Peneman Setia

8:58 AM

السلام عليكم ورحمة الله وبركاته Αѕѕαℓαмυ’αℓαιкυм

Al-kisah semalam, umie temankan Encik Sayang ke dentist. Tak tahan sangat dh tu ye



Umie plak yg ngilu dengar proses pengcabutan



Tapi malangnya, masih tak dapat nak extract. 
Dinasihatkan utk mengambil antibiotics dan rawatan susulan sabtu ini (kesian nye lahai)

 الحمد لله Alhamdulillah
Balik je lepas rawatan, umie buat bubur nasi sup siam (jgn tanya cmne buat sbb umie pakai paket segera kwang3), berikan ubat seperti yg dinasihat dan tidur

Mula2 mmg tak boleh tdur. Umie dah susah ati dh. Macam mana nak buat ye 

Teringat pulak cooling pad dalam fridge.

Syukur الحمد لله Alhamdulillah

Tidur nyenyak mcam baby

Belum settle ye.. Rawatan susulan sabtu ni



You Might Also Like

0 cutie berceloteh

Followers

Popular Posts

  • Sebenarnya waktu  Solat Sunat Dhuha  boleh selisih (berbeza) sehingga 30 minit dalam sesuatu tahun itu dan waktunya juga berbeza seh...
  • Jenoh menggodek2 itinery yg dishare dlm website @ blog. Seronok jgk kan dpt baca pengalaman2 blogger lain  Jeng3.. umie terjumpa bebera...
  • Dh pass kan? haaa.. apa lgi? Bz kan diri dgn FTR report ye amende FTR report? Lepas exam CePSWaM, langkah seterusnya buat FTR report...
  • Syaratnya :- 1.  FOLLOW  BLOG  NI  ( * letak link di comment untuk saya check balik * ) 2.  FOLLOW  INSTAGRAM  ...
  • سُبْحَانَ اللّه (Subhanallah) sebelum ni mmg xpernah tw lngsung psl pijat ka, pepijat ka, bed bugs ka.. Paling terok pernh dgr po...
  • السلام عليكم ورحمة الله وبركاته Αѕѕαℓαмυ'αℓαιкυм  Nak share sgt2 ni psl produk best yg teramat sgt.. Ever since dok menyandang beg j...
  • Umie mmg dh lama idam2 kan Oakley Prescription. Tula, sape suruh ilangkan? Haaa.. mendapat!! Xsmpai dua thn pakai plak tuuuu Contact ...
  • Wah!!! Teruja umie utk try ye.. Gedik!!! Auwww... Mula2 tak paham jgk cmne cara pakai (kes jakun) :P Rupa2nya, ...
  • السلام عليكم ورحمة الله وبركاته Αѕѕαℓαмυ’αℓαιкυм Bulan Ramadhan ni, umie busy btol.. xde masa pn nk rilex2 pn.. Tgk tv pn slalunya '...
  • Salam Jumaat semua..