Deco deco rumah pt 1

4:21 PM

السلام عليكم ورحمة الله وبركاته Αѕѕαℓαмυ’αℓαιкυм

الحمد لله Alhamdulillah

Plan yg ditunggu utk umie pindah dh pun bermula.. eceh..

Macam la jauh sgt (jauh la jugak dri mak ayah). Bertahun jgk umie dok dgn mak ayah.

Since dh ada bau nasi minyak dari seberang, umie pon plan baik la pindah slow2

Nak ubahsuai rumah lagi ye x? Dh mengusung brg lagi ye x? Pn satu hal jgk tu

Dekat plak tu dgn tempat keje, isk.. tak sabar dh ni


Buat masa ni, umie sibok dok selak2 blog dan pak google utk cari tema dekorasi.. mmg togel lgi rumah tu.. dah bincang2 dgn Encik sayang, dia boleh buat sikit2 electrical katanya.

Syukur الحمد لله Alhamdulillah.. jimat la ai kan

Encik sayang taknak bergambar la pulak nye.. jeng3.. hasil kerja Encik

Cantik kan? Mmg pening nak cari lampu LED ni. Kat mana nak carik?? 

Kedai ni tepi jalan je pon.. bertahun dah umie lalu lalang tpi tak pernah sekali pon singgah. Kebetulan waktu raya baru2 ni, saje mengajak Encik sayang menyinggah. Tudia abaq angg...











pening kepala umie tgk.. good job buat kontractor2 rumah yang bijak memilih barang2 sebab mereka ini lebih bijak memilih bahan berkualiti dengan harga yang berpatutan

Tapi kalini, umie mengambil our own sweet time, sambil2 berjimat untuk memilih dan pasang sendri barang2 yang kami mampu

Tggu apa lagi? Jom la kita sopping

You Might Also Like

0 cutie berceloteh

Followers

Popular Posts

  • Sebenarnya waktu  Solat Sunat Dhuha  boleh selisih (berbeza) sehingga 30 minit dalam sesuatu tahun itu dan waktunya juga berbeza seh...
  • Jenoh menggodek2 itinery yg dishare dlm website @ blog. Seronok jgk kan dpt baca pengalaman2 blogger lain  Jeng3.. umie terjumpa bebera...
  • Dh pass kan? haaa.. apa lgi? Bz kan diri dgn FTR report ye amende FTR report? Lepas exam CePSWaM, langkah seterusnya buat FTR report...
  • Syaratnya :- 1.  FOLLOW  BLOG  NI  ( * letak link di comment untuk saya check balik * ) 2.  FOLLOW  INSTAGRAM  ...
  • سُبْحَانَ اللّه (Subhanallah) sebelum ni mmg xpernah tw lngsung psl pijat ka, pepijat ka, bed bugs ka.. Paling terok pernh dgr po...
  • السلام عليكم ورحمة الله وبركاته Αѕѕαℓαмυ'αℓαιкυм  Nak share sgt2 ni psl produk best yg teramat sgt.. Ever since dok menyandang beg j...
  • Umie mmg dh lama idam2 kan Oakley Prescription. Tula, sape suruh ilangkan? Haaa.. mendapat!! Xsmpai dua thn pakai plak tuuuu Contact ...
  • Wah!!! Teruja umie utk try ye.. Gedik!!! Auwww... Mula2 tak paham jgk cmne cara pakai (kes jakun) :P Rupa2nya, ...
  • السلام عليكم ورحمة الله وبركاته Αѕѕαℓαмυ’αℓαιкυм Bulan Ramadhan ni, umie busy btol.. xde masa pn nk rilex2 pn.. Tgk tv pn slalunya '...
  • Salam Jumaat semua..