Minah rempit

10:18 AM


Umie slalu merempit utk ke office. Ramai yg xcye, siap ckp "boleh bwk moto ke ni?? nmpak mcm naik basikal pn xlepas"

Haluuu.. tlg sikit ye.. dekat 17 thn dh saya merempit hokey???

Mana tak nye, dengan traffic jammed, tol dan petrol.. adoi la

Lately kenaikan petrol buat umie sedikit 'anti' bila nak naik kereta, traffic jgn cakapla kan..

Sejak2 naik electric car, hati melonjak2 plak ingin memiliki.. eceh!!!

Motor elekrik cmne plak? Almaklumla, kat opis ni boleh 'charge' hehehe... mengambil kesempatan diatas kesempatan yg ada.. tpi yg xthn tu, harga kereta la kan.. maintenance cmne plak ek?

Charger kat ada kat opis

Add caption


Agak2 la kan, kalo moto2 letrik kat bwh cenggini, pkl brp umie nak smpi opis? lalala






Apa option lain eayh?



MRT? Pastu naik bas??? Gulp!!! Zaman2 sekolah dlu boleh la umie nak ambil 'sweet2 time'. Bila dh ada anak2 ni, mcm tak shesuai aje kan?

You Might Also Like

1 cutie berceloteh

  1. Hahaaa. Kalau motor centu pastikan keluar awal dari biasa eh. Ke motor tu laju. Hehee

    ReplyDelete

Google+ Followers

Followers

Popular Posts

  • Dh pass kan? haaa.. apa lgi? Bz kan diri dgn FTR report ye amende FTR report? Lepas exam CePSWaM, langkah seterusnya buat FTR report...
  • Umie mmg dh lama idam2 kan Oakley Prescription. Tula, sape suruh ilangkan? Haaa.. mendapat!! Xsmpai dua thn pakai plak tuuuu Contact ...
  • السلام عليكم ورحمة الله وبركاته Αѕѕαℓαмυ'αℓαιкυм  Nak share sgt2 ni psl produk best yg teramat sgt.. Ever since dok menyandang beg j...
  • سُبْحَانَ اللّه (Subhanallah) sebelum ni mmg xpernah tw lngsung psl pijat ka, pepijat ka, bed bugs ka.. Paling terok pernh dgr po...
  • Kali ni kemana kite? Jom try tempat yg pd umie consider baru Lalalalalalala.... Last minit cari tempat... jeng3..   Sma...
  • السلام عليكم ورحمة الله وبركاته Αѕѕαℓαмυ’αℓαιкυм Akhirnya, acara kemuncak.. الحمد لله Alhamdulillah Siap sudah thesis yg diheboh2kan sg...
  • Ye taw.. cite ni dh lama kot.. tpi mmg best.. sesekali layan cite2 lama ok jgk ye x? Mmg the best of all... dgn suasana sawah padi.. i...
  • السلام عليكم ورحمة الله وبركاته Αѕѕαℓαмυ’αℓαιкυм Rules: Follow blog ini *wajib Follow semua peserta segmen. List akan diupdate da...
  • Waaaaaaa... saya suka saya sukaaaa.... Nak join, follow syarat berikut; 1. Follow fb cik cantik manis ni. Klik button dibawah ni,    2. F...
  • السلام عليكم ورحمة الله وبركاته Αѕѕαℓαмυ’αℓαιкυм Bab2 contest2 tag cenggini mmg THORBAYEK Anyway, jom2 kita join The rules are s...