GIVEAWAY : IRINE NADIA nak kasi MIRACLE TAB for FREE!

9:44 AM

waaaa.. dlm stress2 ni pun sempat jengah2 blog, so terperasan la giveaway ni.. jom3 kita cOba!!

Cara2nya:-





bila da masuk ke peringkat angka 30an ni, kulit muka akan automatik berubah.. umie dlu mmg tak de masalah kulit muka sbb umie mmg bukan yg jenis pakai cream2 muka ka, makeup ka.. tpi sejak2 dh masuk je 30an, kulit berminyak, lebih sensitif & parut2 jerawat jelas ketara, garis2 pd kulit juga dh jelas kelihatan.. umie takut utk mencuba apa2 jugak jenis produk yg ada dipasaran kerana takut produk tidak sesuai dgn kulit.. since baca byk testimoni yg positif dari blog Irine, umie rsa mmg ptt umie memberi peluang pd diri sndri utk mencuba Miracle Tab.. harap2 sngt supaya dpt giveaway tok set percubaan..

You Might Also Like

0 cutie berceloteh

Google+ Followers

Followers

Popular Posts

  • Dh pass kan? haaa.. apa lgi? Bz kan diri dgn FTR report ye amende FTR report? Lepas exam CePSWaM, langkah seterusnya buat FTR report...
  • Kali ni kemana kite? Jom try tempat yg pd umie consider baru Lalalalalalala.... Last minit cari tempat... jeng3..   Sma...
  • سُبْحَانَ اللّه (Subhanallah) sebelum ni mmg xpernah tw lngsung psl pijat ka, pepijat ka, bed bugs ka.. Paling terok pernh dgr po...
  • السلام عليكم ورحمة الله وبركاته Αѕѕαℓαмυ'αℓαιкυм  Nak share sgt2 ni psl produk best yg teramat sgt.. Ever since dok menyandang beg j...
  • Umie mmg dh lama idam2 kan Oakley Prescription. Tula, sape suruh ilangkan? Haaa.. mendapat!! Xsmpai dua thn pakai plak tuuuu Contact ...
  • Waaaaaaa... saya suka saya sukaaaa.... Nak join, follow syarat berikut; 1. Follow fb cik cantik manis ni. Klik button dibawah ni,    2. F...
  • Ye taw.. cite ni dh lama kot.. tpi mmg best.. sesekali layan cite2 lama ok jgk ye x? Mmg the best of all... dgn suasana sawah padi.. i...
  • syarat dia simple je... - Follow blog ni je. blog lagi satu tknak follow pun takpe -klik iklan di sidebar tu dan tunggu smpai hab...
  • Buat entry bertajuk " Pencarian  Bloglist Sesi  Mac-April 2017 ".  Backlink banner kpd link segmen ini & letak link entry...
  • Giveaway Topup Percuma by Cik Cand y  💖 20 FEBRUARI 2017 - 11 MARCH 2017 http://cikcandysour.blogspot.my/2017/02/giveaway-topup-per...