Minah rempit

10:18 AM


Umie slalu merempit utk ke office. Ramai yg xcye, siap ckp "boleh bwk moto ke ni?? nmpak mcm naik basikal pn xlepas"

Haluuu.. tlg sikit ye.. dekat 17 thn dh saya merempit hokey???

Mana tak nye, dengan traffic jammed, tol dan petrol.. adoi la

Lately kenaikan petrol buat umie sedikit 'anti' bila nak naik kereta, traffic jgn cakapla kan..

Sejak2 naik electric car, hati melonjak2 plak ingin memiliki.. eceh!!!

Motor elekrik cmne plak? Almaklumla, kat opis ni boleh 'charge' hehehe... mengambil kesempatan diatas kesempatan yg ada.. tpi yg xthn tu, harga kereta la kan.. maintenance cmne plak ek?

Charger kat ada kat opis

Add caption


Agak2 la kan, kalo moto2 letrik kat bwh cenggini, pkl brp umie nak smpi opis? lalala






Apa option lain eayh?



MRT? Pastu naik bas??? Gulp!!! Zaman2 sekolah dlu boleh la umie nak ambil 'sweet2 time'. Bila dh ada anak2 ni, mcm tak shesuai aje kan?

You Might Also Like

1 cutie berceloteh

  1. Hahaaa. Kalau motor centu pastikan keluar awal dari biasa eh. Ke motor tu laju. Hehee

    ReplyDelete

Followers

Popular Posts

  • Sebenarnya waktu  Solat Sunat Dhuha  boleh selisih (berbeza) sehingga 30 minit dalam sesuatu tahun itu dan waktunya juga berbeza seh...
  • Jenoh menggodek2 itinery yg dishare dlm website @ blog. Seronok jgk kan dpt baca pengalaman2 blogger lain  Jeng3.. umie terjumpa bebera...
  • Dh pass kan? haaa.. apa lgi? Bz kan diri dgn FTR report ye amende FTR report? Lepas exam CePSWaM, langkah seterusnya buat FTR report...
  • Syaratnya :- 1.  FOLLOW  BLOG  NI  ( * letak link di comment untuk saya check balik * ) 2.  FOLLOW  INSTAGRAM  ...
  • سُبْحَانَ اللّه (Subhanallah) sebelum ni mmg xpernah tw lngsung psl pijat ka, pepijat ka, bed bugs ka.. Paling terok pernh dgr po...
  • السلام عليكم ورحمة الله وبركاته Αѕѕαℓαмυ'αℓαιкυм  Nak share sgt2 ni psl produk best yg teramat sgt.. Ever since dok menyandang beg j...
  • Umie mmg dh lama idam2 kan Oakley Prescription. Tula, sape suruh ilangkan? Haaa.. mendapat!! Xsmpai dua thn pakai plak tuuuu Contact ...
  • Wah!!! Teruja umie utk try ye.. Gedik!!! Auwww... Mula2 tak paham jgk cmne cara pakai (kes jakun) :P Rupa2nya, ...
  • السلام عليكم ورحمة الله وبركاته Αѕѕαℓαмυ’αℓαιкυм Bulan Ramadhan ni, umie busy btol.. xde masa pn nk rilex2 pn.. Tgk tv pn slalunya '...
  • Salam Jumaat semua..