Ramadhan 18 1438H

9:24 AM



Sekejap je masa berlalu, mcm tu jugak la dgn umur kita kan?

Tahun ni, rsanya xde plak umie bz nak 'main oven'

Sbb kakak dgn adik bukan main bz lagi dari mggu pertama puasa. Alhamdulillah, untung nya ada anak2 perempuan kan?

Gmbar xde kaitan dgn biskot raya, sekdar gambar 'hiasan' untuk Raya 2 thn lepas

Ntah brp balang pn umie xpasti & ntah brp kali repeat pn umie xsure (asal budak2 ni buat je, durng jgk yg tukang habiskan)

Tpi kan, thn ni kami2 ni baik btol, xde pn bz nak main mercun bunga api bagai.. xpe2, ni simpan 'dendam' bila balik Tapah nti.. kuang3



Jdi utk tahun ni, mcm best skit lah.. plan utk wat bbq & bermercun bunga api sakan (pdhal dh mak budak ni pn sibok jgkk la kan)



p/s: xsabar nyaa

You Might Also Like

0 cutie berceloteh

Followers

Popular Posts

  • Sebenarnya waktu  Solat Sunat Dhuha  boleh selisih (berbeza) sehingga 30 minit dalam sesuatu tahun itu dan waktunya juga berbeza seh...
  • Jenoh menggodek2 itinery yg dishare dlm website @ blog. Seronok jgk kan dpt baca pengalaman2 blogger lain  Jeng3.. umie terjumpa bebera...
  • Dh pass kan? haaa.. apa lgi? Bz kan diri dgn FTR report ye amende FTR report? Lepas exam CePSWaM, langkah seterusnya buat FTR report...
  • Syaratnya :- 1.  FOLLOW  BLOG  NI  ( * letak link di comment untuk saya check balik * ) 2.  FOLLOW  INSTAGRAM  ...
  • سُبْحَانَ اللّه (Subhanallah) sebelum ni mmg xpernah tw lngsung psl pijat ka, pepijat ka, bed bugs ka.. Paling terok pernh dgr po...
  • السلام عليكم ورحمة الله وبركاته Αѕѕαℓαмυ'αℓαιкυм  Nak share sgt2 ni psl produk best yg teramat sgt.. Ever since dok menyandang beg j...
  • Umie mmg dh lama idam2 kan Oakley Prescription. Tula, sape suruh ilangkan? Haaa.. mendapat!! Xsmpai dua thn pakai plak tuuuu Contact ...
  • Wah!!! Teruja umie utk try ye.. Gedik!!! Auwww... Mula2 tak paham jgk cmne cara pakai (kes jakun) :P Rupa2nya, ...
  • السلام عليكم ورحمة الله وبركاته Αѕѕαℓαмυ’αℓαιкυм Bulan Ramadhan ni, umie busy btol.. xde masa pn nk rilex2 pn.. Tgk tv pn slalunya '...
  • Salam Jumaat semua..