RhinoShield Lens

5:13 PM

السلام عليكم ورحمة الله وبركاته Αѕѕαℓαмυ’αℓαιкυм

Pada kaki2 gadget yg suke nau ambil gambar, mmg lens ni rsanya ptt ada


Best pakai cover Rhinoshield ni, superbly protect phone terutama iphone yg kita dok beli mahai2 tu. Jadi tak salah luangkan lebih sikit utk beli cover yg btol2 protect gadget kita tu

Ditambahkan pulak dgn koleksi lens yg umie rsa fuaghhhh... santek..

tak cye? try tgk ni

Pakai lens phone
Pakai lens superwide Rhinoshield

Owhh... mcm tu eayh???


Tak banyak sampel yg umie snap sbb blom ada masa.. eceh!! nti tggu next entry kot2 pi vacation memana ke.. buley test lens

ada 4 jenis lens tak silap umie dlm product Rhinoshield ni


jdi tak perlu dh nk usung camera yg berat2 tu waktu pi mana2 vacation.. kan3?

RhinoShield lens review refer sini utk lebih info

You Might Also Like

0 cutie berceloteh

Followers

Popular Posts

  • Sebenarnya waktu  Solat Sunat Dhuha  boleh selisih (berbeza) sehingga 30 minit dalam sesuatu tahun itu dan waktunya juga berbeza seh...
  • Jenoh menggodek2 itinery yg dishare dlm website @ blog. Seronok jgk kan dpt baca pengalaman2 blogger lain  Jeng3.. umie terjumpa bebera...
  • Dh pass kan? haaa.. apa lgi? Bz kan diri dgn FTR report ye amende FTR report? Lepas exam CePSWaM, langkah seterusnya buat FTR report...
  • Syaratnya :- 1.  FOLLOW  BLOG  NI  ( * letak link di comment untuk saya check balik * ) 2.  FOLLOW  INSTAGRAM  ...
  • سُبْحَانَ اللّه (Subhanallah) sebelum ni mmg xpernah tw lngsung psl pijat ka, pepijat ka, bed bugs ka.. Paling terok pernh dgr po...
  • السلام عليكم ورحمة الله وبركاته Αѕѕαℓαмυ'αℓαιкυм  Nak share sgt2 ni psl produk best yg teramat sgt.. Ever since dok menyandang beg j...
  • Umie mmg dh lama idam2 kan Oakley Prescription. Tula, sape suruh ilangkan? Haaa.. mendapat!! Xsmpai dua thn pakai plak tuuuu Contact ...
  • Wah!!! Teruja umie utk try ye.. Gedik!!! Auwww... Mula2 tak paham jgk cmne cara pakai (kes jakun) :P Rupa2nya, ...
  • السلام عليكم ورحمة الله وبركاته Αѕѕαℓαмυ’αℓαιкυм Bulan Ramadhan ni, umie busy btol.. xde masa pn nk rilex2 pn.. Tgk tv pn slalunya '...
  • Salam Jumaat semua..