GIVEAWAY SHFYQHAZHR x PRINTCIOUS

9:34 AM

السلام عليكم ورحمة الله وبركاته Αѕѕαℓαмυ’αℓαιкυм

Wow!! Another contest!!! JOM serbuuuu


PRINTCIOUS: Pernah dengar, pernah surf in tapi belum pernah guna perkhidmatan ini. Tapi umie memang dah plan untuk 'perkahwinan' adik bongsu kelak, In Sha Allah kami akan sponser untuk menggunakan perkhidmatan ini sebagai buah tangan para tetamu.



SYARAT - SYARAT 

1. Follow blog ini [https://shafyqahazahar.blogspot.my
2. Like FB Page ⇨ [PRINTCIOUS] [SHAFYQAHAZAHAR] *wajib
3. Buat entri bertajuk "GIVEAWAY SHFYQHAZHR x PRINTCIOUS"
4. Copy banner di atas dan backlinkkan ke entry ni
5. Dalam entri korang tu, korang ceritakan apa yang korang tau pasal PRINTCIOUS/pengalaman korang order dengan PRINTCIOUS *wajib


6. Publish entri dan tinggalkan link pada ruangan komen di sini

Hadiah yang bakal dimenangi :-

VOUCHER PRINTCIOUS BERNILAI RM80!
TOPUP
PRELOVED TUDUNG


Giveaway ini akan berlangsung selama sebulan dari 20 NOVEMBER 2017  hingga 20 DISEMBER 2017

You Might Also Like

6 cutie berceloteh

  1. goodluck! sha dah update senarai peserta, bolehlah start blogwalking :D

    https://shafyqahazahar.blogspot.my/2017/11/senarai-peserta-giveaway-shfyqhazhr-x.html

    ReplyDelete
  2. hi ray singgah dr segmen yg sama

    http://www.raydahalhabsyi.com/2017/11/giveaway-shfyqhazhr-x-printcious.html

    ReplyDelete
  3. Hi, join too ! All the best ya !
    Jom singgah Nona nya
    http://nonasani.blogspot.my/2017/11/giveaway-shfyqhazhr-x-printcious.html

    ReplyDelete
  4. singgah dari segmen yang sama dan follow sini. Salam kenal dari ai. Good luck!

    ReplyDelete
  5. Jalan-jalan dari GA yang sama...gudluck..follow sini #121

    http://muslimahsejati96.blogspot.my/2017/11/giveaway-shfyqhazhr-x-printcious.html

    ReplyDelete

Google+ Followers

Followers

Popular Posts

  • Dh pass kan? haaa.. apa lgi? Bz kan diri dgn FTR report ye amende FTR report? Lepas exam CePSWaM, langkah seterusnya buat FTR report...
  • السلام عليكم ورحمة الله وبركاته Αѕѕαℓαмυ'αℓαιкυм  Nak share sgt2 ni psl produk best yg teramat sgt.. Ever since dok menyandang beg j...
  • Umie mmg dh lama idam2 kan Oakley Prescription. Tula, sape suruh ilangkan? Haaa.. mendapat!! Xsmpai dua thn pakai plak tuuuu Contact ...
  • سُبْحَانَ اللّه (Subhanallah) sebelum ni mmg xpernah tw lngsung psl pijat ka, pepijat ka, bed bugs ka.. Paling terok pernh dgr po...
  • Ye taw.. cite ni dh lama kot.. tpi mmg best.. sesekali layan cite2 lama ok jgk ye x? Mmg the best of all... dgn suasana sawah padi.. i...
  • السلام عليكم ورحمة الله وبركاته Αѕѕαℓαмυ’αℓαιкυм Bila dh berumur ni (mcm la tua sgt kan), umie lebih suka cite2 yg lebih kpd fact ...
  • Kali ni kemana kite? Jom try tempat yg pd umie consider baru Lalalalalalala.... Last minit cari tempat... jeng3..   Sma...
  • السلام عليكم ورحمة الله وبركاته Αѕѕαℓαмυ’αℓαιкυм Akhirnya, acara kemuncak.. الحمد لله Alhamdulillah Siap sudah thesis yg diheboh2kan sg...
  • السلام عليكم ورحمة الله وبركاته Αѕѕαℓαмυ’αℓαιкυм Husnu Zhon secara bahasa bererti 'berbaik sangka'. Husnu Zhon adalah cara pa...
  • السلام عليكم ورحمة الله وبركاته Αѕѕαℓαмυ’αℓαιкυм الحمد لله Alhamdulillah dh smpai Harini dh hari Jumaat, 20/7/2018 bersamaan Dhu'l...