Mahattah

11:28 AM

spt biasa umie lambat update blog lgi :(

ni alkisah pas umie 'beli' Najmi dari Nora atas sebab2 Najmi kerap demam, xnak makan & kalu dgn umie, apa jugak yg disuap sure makan je... haaa... so, mak cdgkan apa kata umie beli je siNajmi, mgkin kitowg ada chemistry yg wat Najmi selesa dgn umie.

Jdi sejak dari hari tu, balek je budak tu dari Banting, melekap la dia dgn umie. Dgn sinonim panggil 'anom' pd umie, kdg2 maklong, kdg2 umie, Najmi akan mengeko kemana saja umie pegi.. kdg2 siap mnx umie mndikan plak.. pernah sekali tu, umie tertdo sbb xbrapa sehat dlm bilik.. slowly najmi masuk n mnx umie mndikan, umie dlm keadaan nenong2 bgtw dia nti umie mndikan.. elok je pulak tu dia keluar & bgtaw kat mama dia yg umie ni tdo.. lalala.. Najmi2..

Ni beberapa keping gamba yg umie sengaja snap utk tatapan mama Najmi yg riso bangat anak dia xmakan.. si Najmi plak, siap bgtaw 'anom' dia, 'anom2!! cpt amek gambo' siap mengango lgi budak tu.. :P

Restoren Mahattah ni rsanya still new kat Saujana Utama.. kot nak merasa laen dari yg laen, jdi kami berkunjung la lepas balek dari tgk layang2..








'anOm!! amek gamba, amek gamba' alkisah budak ini mmg payah nak makan, bila dgn umie, dia makan plak uhuu.. so, tiap kali makan, dia kn mnx umie snapkan gambonye.. lalala...

You Might Also Like

0 cutie berceloteh

Google+ Followers

Followers

Popular Posts

  • Dh pass kan? haaa.. apa lgi? Bz kan diri dgn FTR report ye amende FTR report? Lepas exam CePSWaM, langkah seterusnya buat FTR report...
  • سُبْحَانَ اللّه (Subhanallah) sebelum ni mmg xpernah tw lngsung psl pijat ka, pepijat ka, bed bugs ka.. Paling terok pernh dgr po...
  • Kali ni kemana kite? Jom try tempat yg pd umie consider baru Lalalalalalala.... Last minit cari tempat... jeng3..   Sma...
  • السلام عليكم ورحمة الله وبركاته Αѕѕαℓαмυ'αℓαιкυм  Nak share sgt2 ni psl produk best yg teramat sgt.. Ever since dok menyandang beg j...
  • Umie mmg dh lama idam2 kan Oakley Prescription. Tula, sape suruh ilangkan? Haaa.. mendapat!! Xsmpai dua thn pakai plak tuuuu Contact ...
  • السلام عليكم ورحمة الله وبركاته Αѕѕαℓαмυ’αℓαιкυм Rules: Follow blog ini *wajib Follow semua peserta segmen. List akan diupdate da...
  • Waaaaaaa... saya suka saya sukaaaa.... Nak join, follow syarat berikut; 1. Follow fb cik cantik manis ni. Klik button dibawah ni,    2. F...
  • السلام عليكم ورحمة الله وبركاته Αѕѕαℓαмυ’αℓαιкυм Bab2 contest2 tag cenggini mmg THORBAYEK Anyway, jom2 kita join The rules are s...
  • syarat dia simple je... - Follow blog ni je. blog lagi satu tknak follow pun takpe -klik iklan di sidebar tu dan tunggu smpai hab...
  • السلام عليكم ورحمة الله وبركاته Αѕѕαℓαмυ’αℓαιкυм Hari yg dinanti telah tiba.. bukan main seronok lagi budak2.. mak pak budak pon seronot ...