Ghostpital

10:10 AM

السلام عليكم ورحمة الله وبركاته Αѕѕαℓαмυ’αℓαιкυм

Umie ni ada mood ye.. time rajin membaca, mmg xigt dunia. Kalau time xde mood, lantak la ko situ buku, naik berabok 10kaki tebalnya (pehal bahasa camni)

sambung balik ke topik asal

Lately umie malas gile nak bersosial fb.. lantak la ko situ.. sekadar baca & ignore. Nak update apa2 pon malas (tujuan utama ialah tak berapa nak berkenan dgn stalker sipenyibok).

Byk kali jgk umie xupdate apa2 lgi dh dlm fb.. bgus jgk kan? (brp kali ek asyik iklan tak xikut tajuk asal

2 mggu lepas, adik umie ada sharekan satu link seram. Wow!!!


Baca punya baca, mmg umie tak boleh tahan lagi dahhhh.. ape lgiiiii



baru cadang lepas baca boleh jual.. udah ada tggallan nota la plak.. hmmm.. nmpak gaya kene jadi koleksi je la jwbnya

You Might Also Like

0 cutie berceloteh

Followers

Popular Posts

  • Sebenarnya waktu  Solat Sunat Dhuha  boleh selisih (berbeza) sehingga 30 minit dalam sesuatu tahun itu dan waktunya juga berbeza seh...
  • Jenoh menggodek2 itinery yg dishare dlm website @ blog. Seronok jgk kan dpt baca pengalaman2 blogger lain  Jeng3.. umie terjumpa bebera...
  • Dh pass kan? haaa.. apa lgi? Bz kan diri dgn FTR report ye amende FTR report? Lepas exam CePSWaM, langkah seterusnya buat FTR report...
  • Syaratnya :- 1.  FOLLOW  BLOG  NI  ( * letak link di comment untuk saya check balik * ) 2.  FOLLOW  INSTAGRAM  ...
  • سُبْحَانَ اللّه (Subhanallah) sebelum ni mmg xpernah tw lngsung psl pijat ka, pepijat ka, bed bugs ka.. Paling terok pernh dgr po...
  • السلام عليكم ورحمة الله وبركاته Αѕѕαℓαмυ'αℓαιкυм  Nak share sgt2 ni psl produk best yg teramat sgt.. Ever since dok menyandang beg j...
  • Umie mmg dh lama idam2 kan Oakley Prescription. Tula, sape suruh ilangkan? Haaa.. mendapat!! Xsmpai dua thn pakai plak tuuuu Contact ...
  • Wah!!! Teruja umie utk try ye.. Gedik!!! Auwww... Mula2 tak paham jgk cmne cara pakai (kes jakun) :P Rupa2nya, ...
  • السلام عليكم ورحمة الله وبركاته Αѕѕαℓαмυ’αℓαιкυм Bulan Ramadhan ni, umie busy btol.. xde masa pn nk rilex2 pn.. Tgk tv pn slalunya '...
  • Salam Jumaat semua..