Sbb spect

7:51 AM

Umie btol2 terperanjat dgn kata2 seseorng yg umie hormati selama ni.. seriusly mmg kita akan kenal seseorng tu dgn lebih dekat lgi bilamana dia dlm keadaan susah @ bilamana dia dlm keadaan senang.. sungguh!! apa yg quote tu katakan mmg btol!!

Umie sndri jdi mngsa keadaan smpikan kes2 lama diungkit sedgkan umie dh pun terangkan apa yg terjadi sebelum tu..

xpe lah!! Ni hari ko, pasni harap2 ko jaga mulut ko yg xbrapa nak lawo tu.. bahasa jiwa bangsa, kalo dh smpi doakan org lain yg bukan2, siap ckp aku wat kesalahan yg paling beso, tgk dlu jari ko tu samada jari ko yg nak menunding tu 'bersih' @ tidak!

ikot ko lah.. bgi aku, spect ko xde makna pun.. aku ckit xheran pun..



You Might Also Like

0 cutie berceloteh

Followers

Popular Posts

  • Sebenarnya waktu  Solat Sunat Dhuha  boleh selisih (berbeza) sehingga 30 minit dalam sesuatu tahun itu dan waktunya juga berbeza seh...
  • Jenoh menggodek2 itinery yg dishare dlm website @ blog. Seronok jgk kan dpt baca pengalaman2 blogger lain  Jeng3.. umie terjumpa bebera...
  • Dh pass kan? haaa.. apa lgi? Bz kan diri dgn FTR report ye amende FTR report? Lepas exam CePSWaM, langkah seterusnya buat FTR report...
  • Syaratnya :- 1.  FOLLOW  BLOG  NI  ( * letak link di comment untuk saya check balik * ) 2.  FOLLOW  INSTAGRAM  ...
  • سُبْحَانَ اللّه (Subhanallah) sebelum ni mmg xpernah tw lngsung psl pijat ka, pepijat ka, bed bugs ka.. Paling terok pernh dgr po...
  • السلام عليكم ورحمة الله وبركاته Αѕѕαℓαмυ'αℓαιкυм  Nak share sgt2 ni psl produk best yg teramat sgt.. Ever since dok menyandang beg j...
  • Umie mmg dh lama idam2 kan Oakley Prescription. Tula, sape suruh ilangkan? Haaa.. mendapat!! Xsmpai dua thn pakai plak tuuuu Contact ...
  • Wah!!! Teruja umie utk try ye.. Gedik!!! Auwww... Mula2 tak paham jgk cmne cara pakai (kes jakun) :P Rupa2nya, ...
  • السلام عليكم ورحمة الله وبركاته Αѕѕαℓαмυ’αℓαιкυм Bulan Ramadhan ni, umie busy btol.. xde masa pn nk rilex2 pn.. Tgk tv pn slalunya '...
  • Salam Jumaat semua..