Tabikkkk

11:13 AM

Fuu.. berpeloh ketiak menunggang moto arini.. punyalah sedap tdo, bgn2 je tgk pkl 6:30, melompat umie bgn.. xde la umie rempit serempit2nya, slow2 la jugak bwk (slow katanya )

Mujur harini jalan menghala ke Subang Jaya dari Puncak Alam tu cantik je.. Sampai kat area Stadium Shah Alam nun, terperasan polis trafik jaga lalu lintas. Umie tgk beberapa moto kehulu hilir berpaling kearah polis trafik.. mcm pelik je knp.. umie pon dgn sengal nye pandang la jugak


Rupanya polis trafik tu pmpuan.. mmg nampak fuyo la.. serius umie ska je tgk.. respek gile.. tpi pd penunggang motosikal, berpusing2 la kepalanya menengok.. adoi la.. punyalah kuat kuasa 'wanita' ni ye x?

lalalala



Buat Cik Puan Trafik, umie tabik.. terima kasih sbb buat lalu lintas berjalan lancar je..

You Might Also Like

0 cutie berceloteh

Followers

Popular Posts

  • Sebenarnya waktu  Solat Sunat Dhuha  boleh selisih (berbeza) sehingga 30 minit dalam sesuatu tahun itu dan waktunya juga berbeza seh...
  • Jenoh menggodek2 itinery yg dishare dlm website @ blog. Seronok jgk kan dpt baca pengalaman2 blogger lain  Jeng3.. umie terjumpa bebera...
  • Dh pass kan? haaa.. apa lgi? Bz kan diri dgn FTR report ye amende FTR report? Lepas exam CePSWaM, langkah seterusnya buat FTR report...
  • Syaratnya :- 1.  FOLLOW  BLOG  NI  ( * letak link di comment untuk saya check balik * ) 2.  FOLLOW  INSTAGRAM  ...
  • سُبْحَانَ اللّه (Subhanallah) sebelum ni mmg xpernah tw lngsung psl pijat ka, pepijat ka, bed bugs ka.. Paling terok pernh dgr po...
  • السلام عليكم ورحمة الله وبركاته Αѕѕαℓαмυ'αℓαιкυм  Nak share sgt2 ni psl produk best yg teramat sgt.. Ever since dok menyandang beg j...
  • Umie mmg dh lama idam2 kan Oakley Prescription. Tula, sape suruh ilangkan? Haaa.. mendapat!! Xsmpai dua thn pakai plak tuuuu Contact ...
  • Wah!!! Teruja umie utk try ye.. Gedik!!! Auwww... Mula2 tak paham jgk cmne cara pakai (kes jakun) :P Rupa2nya, ...
  • السلام عليكم ورحمة الله وبركاته Αѕѕαℓαмυ’αℓαιкυм Bulan Ramadhan ni, umie busy btol.. xde masa pn nk rilex2 pn.. Tgk tv pn slalunya '...
  • Salam Jumaat semua..