GIVEAWAY : IRINE NADIA nak kasi MIRACLE TAB for FREE!

9:44 AM

waaaa.. dlm stress2 ni pun sempat jengah2 blog, so terperasan la giveaway ni.. jom3 kita cOba!!

Cara2nya:-





bila da masuk ke peringkat angka 30an ni, kulit muka akan automatik berubah.. umie dlu mmg tak de masalah kulit muka sbb umie mmg bukan yg jenis pakai cream2 muka ka, makeup ka.. tpi sejak2 dh masuk je 30an, kulit berminyak, lebih sensitif & parut2 jerawat jelas ketara, garis2 pd kulit juga dh jelas kelihatan.. umie takut utk mencuba apa2 jugak jenis produk yg ada dipasaran kerana takut produk tidak sesuai dgn kulit.. since baca byk testimoni yg positif dari blog Irine, umie rsa mmg ptt umie memberi peluang pd diri sndri utk mencuba Miracle Tab.. harap2 sngt supaya dpt giveaway tok set percubaan..

You Might Also Like

0 cutie berceloteh

Followers

Popular Posts

  • Sebenarnya waktu  Solat Sunat Dhuha  boleh selisih (berbeza) sehingga 30 minit dalam sesuatu tahun itu dan waktunya juga berbeza seh...
  • Jenoh menggodek2 itinery yg dishare dlm website @ blog. Seronok jgk kan dpt baca pengalaman2 blogger lain  Jeng3.. umie terjumpa bebera...
  • سُبْحَانَ اللّه (Subhanallah) sebelum ni mmg xpernah tw lngsung psl pijat ka, pepijat ka, bed bugs ka.. Paling terok pernh dgr po...
  • Syaratnya :- 1.  FOLLOW  BLOG  NI  ( * letak link di comment untuk saya check balik * ) 2.  FOLLOW  INSTAGRAM  ...
  • Dh pass kan? haaa.. apa lgi? Bz kan diri dgn FTR report ye amende FTR report? Lepas exam CePSWaM, langkah seterusnya buat FTR report...
  • Wah!!! Teruja umie utk try ye.. Gedik!!! Auwww... Mula2 tak paham jgk cmne cara pakai (kes jakun) :P Rupa2nya, ...
  • Salam Jumaat semua.. 
  • السلام عليكم ورحمة الله وبركاته Αѕѕαℓαмυ'αℓαιкυм  Nak share sgt2 ni psl produk best yg teramat sgt.. Ever since dok menyandang beg j...
  • Umie mmg dh lama idam2 kan Oakley Prescription. Tula, sape suruh ilangkan? Haaa.. mendapat!! Xsmpai dua thn pakai plak tuuuu Contact ...
  • السلام عليكم ورحمة الله وبركاته Αѕѕαℓαмυ’αℓαιкυм Bulan Ramadhan ni, umie busy btol.. xde masa pn nk rilex2 pn.. Tgk tv pn slalunya '...