Moo2 lari umah

10:15 AM

Cite ni dh lama, before raya lgi taw.. msa tu Moo2 dok menggatal la nak lari dari umah.. tw2 mmg dia dh lari.. jenOh jugak la kami ni mencari2

tup2, owner lama Moo2 call umie semalam, bgtaw ada org jmpa Moo2


smlm, foster da siap bwk g Vet, beli ubat cacing sume bagai.. umie pLak siap sapu plak lgi ubat kutu kat bulu dia.. pas bgi mandi, Moo2 makan hampir satu tin wet food.. berselera sungguh.. tu la, lari lagi.. :P now safe kat umah.. nti boley kawan dgn COmel ye? Comel pon tgh mating ni.. hak3!! aritu, Moo2 pun mating la yg smpi lari dari umah.. erm.. xtaw la..

mlm tdi siap tdo atas katil sebelah umie.. umie bukak je lampu pgi tdi, siap mengiau2 then terus g baring kat budak2 tu.. kemaen manjew kO ye..

TQ to foster & previous owner yg byk membantu..

You Might Also Like

0 cutie berceloteh

Google+ Followers

Followers

Popular Posts

  • Dh pass kan? haaa.. apa lgi? Bz kan diri dgn FTR report ye amende FTR report? Lepas exam CePSWaM, langkah seterusnya buat FTR report...
  • Kali ni kemana kite? Jom try tempat yg pd umie consider baru Lalalalalalala.... Last minit cari tempat... jeng3..   Sma...
  • سُبْحَانَ اللّه (Subhanallah) sebelum ni mmg xpernah tw lngsung psl pijat ka, pepijat ka, bed bugs ka.. Paling terok pernh dgr po...
  • السلام عليكم ورحمة الله وبركاته Αѕѕαℓαмυ'αℓαιкυм  Nak share sgt2 ni psl produk best yg teramat sgt.. Ever since dok menyandang beg j...
  • Umie mmg dh lama idam2 kan Oakley Prescription. Tula, sape suruh ilangkan? Haaa.. mendapat!! Xsmpai dua thn pakai plak tuuuu Contact ...
  • Waaaaaaa... saya suka saya sukaaaa.... Nak join, follow syarat berikut; 1. Follow fb cik cantik manis ni. Klik button dibawah ni,    2. F...
  • Ye taw.. cite ni dh lama kot.. tpi mmg best.. sesekali layan cite2 lama ok jgk ye x? Mmg the best of all... dgn suasana sawah padi.. i...
  • syarat dia simple je... - Follow blog ni je. blog lagi satu tknak follow pun takpe -klik iklan di sidebar tu dan tunggu smpai hab...
  • Buat entry bertajuk " Pencarian  Bloglist Sesi  Mac-April 2017 ".  Backlink banner kpd link segmen ini & letak link entry...
  • Giveaway Topup Percuma by Cik Cand y  💖 20 FEBRUARI 2017 - 11 MARCH 2017 http://cikcandysour.blogspot.my/2017/02/giveaway-topup-per...