spt biasa umie lambat update blog lgi :( ni alkisah pas umie 'beli' Najmi dari Nora atas sebab2 Najmi kerap demam, xnak makan &...

Mahattah

0 Comments
spt biasa umie lambat update blog lgi :(

ni alkisah pas umie 'beli' Najmi dari Nora atas sebab2 Najmi kerap demam, xnak makan & kalu dgn umie, apa jugak yg disuap sure makan je... haaa... so, mak cdgkan apa kata umie beli je siNajmi, mgkin kitowg ada chemistry yg wat Najmi selesa dgn umie.

Jdi sejak dari hari tu, balek je budak tu dari Banting, melekap la dia dgn umie. Dgn sinonim panggil 'anom' pd umie, kdg2 maklong, kdg2 umie, Najmi akan mengeko kemana saja umie pegi.. kdg2 siap mnx umie mndikan plak.. pernah sekali tu, umie tertdo sbb xbrapa sehat dlm bilik.. slowly najmi masuk n mnx umie mndikan, umie dlm keadaan nenong2 bgtw dia nti umie mndikan.. elok je pulak tu dia keluar & bgtaw kat mama dia yg umie ni tdo.. lalala.. Najmi2..

Ni beberapa keping gamba yg umie sengaja snap utk tatapan mama Najmi yg riso bangat anak dia xmakan.. si Najmi plak, siap bgtaw 'anom' dia, 'anom2!! cpt amek gambo' siap mengango lgi budak tu.. :P

Restoren Mahattah ni rsanya still new kat Saujana Utama.. kot nak merasa laen dari yg laen, jdi kami berkunjung la lepas balek dari tgk layang2..








'anOm!! amek gamba, amek gamba' alkisah budak ini mmg payah nak makan, bila dgn umie, dia makan plak uhuu.. so, tiap kali makan, dia kn mnx umie snapkan gambonye.. lalala...


You may also like

No comments:

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...