Saturday, December 10, 2011

Dinner - 2011 (part 2)

hari yg dinnti pun tiba.. actually, dari pgi lgi umie rsa mcm xbez je, mcm xde mood gitu.. dgn keje belambak2 nya, due date plak ASAP, pergh!!! pegang itu xkene, pegang ini xkene, seboleh2nya nak wat semua2 keje dlm msa yg sama & cept siap!! dh tu plak, ada je yg kene dgn arrangement yg umie dh wat.. bad mood pun slowly taking in da pixa!!! mangsa pertama, org yg dok kejar umie tok wat PR.. hamek satu kali.. terus rsa xbez da, cyes!!! mmg ingt2 xnak pegi dh!!! moka dh sememeh! moLot da panjang sedepa.. mmg xsenyum2 dh!! owg tny pun antara nak jwb dgn tidak je :(

slowly umie wat apa yg sempat, clearkan apa yg ptt & umie pun cha alip bOt!!! last minit preparation tok shima, so kitOwg g singgh kat Giant KJ.. arrangement tOk makeup pOn ready.. smpi je umah shima, kitOwg gegas2 bersiap.. pkL 6 kene ada kat sane da.. tpi mmg confident je dgn jurumekap, sbb dy ada byk pengalaman..

JENG3!!! ni dy jurumekap kami.. lalala..
 Amy Ameera, she's young, so adorable, so sweet & pretty!!! Mmg umie & shima ada je bercita2 nak g blaja makeup & rsanya kitOwng akan g jgk blaja dgn Amy nti.. lalala...



wajah kitOwng b4 makeup


ni la kitOwg pas boh calit2 :P







Pas melaram, kitowg g Sunway.. ckit la punya malu dgn moka cmtu hak3!! pdhal makeup je pOn



 Mola2, g cari dayah dlu!!!!!


Dok jugak tercari2, kot2 dayah tayang peyOt seksi, but then.... tidakk ada ye kawn2!! pas few minutes, nampak Waili (she won for Princess of Freaky Friday night) yg mmg vogue gilez ye.. so??? ape lgi tunggu? MENCAPAP yOk!!!!




Sempt lgi tu dubak2 ni..


But then, umie sedikit ralat la sbb xsempt bergambo dgn Abg Man, Abg Hafiz & zul (team2 FM).. erm.. next tyme bebeh! next umie uplOad videO pLak ye..

No comments:

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...