Aidilfitri around the conner

8:45 AM

ya Allah.. byk betul yg nak umie cite kan.. tpi since umie xde kat umah (berkemah2 kat umah mak) jdi masa tersangatlah limitnya..

tahun ni umie 'baek' tw.. (sebetul ny dh terlalu malas disamping praktik kn ilmu yg ada :P) umie xde pOn g mana2 bazaar utk beli juadah berbuka.. KESEMUANYA MASAK OK?? menu?? haaa.. ni yg sempat umie snap la kan..



ni xingt pOsa yg keberapa pOn umie xingt.. balek je sekolah budak2 tu, siap ckp waaa umie, umie bOley jadi chef la.. yOlah.. chef kOrang ye.. ni pttnya wat nasi ayam..tapi takOt nasi nye xsempat simpan utk sahur, jdi umie wat nasinya putih biasa je..

ayam ni umie salOt2 dgn rempah ratOs yg umie sndiri maen bantai je :P Alhmdulillah jadi, mujOr la oven tu ada..

You Might Also Like

0 cutie berceloteh

Followers

Popular Posts

  • Sebenarnya waktu  Solat Sunat Dhuha  boleh selisih (berbeza) sehingga 30 minit dalam sesuatu tahun itu dan waktunya juga berbeza seh...
  • Jenoh menggodek2 itinery yg dishare dlm website @ blog. Seronok jgk kan dpt baca pengalaman2 blogger lain  Jeng3.. umie terjumpa bebera...
  • سُبْحَانَ اللّه (Subhanallah) sebelum ni mmg xpernah tw lngsung psl pijat ka, pepijat ka, bed bugs ka.. Paling terok pernh dgr po...
  • Syaratnya :- 1.  FOLLOW  BLOG  NI  ( * letak link di comment untuk saya check balik * ) 2.  FOLLOW  INSTAGRAM  ...
  • Dh pass kan? haaa.. apa lgi? Bz kan diri dgn FTR report ye amende FTR report? Lepas exam CePSWaM, langkah seterusnya buat FTR report...
  • Wah!!! Teruja umie utk try ye.. Gedik!!! Auwww... Mula2 tak paham jgk cmne cara pakai (kes jakun) :P Rupa2nya, ...
  • Salam Jumaat semua.. 
  • السلام عليكم ورحمة الله وبركاته Αѕѕαℓαмυ'αℓαιкυм  Nak share sgt2 ni psl produk best yg teramat sgt.. Ever since dok menyandang beg j...
  • Umie mmg dh lama idam2 kan Oakley Prescription. Tula, sape suruh ilangkan? Haaa.. mendapat!! Xsmpai dua thn pakai plak tuuuu Contact ...
  • السلام عليكم ورحمة الله وبركاته Αѕѕαℓαмυ’αℓαιкυм Bulan Ramadhan ni, umie busy btol.. xde masa pn nk rilex2 pn.. Tgk tv pn slalunya '...