Stay Firm & Strong

11:55 AM

Fuuu.. lately umie dpt rsa life umie penoh dgn kontravesi, mslh & konflik! Sgt2!!

nak share dgn sape pun umie xtw, nak luah kan pd siapa pun lgi lahhhhh umie xtw.. cmne je?

akibatnya, umie melepak laaaa.. mlm tdo pun kdg2 xrsa pun aku ni tdo.. haha.. (gelak la selagi boleh gelak, da nak nanges mmg xboleh uhuk3)

kdg2 bila kita nak berkongsi masalah dgn org yg paling2 dekat dgn kita pun, org tu ingt kita ni tak nak memahami diri dia.. aik? cmtu pulak? cuba paham boleh? err.. aku ni sape je nak paham? gamak nya katak2 dlm longkang la kot kene paham diri kita ni.. tw x org keje panas, penat nak mampus, mcm xabx.. pulakk!! erm... kalu da sampai najis mughalazah pun da masuk, mmg kritikal sudah.. ok3!! ko je la keje.. aku ni idak la keje.. kot melengut je ujung bulan tercmpak duet ye.. pape la.. penat aku da..

ok laaaa.. fine lahhhh!!

S3 akhirnya umie loyongkan pd org lain.. sbb apa twww.. haaaa.. sbb ni laaaa

BEFORE




After



ye3!! tw la.. umie xreti setia pd yg satu.. everybody deserved the best right?? udah kebetulan ada yg baekkk ati offer, so?

ZIE=> i love u lah!!

You Might Also Like

0 cutie berceloteh

Followers

Popular Posts

  • Sebenarnya waktu  Solat Sunat Dhuha  boleh selisih (berbeza) sehingga 30 minit dalam sesuatu tahun itu dan waktunya juga berbeza seh...
  • Jenoh menggodek2 itinery yg dishare dlm website @ blog. Seronok jgk kan dpt baca pengalaman2 blogger lain  Jeng3.. umie terjumpa bebera...
  • Dh pass kan? haaa.. apa lgi? Bz kan diri dgn FTR report ye amende FTR report? Lepas exam CePSWaM, langkah seterusnya buat FTR report...
  • Syaratnya :- 1.  FOLLOW  BLOG  NI  ( * letak link di comment untuk saya check balik * ) 2.  FOLLOW  INSTAGRAM  ...
  • سُبْحَانَ اللّه (Subhanallah) sebelum ni mmg xpernah tw lngsung psl pijat ka, pepijat ka, bed bugs ka.. Paling terok pernh dgr po...
  • السلام عليكم ورحمة الله وبركاته Αѕѕαℓαмυ'αℓαιкυм  Nak share sgt2 ni psl produk best yg teramat sgt.. Ever since dok menyandang beg j...
  • Umie mmg dh lama idam2 kan Oakley Prescription. Tula, sape suruh ilangkan? Haaa.. mendapat!! Xsmpai dua thn pakai plak tuuuu Contact ...
  • Wah!!! Teruja umie utk try ye.. Gedik!!! Auwww... Mula2 tak paham jgk cmne cara pakai (kes jakun) :P Rupa2nya, ...
  • السلام عليكم ورحمة الله وبركاته Αѕѕαℓαмυ’αℓαιкυм Bulan Ramadhan ni, umie busy btol.. xde masa pn nk rilex2 pn.. Tgk tv pn slalunya '...
  • Salam Jumaat semua..