Dinner - 2011 (part 2)

10:13 PM

hari yg dinnti pun tiba.. actually, dari pgi lgi umie rsa mcm xbez je, mcm xde mood gitu.. dgn keje belambak2 nya, due date plak ASAP, pergh!!! pegang itu xkene, pegang ini xkene, seboleh2nya nak wat semua2 keje dlm msa yg sama & cept siap!! dh tu plak, ada je yg kene dgn arrangement yg umie dh wat.. bad mood pun slowly taking in da pixa!!! mangsa pertama, org yg dok kejar umie tok wat PR.. hamek satu kali.. terus rsa xbez da, cyes!!! mmg ingt2 xnak pegi dh!!! moka dh sememeh! moLot da panjang sedepa.. mmg xsenyum2 dh!! owg tny pun antara nak jwb dgn tidak je :(

slowly umie wat apa yg sempat, clearkan apa yg ptt & umie pun cha alip bOt!!! last minit preparation tok shima, so kitOwg g singgh kat Giant KJ.. arrangement tOk makeup pOn ready.. smpi je umah shima, kitOwg gegas2 bersiap.. pkL 6 kene ada kat sane da.. tpi mmg confident je dgn jurumekap, sbb dy ada byk pengalaman..

JENG3!!! ni dy jurumekap kami.. lalala..

 Amy Ameera, she's young, so adorable, so sweet & pretty!!! Mmg umie & shima ada je bercita2 nak g blaja makeup & rsanya kitOwng akan g jgk blaja dgn Amy nti.. lalala...



wajah kitOwng b4 makeup


ni la kitOwg pas boh calit2 :P







Pas melaram, kitowg g Sunway.. ckit la punya malu dgn moka cmtu hak3!! pdhal makeup je pOn



 Mola2, g cari dayah dlu!!!!!


Dok jugak tercari2, kot2 dayah tayang peyOt seksi, but then.... tidakk ada ye kawn2!! pas few minutes, nampak Waili (she won for Princess of Freaky Friday night) yg mmg vogue gilez ye.. so??? ape lgi tunggu? MENCAPAP yOk!!!!




Sempt lgi tu dubak2 ni..


But then, umie sedikit ralat la sbb xsempt bergambo dgn Abg Man, Abg Hafiz & zul (team2 FM).. erm.. next tyme bebeh! next umie uplOad videO pLak ye..

You Might Also Like

0 cutie berceloteh

Google+ Followers

Followers

Popular Posts

  • Dh pass kan? haaa.. apa lgi? Bz kan diri dgn FTR report ye amende FTR report? Lepas exam CePSWaM, langkah seterusnya buat FTR report...
  • Kali ni kemana kite? Jom try tempat yg pd umie consider baru Lalalalalalala.... Last minit cari tempat... jeng3..   Sma...
  • سُبْحَانَ اللّه (Subhanallah) sebelum ni mmg xpernah tw lngsung psl pijat ka, pepijat ka, bed bugs ka.. Paling terok pernh dgr po...
  • السلام عليكم ورحمة الله وبركاته Αѕѕαℓαмυ'αℓαιкυм  Nak share sgt2 ni psl produk best yg teramat sgt.. Ever since dok menyandang beg j...
  • Umie mmg dh lama idam2 kan Oakley Prescription. Tula, sape suruh ilangkan? Haaa.. mendapat!! Xsmpai dua thn pakai plak tuuuu Contact ...
  • Waaaaaaa... saya suka saya sukaaaa.... Nak join, follow syarat berikut; 1. Follow fb cik cantik manis ni. Klik button dibawah ni,    2. F...
  • Ye taw.. cite ni dh lama kot.. tpi mmg best.. sesekali layan cite2 lama ok jgk ye x? Mmg the best of all... dgn suasana sawah padi.. i...
  • syarat dia simple je... - Follow blog ni je. blog lagi satu tknak follow pun takpe -klik iklan di sidebar tu dan tunggu smpai hab...
  • Buat entry bertajuk " Pencarian  Bloglist Sesi  Mac-April 2017 ".  Backlink banner kpd link segmen ini & letak link entry...
  • Giveaway Topup Percuma by Cik Cand y  💖 20 FEBRUARI 2017 - 11 MARCH 2017 http://cikcandysour.blogspot.my/2017/02/giveaway-topup-per...