Welcome to Yayasan Felda Pahang

8:36 AM

السلام عليكم ورحمة الله وبركاته Αѕѕαℓαмυ’αℓαιкυм

Masa yg ditggu pun tiba

2 bulan umie mengada2 dengan si adik, adeh.. pening kejap nak pisah jauh dgn sibongsu ni

Tapi sbb jnji Encik sayang, lepas ni nk proceed operation; makanya process hantar adik الحمد لله Alhamdulillah berjalan lancar

Perjalanan dri sg buloh mengambil masa dlm sejam lebih (Encik sayang drive sangatlah cermat, umie dan adik siap standby mkn ubat muntah)

Umie siap booked homestay kat bentong, lebih kurang setengah jam perjalanan dari tempat adik.
Kat bentong je pn ada mcm bandar sikit, kat tempat adik rsanya mcm xde

Rumah sgt2 selesa, dan yang paling best siap wifi dan Njoi
Kawasan bentong ni, pekan nya kecik je. Pusing2 kat situ je.. Makanan pn murah

Lepas ni boleh la pusing2 lgi kan


study rajin2 tw adik.. love u tau

You Might Also Like

4 cutie berceloteh

Followers

Popular Posts

  • Sebenarnya waktu  Solat Sunat Dhuha  boleh selisih (berbeza) sehingga 30 minit dalam sesuatu tahun itu dan waktunya juga berbeza seh...
  • Dh pass kan? haaa.. apa lgi? Bz kan diri dgn FTR report ye amende FTR report? Lepas exam CePSWaM, langkah seterusnya buat FTR report...
  • Jenoh menggodek2 itinery yg dishare dlm website @ blog. Seronok jgk kan dpt baca pengalaman2 blogger lain  Jeng3.. umie terjumpa bebera...
  • Syaratnya :- 1.  FOLLOW  BLOG  NI  ( * letak link di comment untuk saya check balik * ) 2.  FOLLOW  INSTAGRAM  ...
  • سُبْحَانَ اللّه (Subhanallah) sebelum ni mmg xpernah tw lngsung psl pijat ka, pepijat ka, bed bugs ka.. Paling terok pernh dgr po...
  • السلام عليكم ورحمة الله وبركاته Αѕѕαℓαмυ'αℓαιкυм  Nak share sgt2 ni psl produk best yg teramat sgt.. Ever since dok menyandang beg j...
  • Umie mmg dh lama idam2 kan Oakley Prescription. Tula, sape suruh ilangkan? Haaa.. mendapat!! Xsmpai dua thn pakai plak tuuuu Contact ...
  • السلام عليكم ورحمة الله وبركاته Αѕѕαℓαмυ’αℓαιкυм Bulan Ramadhan ni, umie busy btol.. xde masa pn nk rilex2 pn.. Tgk tv pn slalunya '...
  • Wah!!! Teruja umie utk try ye.. Gedik!!! Auwww... Mula2 tak paham jgk cmne cara pakai (kes jakun) :P Rupa2nya, ...
  • Salam Jumaat semua..