GIVEAWAY SHFYQHAZHR x PRINTCIOUS

9:34 AM

السلام عليكم ورحمة الله وبركاته Αѕѕαℓαмυ’αℓαιкυм

Wow!! Another contest!!! JOM serbuuuu


PRINTCIOUS: Pernah dengar, pernah surf in tapi belum pernah guna perkhidmatan ini. Tapi umie memang dah plan untuk 'perkahwinan' adik bongsu kelak, In Sha Allah kami akan sponser untuk menggunakan perkhidmatan ini sebagai buah tangan para tetamu.



SYARAT - SYARAT 

1. Follow blog ini [https://shafyqahazahar.blogspot.my
2. Like FB Page ⇨ [PRINTCIOUS] [SHAFYQAHAZAHAR] *wajib
3. Buat entri bertajuk "GIVEAWAY SHFYQHAZHR x PRINTCIOUS"
4. Copy banner di atas dan backlinkkan ke entry ni
5. Dalam entri korang tu, korang ceritakan apa yang korang tau pasal PRINTCIOUS/pengalaman korang order dengan PRINTCIOUS *wajib


6. Publish entri dan tinggalkan link pada ruangan komen di sini

Hadiah yang bakal dimenangi :-

VOUCHER PRINTCIOUS BERNILAI RM80!
TOPUP
PRELOVED TUDUNG


Giveaway ini akan berlangsung selama sebulan dari 20 NOVEMBER 2017  hingga 20 DISEMBER 2017

You Might Also Like

6 cutie berceloteh

  1. goodluck! sha dah update senarai peserta, bolehlah start blogwalking :D

    https://shafyqahazahar.blogspot.my/2017/11/senarai-peserta-giveaway-shfyqhazhr-x.html

    ReplyDelete
  2. hi ray singgah dr segmen yg sama

    http://www.raydahalhabsyi.com/2017/11/giveaway-shfyqhazhr-x-printcious.html

    ReplyDelete
  3. Hi, join too ! All the best ya !
    Jom singgah Nona nya
    http://nonasani.blogspot.my/2017/11/giveaway-shfyqhazhr-x-printcious.html

    ReplyDelete
  4. singgah dari segmen yang sama dan follow sini. Salam kenal dari ai. Good luck!

    ReplyDelete
  5. Jalan-jalan dari GA yang sama...gudluck..follow sini #121

    http://muslimahsejati96.blogspot.my/2017/11/giveaway-shfyqhazhr-x-printcious.html

    ReplyDelete

Followers

Popular Posts

  • Sebenarnya waktu  Solat Sunat Dhuha  boleh selisih (berbeza) sehingga 30 minit dalam sesuatu tahun itu dan waktunya juga berbeza seh...
  • Jenoh menggodek2 itinery yg dishare dlm website @ blog. Seronok jgk kan dpt baca pengalaman2 blogger lain  Jeng3.. umie terjumpa bebera...
  • Syaratnya :- 1.  FOLLOW  BLOG  NI  ( * letak link di comment untuk saya check balik * ) 2.  FOLLOW  INSTAGRAM  ...
  • Dh pass kan? haaa.. apa lgi? Bz kan diri dgn FTR report ye amende FTR report? Lepas exam CePSWaM, langkah seterusnya buat FTR report...
  • سُبْحَانَ اللّه (Subhanallah) sebelum ni mmg xpernah tw lngsung psl pijat ka, pepijat ka, bed bugs ka.. Paling terok pernh dgr po...
  • السلام عليكم ورحمة الله وبركاته Αѕѕαℓαмυ'αℓαιкυм  Nak share sgt2 ni psl produk best yg teramat sgt.. Ever since dok menyandang beg j...
  • Umie mmg dh lama idam2 kan Oakley Prescription. Tula, sape suruh ilangkan? Haaa.. mendapat!! Xsmpai dua thn pakai plak tuuuu Contact ...
  • Wah!!! Teruja umie utk try ye.. Gedik!!! Auwww... Mula2 tak paham jgk cmne cara pakai (kes jakun) :P Rupa2nya, ...
  • Salam Jumaat semua.. 
  • السلام عليكم ورحمة الله وبركاته Αѕѕαℓαмυ’αℓαιкυм Bulan Ramadhan ni, umie busy btol.. xde masa pn nk rilex2 pn.. Tgk tv pn slalunya '...