Asyik malas je (Breaking In)

9:45 AM

السلام عليكم ورحمة الله وبركاته Αѕѕαℓαмυ’αℓαιкυм

Beberapa mggu ni umie asyik cuti je. Malas btol la

Buat ape kat rumah? tak buat ape pn sebab Encik Sayang keje kot

Kenapa ye malas sgt dh kje

Adakah ini petanda umie dh tak boleh bekerja

mengada je kan

Jadi umie layan movie.. wahh.. seronok gile.. jom kita tengok


Breaking In
Shaun Russell takes her son and daughter on a weekend getaway to her late father's secluded, high-tech vacation home in the countryside. The family soon gets an unwelcome surprise when four men break into the house to find hidden money. After managing to escape, Shaun must now figure out a way to turn the tables on the desperate thieves and save her captive children.

p/s: rsanya tak de kaitan pun 'laziness' umie dgn movie kan

You Might Also Like

2 cutie berceloteh

  1. masa dok sorang2 dalam umah tu, jgn terbayang plak akan ada penjenayah masuk rumah.. nnti terlebih risau plak.. aku dh download dh cerita ni.. nanti ada masa nak tgok.. aku suka gak cerita thriller mcm gini,..

    https://aliefmuncung.blogspot.com/2018/07/kehidupan-hantu-di-dunia-hantu.html
    https://aliefmuncung.blogspot.com/2018/07/alkisah-pada-abad-ke-20-wujud-seorang.html

    ReplyDelete
    Replies
    1. utk org pmpuan, kerisauan terlebih2 rsanya kot kan? hehehe.. waaaa.. ade gengla dh skrg :P

      Delete

Followers

Popular Posts

  • Sebenarnya waktu  Solat Sunat Dhuha  boleh selisih (berbeza) sehingga 30 minit dalam sesuatu tahun itu dan waktunya juga berbeza seh...
  • Dh pass kan? haaa.. apa lgi? Bz kan diri dgn FTR report ye amende FTR report? Lepas exam CePSWaM, langkah seterusnya buat FTR report...
  • سُبْحَانَ اللّه (Subhanallah) sebelum ni mmg xpernah tw lngsung psl pijat ka, pepijat ka, bed bugs ka.. Paling terok pernh dgr po...
  • Jenoh menggodek2 itinery yg dishare dlm website @ blog. Seronok jgk kan dpt baca pengalaman2 blogger lain  Jeng3.. umie terjumpa bebera...
  • Syaratnya :- 1.  FOLLOW  BLOG  NI  ( * letak link di comment untuk saya check balik * ) 2.  FOLLOW  INSTAGRAM  ...
  • السلام عليكم ورحمة الله وبركاته Αѕѕαℓαмυ'αℓαιкυм  Nak share sgt2 ni psl produk best yg teramat sgt.. Ever since dok menyandang beg j...
  • Umie mmg dh lama idam2 kan Oakley Prescription. Tula, sape suruh ilangkan? Haaa.. mendapat!! Xsmpai dua thn pakai plak tuuuu Contact ...
  • السلام عليكم ورحمة الله وبركاته Αѕѕαℓαмυ’αℓαιкυм Bulan Ramadhan ni, umie busy btol.. xde masa pn nk rilex2 pn.. Tgk tv pn slalunya '...
  • السلام عليكم ورحمة الله وبركاته Αѕѕαℓαмυ’αℓαιкυм الحمد لله Alhamdulillah kita di pinjamkan lagi nafas tahun ini utk sama2 menjalani ibada...
  • Wah!!! Teruja umie utk try ye.. Gedik!!! Auwww... Mula2 tak paham jgk cmne cara pakai (kes jakun) :P Rupa2nya, ...