Selamat Ulangtahun Cinta (8/12/18)

11:19 PM

السلام عليكم ورحمة الله وبركاته Αѕѕαℓαмυ’αℓαιкυм

الحمد لله Alhamdulillah sampai jugak kami akhirnya ke Grand Lexis PD

Superbly mmg seronok gile wehh!! Yeeeeeeeeeeeee.. umie tahu, skrg dh bulan brp.. baru nak cerita ke?

Alahai.. sweet kan tahan lama.. daaaaa


Memang gateaway paling BEST sekali.. Birthday, anniversary, vacation & family day








Macam kata bdak2 ni lah kan, ni merupakan cuti yg tak kan durng lupakan, padahal kejap je pon.. hehehe.. yg penting, spending QUALITY time together

You Might Also Like

0 cutie berceloteh

Followers

Popular Posts

  • Dh pass kan? haaa.. apa lgi? Bz kan diri dgn FTR report ye amende FTR report? Lepas exam CePSWaM, langkah seterusnya buat FTR report...
  • Sebenarnya waktu  Solat Sunat Dhuha  boleh selisih (berbeza) sehingga 30 minit dalam sesuatu tahun itu dan waktunya juga berbeza seh...
  • السلام عليكم ورحمة الله وبركاته Αѕѕαℓαмυ'αℓαιкυм  Nak share sgt2 ni psl produk best yg teramat sgt.. Ever since dok menyandang beg j...
  • Umie mmg dh lama idam2 kan Oakley Prescription. Tula, sape suruh ilangkan? Haaa.. mendapat!! Xsmpai dua thn pakai plak tuuuu Contact ...
  • سُبْحَانَ اللّه (Subhanallah) sebelum ni mmg xpernah tw lngsung psl pijat ka, pepijat ka, bed bugs ka.. Paling terok pernh dgr po...
  • Jenoh menggodek2 itinery yg dishare dlm website @ blog. Seronok jgk kan dpt baca pengalaman2 blogger lain  Jeng3.. umie terjumpa bebera...
  • Syaratnya :- 1.  FOLLOW  BLOG  NI  ( * letak link di comment untuk saya check balik * ) 2.  FOLLOW  INSTAGRAM  ...
  • Ye taw.. cite ni dh lama kot.. tpi mmg best.. sesekali layan cite2 lama ok jgk ye x? Mmg the best of all... dgn suasana sawah padi.. i...
  • السلام عليكم ورحمة الله وبركاته Αѕѕαℓαмυ’αℓαιкυм Bila dh berumur ni (mcm la tua sgt kan), umie lebih suka cite2 yg lebih kpd fact ...
  • السلام عليكم ورحمة الله وبركاته Αѕѕαℓαмυ’αℓαιкυм Tudiaaaaa.. Temuduga la pulakkkk 7 EMT.. adoi lah Mana nk cari info gini?