Competent CePSWaM pt.1

12:07 PM

السلام عليكم ورحمة الله وبركاته Αѕѕαℓαмυ’αℓαιкυм

Lama sangat rsanya tak ber'blog', busy 'bercinta' hahahaha

Kejap je dh masuk September kan? Umie baru lah terhegeh2 nak update CPD hour utk scheduled waste



Baru lah umie terhegeh2 guling2 carik training/conference utk kumpul CPD


Syukur الحمد لله Alhamdulillah

Dpt pulak brochure 20CPD Program|IETS Training + Conference Environment (MECCE 2019) dan lagi satu 12CPD Program|Enhancing Scheduled Waste Response Management (with spill response exercise)

Baru 32cpd, mana nak cekau 18cpd?

tanya2 lah jugak dengan geng2 CePSWaM

Alamak!!! FTR boleh claim cpd, cert CePSWaM boleh claim cpd!!!

Hadoiii!!! knp xclaim awal2?


mcm mna umie bleh terlepas pandang ni?


You Might Also Like

4 cutie berceloteh

  1. As salam Sis Umie. Saya baru nak start buat report FTR utk CePSWaM. Jadi terjumpa blos Sis yang selalu cerita pasal report ni. Jadi kalau tak keberatan boleh tak saya nak tengok contoh FTR report Sis Umie untuk saya jadikan sebagai referens? Sebab agak sukar saya nak mulakan report ni tanpa sebarang rujukan.

    Sis boleh emelkan dekat nabihan092@gmail.com. Saya hargai sangat kalau Sis dapat emelkan dan sy doakan urusan Sis selalu dipermudahkan.

    Terima kasih. :)

    ReplyDelete
    Replies
    1. وعليكم السلام و رحة الله و بركاته Wααℓαιкυмυѕαℓαм

      Email done

      Delete
  2. Salam sejahtera cik umie. terjumpa blog cik pasal cepswam ftr. saya pun nak start ftr tetapi agak sukar jika tanpa sebarang reference. boleh cik emelkan ftr cik ke emel saya wongwl83@hotmail.com? ribuan terima kasih jika cik dapat emelkan kepada saya.

    Terima kasih.

    ReplyDelete
  3. Assalamualaikum.

    Salam perkenalan, Saya Amir. Saya ingin mohon jasa baik cik umie untuk share contoh FTR sebagai rujukan saya. Saya dalam proses untuk membuat laporan FTR dan berharap dengan pertolongan cik, ia dapat membantu saya dalam memperbaiki lagi laporan saya. Email saya adalah amirhaziqr@gmail.com

    Jasa baik cik umie saya dahului dengan ucapan Terima kasih

    ReplyDelete

Followers

Popular Posts

  • Sebenarnya waktu  Solat Sunat Dhuha  boleh selisih (berbeza) sehingga 30 minit dalam sesuatu tahun itu dan waktunya juga berbeza seh...
  • Jenoh menggodek2 itinery yg dishare dlm website @ blog. Seronok jgk kan dpt baca pengalaman2 blogger lain  Jeng3.. umie terjumpa bebera...
  • Dh pass kan? haaa.. apa lgi? Bz kan diri dgn FTR report ye amende FTR report? Lepas exam CePSWaM, langkah seterusnya buat FTR report...
  • Syaratnya :- 1.  FOLLOW  BLOG  NI  ( * letak link di comment untuk saya check balik * ) 2.  FOLLOW  INSTAGRAM  ...
  • سُبْحَانَ اللّه (Subhanallah) sebelum ni mmg xpernah tw lngsung psl pijat ka, pepijat ka, bed bugs ka.. Paling terok pernh dgr po...
  • السلام عليكم ورحمة الله وبركاته Αѕѕαℓαмυ'αℓαιкυм  Nak share sgt2 ni psl produk best yg teramat sgt.. Ever since dok menyandang beg j...
  • Umie mmg dh lama idam2 kan Oakley Prescription. Tula, sape suruh ilangkan? Haaa.. mendapat!! Xsmpai dua thn pakai plak tuuuu Contact ...
  • Wah!!! Teruja umie utk try ye.. Gedik!!! Auwww... Mula2 tak paham jgk cmne cara pakai (kes jakun) :P Rupa2nya, ...
  • السلام عليكم ورحمة الله وبركاته Αѕѕαℓαмυ’αℓαιкυм Bulan Ramadhan ni, umie busy btol.. xde masa pn nk rilex2 pn.. Tgk tv pn slalunya '...
  • Salam Jumaat semua..