Aidilfitri around the conner

8:45 AM

ya Allah.. byk betul yg nak umie cite kan.. tpi since umie xde kat umah (berkemah2 kat umah mak) jdi masa tersangatlah limitnya..

tahun ni umie 'baek' tw.. (sebetul ny dh terlalu malas disamping praktik kn ilmu yg ada :P) umie xde pOn g mana2 bazaar utk beli juadah berbuka.. KESEMUANYA MASAK OK?? menu?? haaa.. ni yg sempat umie snap la kan..



ni xingt pOsa yg keberapa pOn umie xingt.. balek je sekolah budak2 tu, siap ckp waaa umie, umie bOley jadi chef la.. yOlah.. chef kOrang ye.. ni pttnya wat nasi ayam..tapi takOt nasi nye xsempat simpan utk sahur, jdi umie wat nasinya putih biasa je..

ayam ni umie salOt2 dgn rempah ratOs yg umie sndiri maen bantai je :P Alhmdulillah jadi, mujOr la oven tu ada..

You Might Also Like

0 cutie berceloteh

Google+ Followers

Followers

Popular Posts

  • Dh pass kan? haaa.. apa lgi? Bz kan diri dgn FTR report ye amende FTR report? Lepas exam CePSWaM, langkah seterusnya buat FTR report...
  • Umie mmg dh lama idam2 kan Oakley Prescription. Tula, sape suruh ilangkan? Haaa.. mendapat!! Xsmpai dua thn pakai plak tuuuu Contact ...
  • السلام عليكم ورحمة الله وبركاته Αѕѕαℓαмυ'αℓαιкυм  Nak share sgt2 ni psl produk best yg teramat sgt.. Ever since dok menyandang beg j...
  • سُبْحَانَ اللّه (Subhanallah) sebelum ni mmg xpernah tw lngsung psl pijat ka, pepijat ka, bed bugs ka.. Paling terok pernh dgr po...
  • Kali ni kemana kite? Jom try tempat yg pd umie consider baru Lalalalalalala.... Last minit cari tempat... jeng3..   Sma...
  • السلام عليكم ورحمة الله وبركاته Αѕѕαℓαмυ’αℓαιкυм Akhirnya, acara kemuncak.. الحمد لله Alhamdulillah Siap sudah thesis yg diheboh2kan sg...
  • Ye taw.. cite ni dh lama kot.. tpi mmg best.. sesekali layan cite2 lama ok jgk ye x? Mmg the best of all... dgn suasana sawah padi.. i...
  • السلام عليكم ورحمة الله وبركاته Αѕѕαℓαмυ’αℓαιкυм Rules: Follow blog ini *wajib Follow semua peserta segmen. List akan diupdate da...
  • Waaaaaaa... saya suka saya sukaaaa.... Nak join, follow syarat berikut; 1. Follow fb cik cantik manis ni. Klik button dibawah ni,    2. F...
  • السلام عليكم ورحمة الله وبركاته Αѕѕαℓαмυ’αℓαιкυм Bab2 contest2 tag cenggini mmg THORBAYEK Anyway, jom2 kita join The rules are s...