Suatu sudut

8:24 AM

cite ni mmg dh lama, cyes.. cuma umie xde masa tok coret2kan kat sini..

waktu tu umie rempit g keje, disebabkan kerana dek awal teramat sngt, so umie ambil keputusan tok menyinggah kat Mc'd sect.15 smbil2 menetest gadjet baru.. pas order breakfast, umie duduk tenang je kat satu sudut yg umie rsa ckit punya baekk punya location..

sambil2 umie godek gadjet, tiba2 terperasan seorang lelaki tua yg melangkah masuk ke mc'd.. dia melangkah terus ke arah satu tempat dimana terletak nya surat khabar.. diambil nya satu & perlahan2 dia melangkah keluar..

tak lama kemudian, datang lagi beberapa org yg melakukan benda yg sama.. pelik gak.. erm..

umie plak kali ni g melangkah kearah sudut dimana terletaknya surat khbar berkenaan.. owhh.. FOC.. pttla..

You Might Also Like

0 cutie berceloteh

Google+ Followers

Followers

Popular Posts

  • Dh pass kan? haaa.. apa lgi? Bz kan diri dgn FTR report ye amende FTR report? Lepas exam CePSWaM, langkah seterusnya buat FTR report...
  • سُبْحَانَ اللّه (Subhanallah) sebelum ni mmg xpernah tw lngsung psl pijat ka, pepijat ka, bed bugs ka.. Paling terok pernh dgr po...
  • Kali ni kemana kite? Jom try tempat yg pd umie consider baru Lalalalalalala.... Last minit cari tempat... jeng3..   Sma...
  • السلام عليكم ورحمة الله وبركاته Αѕѕαℓαмυ'αℓαιкυм  Nak share sgt2 ni psl produk best yg teramat sgt.. Ever since dok menyandang beg j...
  • Umie mmg dh lama idam2 kan Oakley Prescription. Tula, sape suruh ilangkan? Haaa.. mendapat!! Xsmpai dua thn pakai plak tuuuu Contact ...
  • السلام عليكم ورحمة الله وبركاته Αѕѕαℓαмυ’αℓαιкυм Rules: Follow blog ini *wajib Follow semua peserta segmen. List akan diupdate da...
  • Waaaaaaa... saya suka saya sukaaaa.... Nak join, follow syarat berikut; 1. Follow fb cik cantik manis ni. Klik button dibawah ni,    2. F...
  • السلام عليكم ورحمة الله وبركاته Αѕѕαℓαмυ’αℓαιкυм Bab2 contest2 tag cenggini mmg THORBAYEK Anyway, jom2 kita join The rules are s...
  • syarat dia simple je... - Follow blog ni je. blog lagi satu tknak follow pun takpe -klik iklan di sidebar tu dan tunggu smpai hab...
  • السلام عليكم ورحمة الله وبركاته Αѕѕαℓαмυ’αℓαιкυм Hari yg dinanti telah tiba.. bukan main seronok lagi budak2.. mak pak budak pon seronot ...