Kotak punya cerita

10:08 AM

السلام عليكم ورحمة الله وبركاته Αѕѕαℓαмυ’αℓαιкυм

Betul ke org perempuan ni, akan jdi over excited bila tgk kotak. YE KE??
Memandai je.

Tpi kan



Adik umie bwk satu kotak tnjuk umie.. tersengih2 dah umie. Adik umie cakap, org perempuan ni over excited kan bila tgk kotak? Pdhal tak tahu pn lagi ape isi dalam kotak

Hampeh nye Herol

Tgk2 kat dalam.. lahhhhhh... Justice league G Shock

Hekeleyy.. igtkan ape tdi



peminat G Shock je phm.. ai? ai is no komen

You Might Also Like

2 cutie berceloteh

  1. ehehehe excited laaa sbab curious dalam dia ada apa. tapi most of the time memang menghampakan hahahaha..

    ReplyDelete
    Replies
    1. hehehehe.. okeh2.. ade geng.. hakhakhak.. tpi btol la kan? Curiosity killed the cat

      Delete

Followers

Popular Posts

  • Sebenarnya waktu  Solat Sunat Dhuha  boleh selisih (berbeza) sehingga 30 minit dalam sesuatu tahun itu dan waktunya juga berbeza seh...
  • Jenoh menggodek2 itinery yg dishare dlm website @ blog. Seronok jgk kan dpt baca pengalaman2 blogger lain  Jeng3.. umie terjumpa bebera...
  • Dh pass kan? haaa.. apa lgi? Bz kan diri dgn FTR report ye amende FTR report? Lepas exam CePSWaM, langkah seterusnya buat FTR report...
  • Syaratnya :- 1.  FOLLOW  BLOG  NI  ( * letak link di comment untuk saya check balik * ) 2.  FOLLOW  INSTAGRAM  ...
  • سُبْحَانَ اللّه (Subhanallah) sebelum ni mmg xpernah tw lngsung psl pijat ka, pepijat ka, bed bugs ka.. Paling terok pernh dgr po...
  • السلام عليكم ورحمة الله وبركاته Αѕѕαℓαмυ'αℓαιкυм  Nak share sgt2 ni psl produk best yg teramat sgt.. Ever since dok menyandang beg j...
  • Umie mmg dh lama idam2 kan Oakley Prescription. Tula, sape suruh ilangkan? Haaa.. mendapat!! Xsmpai dua thn pakai plak tuuuu Contact ...
  • Wah!!! Teruja umie utk try ye.. Gedik!!! Auwww... Mula2 tak paham jgk cmne cara pakai (kes jakun) :P Rupa2nya, ...
  • السلام عليكم ورحمة الله وبركاته Αѕѕαℓαмυ’αℓαιкυм Bulan Ramadhan ni, umie busy btol.. xde masa pn nk rilex2 pn.. Tgk tv pn slalunya '...
  • Salam Jumaat semua..