KK here we come Pt 8

3:33 PM

السلام عليكم ورحمة الله وبركاته Αѕѕαℓαмυ’αℓαιкυм

Hari yg dinanti telah tiba.. bukan main seronok lagi budak2.. mak pak budak pon seronot bukan main ye

Rsa mcm xtdo nak menunggu waktu berlepas. Tepat pkl 2:45 kami perlahan2 bergerak ke KLIA 2. Alhamdulillah, perjalanan smooth dan dipermudahkan

Bru bgn tdo kan, msing2 muka sengal je hehehe

Kami2 ni pn nak bergambar jugak ye


Dalam sibok kami bergambar, mak plak bergossip2 ye


Kan btol kan??? Haaaa....

Tak sangka, travel ramai2 ni seronot rupanya..

Kami, anak2 Haji Rohani @ PakYeop aka HajiRon

Perjalanan mengambil masa 2 jam lebih. First time, umie menjengah kedalam toilet pesawat, bila sampai ketempat duduk umie, tiba2 kaki umie rsa sengal. Kepala tiba2 rsa berpinar2, alamakk.. dh rsa nak muntah.. tiba2 rsa leher berpeluh2 dan tak selesa. Adoi.. pehal plak ni.. Umie pejamkan mata, cepat2 bayangkan diri tengah tdo

Beberapa minit kemudian, dh ok balik perasaan tu. Adoi.. apa la kan.. knp la kan.. that's it.. mmg umie xkan kunjungi lagi toilet waktu pesawat tengah terbang. Menyesal tak sudah



Si adik bgtaw umie, muka umie dh pucat lesi. Umie dh mmg standby dh beg kertas muntah. Mmg anytime je pon. Teringat balik apsal la umie mkn byk jap tdi (umie dgn poyonye siap buat roti hotdog dri rumah, lebih kurang 30 bijik rsanya utk srapan pagi), balance kami mkn dlm flight. Ditambah plak dgn bfez dari Malindo ni.. hadoi la


Seriusly??? mana x geladak tekak kan?? hehehehe

Orait.. kita sambung next entry

You Might Also Like

4 cutie berceloteh

  1. seronoknye travel. rindu nak travel jugak.

    ray tag umie kt sini

    http://www.raydahalhabsyi.com/2017/11/comeback-giveaway-by-raydah-alhabsyi.html

    ReplyDelete
    Replies
    1. kan2.. jom la travel sesame nak :P
      tag??? waaaa... sy suke sy sukeee

      Delete

Followers

Popular Posts

  • Sebenarnya waktu  Solat Sunat Dhuha  boleh selisih (berbeza) sehingga 30 minit dalam sesuatu tahun itu dan waktunya juga berbeza seh...
  • Jenoh menggodek2 itinery yg dishare dlm website @ blog. Seronok jgk kan dpt baca pengalaman2 blogger lain  Jeng3.. umie terjumpa bebera...
  • Syaratnya :- 1.  FOLLOW  BLOG  NI  ( * letak link di comment untuk saya check balik * ) 2.  FOLLOW  INSTAGRAM  ...
  • Dh pass kan? haaa.. apa lgi? Bz kan diri dgn FTR report ye amende FTR report? Lepas exam CePSWaM, langkah seterusnya buat FTR report...
  • سُبْحَانَ اللّه (Subhanallah) sebelum ni mmg xpernah tw lngsung psl pijat ka, pepijat ka, bed bugs ka.. Paling terok pernh dgr po...
  • السلام عليكم ورحمة الله وبركاته Αѕѕαℓαмυ'αℓαιкυм  Nak share sgt2 ni psl produk best yg teramat sgt.. Ever since dok menyandang beg j...
  • Umie mmg dh lama idam2 kan Oakley Prescription. Tula, sape suruh ilangkan? Haaa.. mendapat!! Xsmpai dua thn pakai plak tuuuu Contact ...
  • Wah!!! Teruja umie utk try ye.. Gedik!!! Auwww... Mula2 tak paham jgk cmne cara pakai (kes jakun) :P Rupa2nya, ...
  • Salam Jumaat semua.. 
  • السلام عليكم ورحمة الله وبركاته Αѕѕαℓαмυ’αℓαιкυм Bulan Ramadhan ni, umie busy btol.. xde masa pn nk rilex2 pn.. Tgk tv pn slalunya '...