Stay Firm & Strong

11:55 AM

Fuuu.. lately umie dpt rsa life umie penoh dgn kontravesi, mslh & konflik! Sgt2!!

nak share dgn sape pun umie xtw, nak luah kan pd siapa pun lgi lahhhhh umie xtw.. cmne je?

akibatnya, umie melepak laaaa.. mlm tdo pun kdg2 xrsa pun aku ni tdo.. haha.. (gelak la selagi boleh gelak, da nak nanges mmg xboleh uhuk3)

kdg2 bila kita nak berkongsi masalah dgn org yg paling2 dekat dgn kita pun, org tu ingt kita ni tak nak memahami diri dia.. aik? cmtu pulak? cuba paham boleh? err.. aku ni sape je nak paham? gamak nya katak2 dlm longkang la kot kene paham diri kita ni.. tw x org keje panas, penat nak mampus, mcm xabx.. pulakk!! erm... kalu da sampai najis mughalazah pun da masuk, mmg kritikal sudah.. ok3!! ko je la keje.. aku ni idak la keje.. kot melengut je ujung bulan tercmpak duet ye.. pape la.. penat aku da..

ok laaaa.. fine lahhhh!!

S3 akhirnya umie loyongkan pd org lain.. sbb apa twww.. haaaa.. sbb ni laaaa

BEFORE




After



ye3!! tw la.. umie xreti setia pd yg satu.. everybody deserved the best right?? udah kebetulan ada yg baekkk ati offer, so?

ZIE=> i love u lah!!

You Might Also Like

0 cutie berceloteh

Google+ Followers

Followers

Popular Posts

  • Dh pass kan? haaa.. apa lgi? Bz kan diri dgn FTR report ye amende FTR report? Lepas exam CePSWaM, langkah seterusnya buat FTR report...
  • Kali ni kemana kite? Jom try tempat yg pd umie consider baru Lalalalalalala.... Last minit cari tempat... jeng3..   Sma...
  • سُبْحَانَ اللّه (Subhanallah) sebelum ni mmg xpernah tw lngsung psl pijat ka, pepijat ka, bed bugs ka.. Paling terok pernh dgr po...
  • السلام عليكم ورحمة الله وبركاته Αѕѕαℓαмυ'αℓαιкυм  Nak share sgt2 ni psl produk best yg teramat sgt.. Ever since dok menyandang beg j...
  • Umie mmg dh lama idam2 kan Oakley Prescription. Tula, sape suruh ilangkan? Haaa.. mendapat!! Xsmpai dua thn pakai plak tuuuu Contact ...
  • Ye taw.. cite ni dh lama kot.. tpi mmg best.. sesekali layan cite2 lama ok jgk ye x? Mmg the best of all... dgn suasana sawah padi.. i...
  • Waaaaaaa... saya suka saya sukaaaa.... Nak join, follow syarat berikut; 1. Follow fb cik cantik manis ni. Klik button dibawah ni,    2. F...
  • syarat dia simple je... - Follow blog ni je. blog lagi satu tknak follow pun takpe -klik iklan di sidebar tu dan tunggu smpai hab...
  • Buat entry bertajuk " Pencarian  Bloglist Sesi  Mac-April 2017 ".  Backlink banner kpd link segmen ini & letak link entry...
  • Giveaway Topup Percuma by Cik Cand y  💖 20 FEBRUARI 2017 - 11 MARCH 2017 http://cikcandysour.blogspot.my/2017/02/giveaway-topup-per...