Trip ala ala honeymoon

10:12 AM

السلام عليكم ورحمة الله وبركاته Αѕѕαℓαмυ’αℓαιкυм

Alkisah umie menghadiri 2 hari Environmental Management [pada ahli2 competent person tahu lah apa alkisah nye ni]

Xjauh mana pon sebenarnya lokasi (Hotel Bangi-Putrajaya). Tapi dek kerana nak mengelak kan diri dari 'kesesakan' dan kekonon nak berdua2an dengan Encik sayang, jadi, umie dok la menetap kat Avenue Garden Hotel

Tudia abaq ang.. serius best!! Kata Encik sayang, punyalah 'sedap' tidoq melengkoq xsedaq apa.. letak ja kepala... tudiaaaaaaaaaaa [hambikkk.. keluaq dah loghat dia]



Paling2 best, kami boleh view Bangi Wonderland

Sayangnya, kami tak dpt nak singgah sebb umie bz dgn 'class' umie

Xpe, lain kali checkout wonderland dgn gaban2 umie plak [alamak, kakak next week dh nak checkin kat kuala selangor]

dh habiskan 2 hari?? so?? harini balik kje la umie.. uhuk3..

utk dinner, sempat kami menyinggah basah2 tekak [konon] kat 'Bakar2' nama pelik je kan.. ok la.. boleh la layan




kesian kan ai? Ai mkn eskem je [ececehh.. ulser plak dlm mulut, habis menyerang semua dlm mulut]

mostly, mmg seronok sesekali larikkn diri [runaway bride la konon ni]

tpi xboleh selalu.. ai dok teringat yg kat rumah tu

jom jengok2 list hotel dengan harga yang amat berpatutan

Booking.com

You Might Also Like

0 cutie berceloteh

Followers

Popular Posts

  • Sebenarnya waktu  Solat Sunat Dhuha  boleh selisih (berbeza) sehingga 30 minit dalam sesuatu tahun itu dan waktunya juga berbeza seh...
  • Jenoh menggodek2 itinery yg dishare dlm website @ blog. Seronok jgk kan dpt baca pengalaman2 blogger lain  Jeng3.. umie terjumpa bebera...
  • Dh pass kan? haaa.. apa lgi? Bz kan diri dgn FTR report ye amende FTR report? Lepas exam CePSWaM, langkah seterusnya buat FTR report...
  • Syaratnya :- 1.  FOLLOW  BLOG  NI  ( * letak link di comment untuk saya check balik * ) 2.  FOLLOW  INSTAGRAM  ...
  • سُبْحَانَ اللّه (Subhanallah) sebelum ni mmg xpernah tw lngsung psl pijat ka, pepijat ka, bed bugs ka.. Paling terok pernh dgr po...
  • السلام عليكم ورحمة الله وبركاته Αѕѕαℓαмυ'αℓαιкυм  Nak share sgt2 ni psl produk best yg teramat sgt.. Ever since dok menyandang beg j...
  • Umie mmg dh lama idam2 kan Oakley Prescription. Tula, sape suruh ilangkan? Haaa.. mendapat!! Xsmpai dua thn pakai plak tuuuu Contact ...
  • Wah!!! Teruja umie utk try ye.. Gedik!!! Auwww... Mula2 tak paham jgk cmne cara pakai (kes jakun) :P Rupa2nya, ...
  • السلام عليكم ورحمة الله وبركاته Αѕѕαℓαмυ’αℓαιкυм Bulan Ramadhan ni, umie busy btol.. xde masa pn nk rilex2 pn.. Tgk tv pn slalunya '...
  • Salam Jumaat semua..