Zoo

9:09 AM

Seawal2 pgi lagi gaban2 da bersiap.. dgn berbekal nasi goreng yg opah durng masak kan, kitowg kuar lebih kurang dlm pkL 8lebih cenggitu.. umie spt biasalah kan, dgn bertampal nye lutut, umie da siap standby pain killer



erm.. kakak kemaen dXbXb da neh uhuu..






sangat tidak sOpan cara umie dodOk hadeh!



pErGh!!! ni la serangga yg paling2 umie fObia sesengat.. kalu kat kg dlu, nmpak je mendealah ni, sanggup je x g tOilet sbb dOk bersarang ateh syiling uhuu

cheahhh... da berani la knOn2






so ptgnya kami balek la dgn epi sekalikkk... (umie actually xberapa jln sngt pun.. juz biarkan budak2 tu berjalan dgn abie durang)

You Might Also Like

0 cutie berceloteh

Followers

Popular Posts

  • Sebenarnya waktu  Solat Sunat Dhuha  boleh selisih (berbeza) sehingga 30 minit dalam sesuatu tahun itu dan waktunya juga berbeza seh...
  • Jenoh menggodek2 itinery yg dishare dlm website @ blog. Seronok jgk kan dpt baca pengalaman2 blogger lain  Jeng3.. umie terjumpa bebera...
  • سُبْحَانَ اللّه (Subhanallah) sebelum ni mmg xpernah tw lngsung psl pijat ka, pepijat ka, bed bugs ka.. Paling terok pernh dgr po...
  • Syaratnya :- 1.  FOLLOW  BLOG  NI  ( * letak link di comment untuk saya check balik * ) 2.  FOLLOW  INSTAGRAM  ...
  • Dh pass kan? haaa.. apa lgi? Bz kan diri dgn FTR report ye amende FTR report? Lepas exam CePSWaM, langkah seterusnya buat FTR report...
  • Wah!!! Teruja umie utk try ye.. Gedik!!! Auwww... Mula2 tak paham jgk cmne cara pakai (kes jakun) :P Rupa2nya, ...
  • Salam Jumaat semua.. 
  • السلام عليكم ورحمة الله وبركاته Αѕѕαℓαмυ'αℓαιкυм  Nak share sgt2 ni psl produk best yg teramat sgt.. Ever since dok menyandang beg j...
  • Umie mmg dh lama idam2 kan Oakley Prescription. Tula, sape suruh ilangkan? Haaa.. mendapat!! Xsmpai dua thn pakai plak tuuuu Contact ...
  • السلام عليكم ورحمة الله وبركاته Αѕѕαℓαмυ’αℓαιкυм Bulan Ramadhan ni, umie busy btol.. xde masa pn nk rilex2 pn.. Tgk tv pn slalunya '...