Big toy

2:08 PM

Naek malas dh nak pggil gadjet, umie panggil toy la senang!! yelah.. mende ni utk kepuasan ke kOt kan?? bukan tOk apa pun ye x? kOt wat business ka, keje ka, tu laen la cite..

D7000 yg berbau kedai lagi udah smpi kat umah.. pergh!! empunya mmg la cikit punya truja.. abeh sume gambo org diamek nye!! kejap2 ada mcm 'kilat' sabung menyabong!! udah mcm artis je plak nye.. lantak citu!! umie nak kelek?? mmg idak la.. uhuu..



yg pasti, kalu ada function nti, mmg umie akan pinjam punya lah (ye je umie nak kelek mendealah ni?)

You Might Also Like

4 cutie berceloteh

  1. Best tu dapat toy baru. Lepas ni mesti gambar lagi mantopsss....

    ReplyDelete
  2. Haritu akak mintak camera untuk birthday present dan hubby nak belikan. Tapi rasa tak sampai hati pun nak beli mahal2 :-)

    ReplyDelete

Followers

Popular Posts

  • Sebenarnya waktu  Solat Sunat Dhuha  boleh selisih (berbeza) sehingga 30 minit dalam sesuatu tahun itu dan waktunya juga berbeza seh...
  • Jenoh menggodek2 itinery yg dishare dlm website @ blog. Seronok jgk kan dpt baca pengalaman2 blogger lain  Jeng3.. umie terjumpa bebera...
  • سُبْحَانَ اللّه (Subhanallah) sebelum ni mmg xpernah tw lngsung psl pijat ka, pepijat ka, bed bugs ka.. Paling terok pernh dgr po...
  • Syaratnya :- 1.  FOLLOW  BLOG  NI  ( * letak link di comment untuk saya check balik * ) 2.  FOLLOW  INSTAGRAM  ...
  • Dh pass kan? haaa.. apa lgi? Bz kan diri dgn FTR report ye amende FTR report? Lepas exam CePSWaM, langkah seterusnya buat FTR report...
  • Wah!!! Teruja umie utk try ye.. Gedik!!! Auwww... Mula2 tak paham jgk cmne cara pakai (kes jakun) :P Rupa2nya, ...
  • Salam Jumaat semua.. 
  • السلام عليكم ورحمة الله وبركاته Αѕѕαℓαмυ'αℓαιкυм  Nak share sgt2 ni psl produk best yg teramat sgt.. Ever since dok menyandang beg j...
  • Umie mmg dh lama idam2 kan Oakley Prescription. Tula, sape suruh ilangkan? Haaa.. mendapat!! Xsmpai dua thn pakai plak tuuuu Contact ...
  • السلام عليكم ورحمة الله وبركاته Αѕѕαℓαмυ’αℓαιкυм Bulan Ramadhan ni, umie busy btol.. xde masa pn nk rilex2 pn.. Tgk tv pn slalunya '...