Moo2 lari umah

10:15 AM

Cite ni dh lama, before raya lgi taw.. msa tu Moo2 dok menggatal la nak lari dari umah.. tw2 mmg dia dh lari.. jenOh jugak la kami ni mencari2

tup2, owner lama Moo2 call umie semalam, bgtaw ada org jmpa Moo2


smlm, foster da siap bwk g Vet, beli ubat cacing sume bagai.. umie pLak siap sapu plak lgi ubat kutu kat bulu dia.. pas bgi mandi, Moo2 makan hampir satu tin wet food.. berselera sungguh.. tu la, lari lagi.. :P now safe kat umah.. nti boley kawan dgn COmel ye? Comel pon tgh mating ni.. hak3!! aritu, Moo2 pun mating la yg smpi lari dari umah.. erm.. xtaw la..

mlm tdi siap tdo atas katil sebelah umie.. umie bukak je lampu pgi tdi, siap mengiau2 then terus g baring kat budak2 tu.. kemaen manjew kO ye..

TQ to foster & previous owner yg byk membantu..

You Might Also Like

0 cutie berceloteh

Followers

Popular Posts

  • Sebenarnya waktu  Solat Sunat Dhuha  boleh selisih (berbeza) sehingga 30 minit dalam sesuatu tahun itu dan waktunya juga berbeza seh...
  • Jenoh menggodek2 itinery yg dishare dlm website @ blog. Seronok jgk kan dpt baca pengalaman2 blogger lain  Jeng3.. umie terjumpa bebera...
  • سُبْحَانَ اللّه (Subhanallah) sebelum ni mmg xpernah tw lngsung psl pijat ka, pepijat ka, bed bugs ka.. Paling terok pernh dgr po...
  • Syaratnya :- 1.  FOLLOW  BLOG  NI  ( * letak link di comment untuk saya check balik * ) 2.  FOLLOW  INSTAGRAM  ...
  • Dh pass kan? haaa.. apa lgi? Bz kan diri dgn FTR report ye amende FTR report? Lepas exam CePSWaM, langkah seterusnya buat FTR report...
  • Wah!!! Teruja umie utk try ye.. Gedik!!! Auwww... Mula2 tak paham jgk cmne cara pakai (kes jakun) :P Rupa2nya, ...
  • Salam Jumaat semua.. 
  • السلام عليكم ورحمة الله وبركاته Αѕѕαℓαмυ'αℓαιкυм  Nak share sgt2 ni psl produk best yg teramat sgt.. Ever since dok menyandang beg j...
  • Umie mmg dh lama idam2 kan Oakley Prescription. Tula, sape suruh ilangkan? Haaa.. mendapat!! Xsmpai dua thn pakai plak tuuuu Contact ...
  • السلام عليكم ورحمة الله وبركاته Αѕѕαℓαмυ’αℓαιкυм Bulan Ramadhan ni, umie busy btol.. xde masa pn nk rilex2 pn.. Tgk tv pn slalunya '...