARCH 2017 http://cikcandysour.blogspot.my/2017/02/giveaway-topup-per...