DOODLE PLANNER 2019 GIVEAWAY

7:43 AM






Syarat dia mudah jer,

1) Like page Lubuk Buku Malaysia (Penaja Hadiah Utama)
2) Like page Aku Seorang Traveller
3) Follow blog ASTraveller
4) Follow FB Julia Tarmidi
5) Tag seorang rakan blogger, suruh dia join skali :p

6) Macam biasa, copy salah satu gambar planner diatas dan backlink post ni balik dekat entry korang yang bertajuk, Doodle Planner 2019 Giveaway

7) Dah siap, jangan lupa copy link entry korang kat ruangan komen

Hadiah Utama

1x Doodle Planner
4x Hadiah Saguhati

GOOD LUCK!

Masa: 11 - 28 February 2019

You Might Also Like

7 cutie berceloteh

Followers

Popular Posts

  • Dh pass kan? haaa.. apa lgi? Bz kan diri dgn FTR report ye amende FTR report? Lepas exam CePSWaM, langkah seterusnya buat FTR report...
  • السلام عليكم ورحمة الله وبركاته Αѕѕαℓαмυ'αℓαιкυм  Nak share sgt2 ni psl produk best yg teramat sgt.. Ever since dok menyandang beg j...
  • Umie mmg dh lama idam2 kan Oakley Prescription. Tula, sape suruh ilangkan? Haaa.. mendapat!! Xsmpai dua thn pakai plak tuuuu Contact ...
  • سُبْحَانَ اللّه (Subhanallah) sebelum ni mmg xpernah tw lngsung psl pijat ka, pepijat ka, bed bugs ka.. Paling terok pernh dgr po...
  • Sebenarnya waktu  Solat Sunat Dhuha  boleh selisih (berbeza) sehingga 30 minit dalam sesuatu tahun itu dan waktunya juga berbeza seh...
  • Ye taw.. cite ni dh lama kot.. tpi mmg best.. sesekali layan cite2 lama ok jgk ye x? Mmg the best of all... dgn suasana sawah padi.. i...
  • السلام عليكم ورحمة الله وبركاته Αѕѕαℓαмυ’αℓαιкυм Bila dh berumur ni (mcm la tua sgt kan), umie lebih suka cite2 yg lebih kpd fact ...
  • Kali ni kemana kite? Jom try tempat yg pd umie consider baru Lalalalalalala.... Last minit cari tempat... jeng3..   Sma...
  • Jenoh menggodek2 itinery yg dishare dlm website @ blog. Seronok jgk kan dpt baca pengalaman2 blogger lain  Jeng3.. umie terjumpa bebera...
  • bagus jgk utk kita tahu loading time utk blog kita.. menatang ape tu 'blog loading time'? Apabila pengunjung membuka blog anda ian...