Gile gadget

10:18 AM

Pd yg xbrapa suka gadget tu, mmg xamek pOt la kan.. tpi umie ni salah seorng yg mmg sOka no dgn gadget2 ni.. xde la sOka ngat.. tpi mmg sOka lah (apa punya bahasa la kan)

jom tgk ckit apa yg umie cite kan tu..







pd umie, ni sume2 juz mcm 'imbuhan' jelah tok toy owg2 dewasa.. ikotkan, dolu2, xde mende2 ni xpe je kan? erm.. ikot masing2 la ye x? cmne pun bgi umie, actually mmg xpenting.. umie pernah xbwk hp g keje & tgglkn je kat umah sbb xska mengusung sumthng kat tgn.. tpi now, xde tepon, mengelupow! hak3!! betapa peredaran zaman berlalu sejajar dgn keperluan.. betol ke apa umie ckp??

You Might Also Like

2 cutie berceloteh

  1. Kalau terlalu ikut dengan perkembangan teknologi, mau koyak poket kan :)


    MJ suka gak dengan gadget2 ni semua :)

    ReplyDelete
  2. bukan takat poket je koyak, budjet pOn kOyak uhuu..

    ReplyDelete

Followers

Popular Posts

  • Sebenarnya waktu  Solat Sunat Dhuha  boleh selisih (berbeza) sehingga 30 minit dalam sesuatu tahun itu dan waktunya juga berbeza seh...
  • Jenoh menggodek2 itinery yg dishare dlm website @ blog. Seronok jgk kan dpt baca pengalaman2 blogger lain  Jeng3.. umie terjumpa bebera...
  • سُبْحَانَ اللّه (Subhanallah) sebelum ni mmg xpernah tw lngsung psl pijat ka, pepijat ka, bed bugs ka.. Paling terok pernh dgr po...
  • Syaratnya :- 1.  FOLLOW  BLOG  NI  ( * letak link di comment untuk saya check balik * ) 2.  FOLLOW  INSTAGRAM  ...
  • Dh pass kan? haaa.. apa lgi? Bz kan diri dgn FTR report ye amende FTR report? Lepas exam CePSWaM, langkah seterusnya buat FTR report...
  • Wah!!! Teruja umie utk try ye.. Gedik!!! Auwww... Mula2 tak paham jgk cmne cara pakai (kes jakun) :P Rupa2nya, ...
  • Salam Jumaat semua.. 
  • السلام عليكم ورحمة الله وبركاته Αѕѕαℓαмυ'αℓαιкυм  Nak share sgt2 ni psl produk best yg teramat sgt.. Ever since dok menyandang beg j...
  • Umie mmg dh lama idam2 kan Oakley Prescription. Tula, sape suruh ilangkan? Haaa.. mendapat!! Xsmpai dua thn pakai plak tuuuu Contact ...
  • السلام عليكم ورحمة الله وبركاته Αѕѕαℓαмυ’αℓαιкυм Bulan Ramadhan ni, umie busy btol.. xde masa pn nk rilex2 pn.. Tgk tv pn slalunya '...