Suatu sudut

8:24 AM

cite ni mmg dh lama, cyes.. cuma umie xde masa tok coret2kan kat sini..

waktu tu umie rempit g keje, disebabkan kerana dek awal teramat sngt, so umie ambil keputusan tok menyinggah kat Mc'd sect.15 smbil2 menetest gadjet baru.. pas order breakfast, umie duduk tenang je kat satu sudut yg umie rsa ckit punya baekk punya location..

sambil2 umie godek gadjet, tiba2 terperasan seorang lelaki tua yg melangkah masuk ke mc'd.. dia melangkah terus ke arah satu tempat dimana terletak nya surat khabar.. diambil nya satu & perlahan2 dia melangkah keluar..

tak lama kemudian, datang lagi beberapa org yg melakukan benda yg sama.. pelik gak.. erm..

umie plak kali ni g melangkah kearah sudut dimana terletaknya surat khbar berkenaan.. owhh.. FOC.. pttla..

You Might Also Like

0 cutie berceloteh

Followers

Popular Posts

  • Sebenarnya waktu  Solat Sunat Dhuha  boleh selisih (berbeza) sehingga 30 minit dalam sesuatu tahun itu dan waktunya juga berbeza seh...
  • Jenoh menggodek2 itinery yg dishare dlm website @ blog. Seronok jgk kan dpt baca pengalaman2 blogger lain  Jeng3.. umie terjumpa bebera...
  • سُبْحَانَ اللّه (Subhanallah) sebelum ni mmg xpernah tw lngsung psl pijat ka, pepijat ka, bed bugs ka.. Paling terok pernh dgr po...
  • Syaratnya :- 1.  FOLLOW  BLOG  NI  ( * letak link di comment untuk saya check balik * ) 2.  FOLLOW  INSTAGRAM  ...
  • Dh pass kan? haaa.. apa lgi? Bz kan diri dgn FTR report ye amende FTR report? Lepas exam CePSWaM, langkah seterusnya buat FTR report...
  • Wah!!! Teruja umie utk try ye.. Gedik!!! Auwww... Mula2 tak paham jgk cmne cara pakai (kes jakun) :P Rupa2nya, ...
  • Salam Jumaat semua.. 
  • السلام عليكم ورحمة الله وبركاته Αѕѕαℓαмυ'αℓαιкυм  Nak share sgt2 ni psl produk best yg teramat sgt.. Ever since dok menyandang beg j...
  • Umie mmg dh lama idam2 kan Oakley Prescription. Tula, sape suruh ilangkan? Haaa.. mendapat!! Xsmpai dua thn pakai plak tuuuu Contact ...
  • السلام عليكم ورحمة الله وبركاته Αѕѕαℓαмυ’αℓαιкυм Bulan Ramadhan ni, umie busy btol.. xde masa pn nk rilex2 pn.. Tgk tv pn slalunya '...