Radio MP3

7:51 AM


Apa la yg sibok sgt dgn radio mp3 ni? Haaa.. meh tgk kat sini meh

 

Sebelum ni, umie pakai yg biasa2 je.. tub2 msa dok sibok menjengah Lazada, ternampak la radio ni (siap ada lampu).

senang sikit, sbb umie slalu bwk g travel. Jom tgk kat sini:-

Radio With Al Quran 30 Juzuk JOC Rechargeable USB

Kebaikan radio ni, mendengar berulang kali sambil menghafal untuk memudahkan lagi pembacaan & ingatan.

Macam umie, umie sentiasa pasang surah Ruqyah waktu tidur.

Dalam kereta pulak, selalu pasang utk anak2 memudahkan & melancarkan bacaan durang sambil2 travelling to certain location.

Kan mudah tu

You Might Also Like

0 cutie berceloteh

Followers

Popular Posts

  • Sebenarnya waktu  Solat Sunat Dhuha  boleh selisih (berbeza) sehingga 30 minit dalam sesuatu tahun itu dan waktunya juga berbeza seh...
  • Jenoh menggodek2 itinery yg dishare dlm website @ blog. Seronok jgk kan dpt baca pengalaman2 blogger lain  Jeng3.. umie terjumpa bebera...
  • Dh pass kan? haaa.. apa lgi? Bz kan diri dgn FTR report ye amende FTR report? Lepas exam CePSWaM, langkah seterusnya buat FTR report...
  • Syaratnya :- 1.  FOLLOW  BLOG  NI  ( * letak link di comment untuk saya check balik * ) 2.  FOLLOW  INSTAGRAM  ...
  • سُبْحَانَ اللّه (Subhanallah) sebelum ni mmg xpernah tw lngsung psl pijat ka, pepijat ka, bed bugs ka.. Paling terok pernh dgr po...
  • السلام عليكم ورحمة الله وبركاته Αѕѕαℓαмυ'αℓαιкυм  Nak share sgt2 ni psl produk best yg teramat sgt.. Ever since dok menyandang beg j...
  • Umie mmg dh lama idam2 kan Oakley Prescription. Tula, sape suruh ilangkan? Haaa.. mendapat!! Xsmpai dua thn pakai plak tuuuu Contact ...
  • Wah!!! Teruja umie utk try ye.. Gedik!!! Auwww... Mula2 tak paham jgk cmne cara pakai (kes jakun) :P Rupa2nya, ...
  • السلام عليكم ورحمة الله وبركاته Αѕѕαℓαмυ’αℓαιкυм Bulan Ramadhan ni, umie busy btol.. xde masa pn nk rilex2 pn.. Tgk tv pn slalunya '...
  • Salam Jumaat semua..