RhinoShield Lens

5:13 PM

السلام عليكم ورحمة الله وبركاته Αѕѕαℓαмυ’αℓαιкυм

Pada kaki2 gadget yg suke nau ambil gambar, mmg lens ni rsanya ptt ada


Best pakai cover Rhinoshield ni, superbly protect phone terutama iphone yg kita dok beli mahai2 tu. Jadi tak salah luangkan lebih sikit utk beli cover yg btol2 protect gadget kita tu

Ditambahkan pulak dgn koleksi lens yg umie rsa fuaghhhh... santek..

tak cye? try tgk ni

Pakai lens phone
Pakai lens superwide Rhinoshield

Owhh... mcm tu eayh???


Tak banyak sampel yg umie snap sbb blom ada masa.. eceh!! nti tggu next entry kot2 pi vacation memana ke.. buley test lens

ada 4 jenis lens tak silap umie dlm product Rhinoshield ni


jdi tak perlu dh nk usung camera yg berat2 tu waktu pi mana2 vacation.. kan3?

RhinoShield lens review refer sini utk lebih info

You Might Also Like

0 cutie berceloteh

Google+ Followers

Followers

Popular Posts

  • Dh pass kan? haaa.. apa lgi? Bz kan diri dgn FTR report ye amende FTR report? Lepas exam CePSWaM, langkah seterusnya buat FTR report...
  • Umie mmg dh lama idam2 kan Oakley Prescription. Tula, sape suruh ilangkan? Haaa.. mendapat!! Xsmpai dua thn pakai plak tuuuu Contact ...
  • السلام عليكم ورحمة الله وبركاته Αѕѕαℓαмυ'αℓαιкυм  Nak share sgt2 ni psl produk best yg teramat sgt.. Ever since dok menyandang beg j...
  • سُبْحَانَ اللّه (Subhanallah) sebelum ni mmg xpernah tw lngsung psl pijat ka, pepijat ka, bed bugs ka.. Paling terok pernh dgr po...
  • Kali ni kemana kite? Jom try tempat yg pd umie consider baru Lalalalalalala.... Last minit cari tempat... jeng3..   Sma...
  • السلام عليكم ورحمة الله وبركاته Αѕѕαℓαмυ’αℓαιкυм Akhirnya, acara kemuncak.. الحمد لله Alhamdulillah Siap sudah thesis yg diheboh2kan sg...
  • Ye taw.. cite ni dh lama kot.. tpi mmg best.. sesekali layan cite2 lama ok jgk ye x? Mmg the best of all... dgn suasana sawah padi.. i...
  • السلام عليكم ورحمة الله وبركاته Αѕѕαℓαмυ’αℓαιкυм Rules: Follow blog ini *wajib Follow semua peserta segmen. List akan diupdate da...
  • Waaaaaaa... saya suka saya sukaaaa.... Nak join, follow syarat berikut; 1. Follow fb cik cantik manis ni. Klik button dibawah ni,    2. F...
  • السلام عليكم ورحمة الله وبركاته Αѕѕαℓαмυ’αℓαιкυм Bab2 contest2 tag cenggini mmg THORBAYEK Anyway, jom2 kita join The rules are s...