Monday, November 21, 2011

Big toy

Naek malas dh nak pggil gadjet, umie panggil toy la senang!! yelah.. mende ni utk kepuasan ke kOt kan?? bukan tOk apa pun ye x? kOt wat business ka, keje ka, tu laen la cite..

D7000 yg berbau kedai lagi udah smpi kat umah.. pergh!! empunya mmg la cikit punya truja.. abeh sume gambo org diamek nye!! kejap2 ada mcm 'kilat' sabung menyabong!! udah mcm artis je plak nye.. lantak citu!! umie nak kelek?? mmg idak la.. uhuu..


yg pasti, kalu ada function nti, mmg umie akan pinjam punya lah (ye je umie nak kelek mendealah ni?)

4 comments:

hazila said...

Best tu dapat toy baru. Lepas ni mesti gambar lagi mantopsss....

Um!3 4n!$ said...

betol jugk tu

Teratak Hami said...

Haritu akak mintak camera untuk birthday present dan hubby nak belikan. Tapi rasa tak sampai hati pun nak beli mahal2 :-)

Um!3 4n!$ said...

waaaa.. bez nye kak

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...