cite ni mmg dh lama, cyes.. cuma umie xde masa tok coret2kan kat sini.. waktu tu umie rempit g keje, disebabkan kerana dek awal teramat sn...

Suatu sudut

0 Comments
cite ni mmg dh lama, cyes.. cuma umie xde masa tok coret2kan kat sini..

waktu tu umie rempit g keje, disebabkan kerana dek awal teramat sngt, so umie ambil keputusan tok menyinggah kat Mc'd sect.15 smbil2 menetest gadjet baru.. pas order breakfast, umie duduk tenang je kat satu sudut yg umie rsa ckit punya baekk punya location..

sambil2 umie godek gadjet, tiba2 terperasan seorang lelaki tua yg melangkah masuk ke mc'd.. dia melangkah terus ke arah satu tempat dimana terletak nya surat khabar.. diambil nya satu & perlahan2 dia melangkah keluar..

tak lama kemudian, datang lagi beberapa org yg melakukan benda yg sama.. pelik gak.. erm..

umie plak kali ni g melangkah kearah sudut dimana terletaknya surat khbar berkenaan.. owhh.. FOC.. pttla..


You may also like

No comments:

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...