Sbb spect

7:51 AM

Umie btol2 terperanjat dgn kata2 seseorng yg umie hormati selama ni.. seriusly mmg kita akan kenal seseorng tu dgn lebih dekat lgi bilamana dia dlm keadaan susah @ bilamana dia dlm keadaan senang.. sungguh!! apa yg quote tu katakan mmg btol!!

Umie sndri jdi mngsa keadaan smpikan kes2 lama diungkit sedgkan umie dh pun terangkan apa yg terjadi sebelum tu..

xpe lah!! Ni hari ko, pasni harap2 ko jaga mulut ko yg xbrapa nak lawo tu.. bahasa jiwa bangsa, kalo dh smpi doakan org lain yg bukan2, siap ckp aku wat kesalahan yg paling beso, tgk dlu jari ko tu samada jari ko yg nak menunding tu 'bersih' @ tidak!

ikot ko lah.. bgi aku, spect ko xde makna pun.. aku ckit xheran pun..



You Might Also Like

0 cutie berceloteh

Google+ Followers

Followers

Popular Posts

  • Dh pass kan? haaa.. apa lgi? Bz kan diri dgn FTR report ye amende FTR report? Lepas exam CePSWaM, langkah seterusnya buat FTR report...
  • سُبْحَانَ اللّه (Subhanallah) sebelum ni mmg xpernah tw lngsung psl pijat ka, pepijat ka, bed bugs ka.. Paling terok pernh dgr po...
  • Kali ni kemana kite? Jom try tempat yg pd umie consider baru Lalalalalalala.... Last minit cari tempat... jeng3..   Sma...
  • السلام عليكم ورحمة الله وبركاته Αѕѕαℓαмυ'αℓαιкυм  Nak share sgt2 ni psl produk best yg teramat sgt.. Ever since dok menyandang beg j...
  • Umie mmg dh lama idam2 kan Oakley Prescription. Tula, sape suruh ilangkan? Haaa.. mendapat!! Xsmpai dua thn pakai plak tuuuu Contact ...
  • السلام عليكم ورحمة الله وبركاته Αѕѕαℓαмυ’αℓαιкυм Rules: Follow blog ini *wajib Follow semua peserta segmen. List akan diupdate da...
  • Waaaaaaa... saya suka saya sukaaaa.... Nak join, follow syarat berikut; 1. Follow fb cik cantik manis ni. Klik button dibawah ni,    2. F...
  • السلام عليكم ورحمة الله وبركاته Αѕѕαℓαмυ’αℓαιкυм Bab2 contest2 tag cenggini mmg THORBAYEK Anyway, jom2 kita join The rules are s...
  • Ye taw.. cite ni dh lama kot.. tpi mmg best.. sesekali layan cite2 lama ok jgk ye x? Mmg the best of all... dgn suasana sawah padi.. i...
  • السلام عليكم ورحمة الله وبركاته Αѕѕαℓαмυ’αℓαιкυм Akhirnya, acara kemuncak.. الحمد لله Alhamdulillah Siap sudah thesis yg diheboh2kan sg...