Ramadhan 18 1438H

9:24 AM



Sekejap je masa berlalu, mcm tu jugak la dgn umur kita kan?

Tahun ni, rsanya xde plak umie bz nak 'main oven'

Sbb kakak dgn adik bukan main bz lagi dari mggu pertama puasa. Alhamdulillah, untung nya ada anak2 perempuan kan?

Gmbar xde kaitan dgn biskot raya, sekdar gambar 'hiasan' untuk Raya 2 thn lepas

Ntah brp balang pn umie xpasti & ntah brp kali repeat pn umie xsure (asal budak2 ni buat je, durng jgk yg tukang habiskan)

Tpi kan, thn ni kami2 ni baik btol, xde pn bz nak main mercun bunga api bagai.. xpe2, ni simpan 'dendam' bila balik Tapah nti.. kuang3



Jdi utk tahun ni, mcm best skit lah.. plan utk wat bbq & bermercun bunga api sakan (pdhal dh mak budak ni pn sibok jgkk la kan)



p/s: xsabar nyaa

You Might Also Like

0 cutie berceloteh

Google+ Followers

Followers

Popular Posts

  • Dh pass kan? haaa.. apa lgi? Bz kan diri dgn FTR report ye amende FTR report? Lepas exam CePSWaM, langkah seterusnya buat FTR report...
  • Umie mmg dh lama idam2 kan Oakley Prescription. Tula, sape suruh ilangkan? Haaa.. mendapat!! Xsmpai dua thn pakai plak tuuuu Contact ...
  • السلام عليكم ورحمة الله وبركاته Αѕѕαℓαмυ'αℓαιкυм  Nak share sgt2 ni psl produk best yg teramat sgt.. Ever since dok menyandang beg j...
  • سُبْحَانَ اللّه (Subhanallah) sebelum ni mmg xpernah tw lngsung psl pijat ka, pepijat ka, bed bugs ka.. Paling terok pernh dgr po...
  • Kali ni kemana kite? Jom try tempat yg pd umie consider baru Lalalalalalala.... Last minit cari tempat... jeng3..   Sma...
  • السلام عليكم ورحمة الله وبركاته Αѕѕαℓαмυ’αℓαιкυм Akhirnya, acara kemuncak.. الحمد لله Alhamdulillah Siap sudah thesis yg diheboh2kan sg...
  • Ye taw.. cite ni dh lama kot.. tpi mmg best.. sesekali layan cite2 lama ok jgk ye x? Mmg the best of all... dgn suasana sawah padi.. i...
  • السلام عليكم ورحمة الله وبركاته Αѕѕαℓαмυ’αℓαιкυм Rules: Follow blog ini *wajib Follow semua peserta segmen. List akan diupdate da...
  • Waaaaaaa... saya suka saya sukaaaa.... Nak join, follow syarat berikut; 1. Follow fb cik cantik manis ni. Klik button dibawah ni,    2. F...
  • السلام عليكم ورحمة الله وبركاته Αѕѕαℓαмυ’αℓαιкυм Bab2 contest2 tag cenggini mmg THORBAYEK Anyway, jom2 kita join The rules are s...