Deco deco rumah pt 1

4:21 PM

السلام عليكم ورحمة الله وبركاته Αѕѕαℓαмυ’αℓαιкυм

الحمد لله Alhamdulillah

Plan yg ditunggu utk umie pindah dh pun bermula.. eceh..

Macam la jauh sgt (jauh la jugak dri mak ayah). Bertahun jgk umie dok dgn mak ayah.

Since dh ada bau nasi minyak dari seberang, umie pon plan baik la pindah slow2

Nak ubahsuai rumah lagi ye x? Dh mengusung brg lagi ye x? Pn satu hal jgk tu

Dekat plak tu dgn tempat keje, isk.. tak sabar dh ni


Buat masa ni, umie sibok dok selak2 blog dan pak google utk cari tema dekorasi.. mmg togel lgi rumah tu.. dah bincang2 dgn Encik sayang, dia boleh buat sikit2 electrical katanya.

Syukur الحمد لله Alhamdulillah.. jimat la ai kan

Encik sayang taknak bergambar la pulak nye.. jeng3.. hasil kerja Encik

Cantik kan? Mmg pening nak cari lampu LED ni. Kat mana nak carik?? 

Kedai ni tepi jalan je pon.. bertahun dah umie lalu lalang tpi tak pernah sekali pon singgah. Kebetulan waktu raya baru2 ni, saje mengajak Encik sayang menyinggah. Tudia abaq angg...











pening kepala umie tgk.. good job buat kontractor2 rumah yang bijak memilih barang2 sebab mereka ini lebih bijak memilih bahan berkualiti dengan harga yang berpatutan

Tapi kalini, umie mengambil our own sweet time, sambil2 berjimat untuk memilih dan pasang sendri barang2 yang kami mampu

Tggu apa lagi? Jom la kita sopping

You Might Also Like

0 cutie berceloteh

Google+ Followers

Followers

Popular Posts

  • Dh pass kan? haaa.. apa lgi? Bz kan diri dgn FTR report ye amende FTR report? Lepas exam CePSWaM, langkah seterusnya buat FTR report...
  • السلام عليكم ورحمة الله وبركاته Αѕѕαℓαмυ'αℓαιкυм  Nak share sgt2 ni psl produk best yg teramat sgt.. Ever since dok menyandang beg j...
  • Umie mmg dh lama idam2 kan Oakley Prescription. Tula, sape suruh ilangkan? Haaa.. mendapat!! Xsmpai dua thn pakai plak tuuuu Contact ...
  • سُبْحَانَ اللّه (Subhanallah) sebelum ni mmg xpernah tw lngsung psl pijat ka, pepijat ka, bed bugs ka.. Paling terok pernh dgr po...
  • Ye taw.. cite ni dh lama kot.. tpi mmg best.. sesekali layan cite2 lama ok jgk ye x? Mmg the best of all... dgn suasana sawah padi.. i...
  • السلام عليكم ورحمة الله وبركاته Αѕѕαℓαмυ’αℓαιкυм Bila dh berumur ni (mcm la tua sgt kan), umie lebih suka cite2 yg lebih kpd fact ...
  • السلام عليكم ورحمة الله وبركاته Αѕѕαℓαмυ’αℓαιкυм Akhirnya, acara kemuncak.. الحمد لله Alhamdulillah Siap sudah thesis yg diheboh2kan sg...
  • Kali ni kemana kite? Jom try tempat yg pd umie consider baru Lalalalalalala.... Last minit cari tempat... jeng3..   Sma...
  • السلام عليكم ورحمة الله وبركاته Αѕѕαℓαмυ’αℓαιкυм Husnu Zhon secara bahasa bererti 'berbaik sangka'. Husnu Zhon adalah cara pa...
  • bagus jgk utk kita tahu loading time utk blog kita.. menatang ape tu 'blog loading time'? Apabila pengunjung membuka blog anda ian...