5th May 2009

11:16 AM

inilah hari yg paling bersejarah dlm tahun ini huhu... umie xcident!!! umie tgh berenti kat traffic light, dpn keta umie, keta avanza; tiba2 mai keta wira tibai keta umie, keta umie plak tibai keta avanza... menggigil umie huhu... luckily nothng happen to me... Alhamdulillah....

ni keta avanza dpn keta umie





inilah dia keadaan keta umie... huhu..


inilah dia keta yg meraban tak nampak keta umie benti kat traffic light, lampu merah la doHH!!

You Might Also Like

4 cutie berceloteh

  1. dahsyat giler... Nmpk p'bezaan tiga2 keta tu.. yg dilanggar tak brp sgt tp yg melanggar... tak leh jln dah rasanya tu..
    Keta lama jgk ler nmpknye yg b'bakti blk erk?

    ReplyDelete
  2. taw xpE! kaLo x, xkN nEk bEskaL kOt? huHu

    ReplyDelete
  3. bleh jer... beskal adik ngan kakak kan ada. tubeless.. senang, tak yah nak pam angin. parking pon shenang!

    ReplyDelete

Followers

Popular Posts

  • Sebenarnya waktu  Solat Sunat Dhuha  boleh selisih (berbeza) sehingga 30 minit dalam sesuatu tahun itu dan waktunya juga berbeza seh...
  • Jenoh menggodek2 itinery yg dishare dlm website @ blog. Seronok jgk kan dpt baca pengalaman2 blogger lain  Jeng3.. umie terjumpa bebera...
  • سُبْحَانَ اللّه (Subhanallah) sebelum ni mmg xpernah tw lngsung psl pijat ka, pepijat ka, bed bugs ka.. Paling terok pernh dgr po...
  • Syaratnya :- 1.  FOLLOW  BLOG  NI  ( * letak link di comment untuk saya check balik * ) 2.  FOLLOW  INSTAGRAM  ...
  • Dh pass kan? haaa.. apa lgi? Bz kan diri dgn FTR report ye amende FTR report? Lepas exam CePSWaM, langkah seterusnya buat FTR report...
  • Wah!!! Teruja umie utk try ye.. Gedik!!! Auwww... Mula2 tak paham jgk cmne cara pakai (kes jakun) :P Rupa2nya, ...
  • Salam Jumaat semua.. 
  • السلام عليكم ورحمة الله وبركاته Αѕѕαℓαмυ'αℓαιкυм  Nak share sgt2 ni psl produk best yg teramat sgt.. Ever since dok menyandang beg j...
  • Umie mmg dh lama idam2 kan Oakley Prescription. Tula, sape suruh ilangkan? Haaa.. mendapat!! Xsmpai dua thn pakai plak tuuuu Contact ...
  • السلام عليكم ورحمة الله وبركاته Αѕѕαℓαмυ’αℓαιкυм Bulan Ramadhan ni, umie busy btol.. xde masa pn nk rilex2 pn.. Tgk tv pn slalunya '...