Epi bday 2 me.. uhuu

8:29 AM

udah tua da... uda 32 tuuuu uhuuu... tengah malam tdi 81miskOl tuuu...

pd dalfia, mekasi ba tOk nyanyi sama kwn2 & adik!! uhuu... terharu kamek... =P jeng3.. pdhal men gitar pun xpandai ya??? uda taw ba kantOi kitak kuang3... (p/s=> pls take nOte... owg nak adiah BESARRRR PUNYAAAAA!!!!)

smpai kat opis pLak trima munge dari Jane... i lap u la jane uhuu... terharu taw...





tOk shima & dayah, sory ba.. wa arini ada 'date'.. bsok ja ya? =P ngeh3...

tOk ngengeng, makasi tok susah2 nyanyi lagu bday pgi neh tOk akak, terharu betul akk... siap ada gelak pLak mcm org utan tu ahak3... kalu najmi ada sure dy pun gelak sama... uwaha.. =p


nmpk i2 mata uda bengkak??? sbb tdo pukl 2pgi okeh?? uhuu...

pd razlan, firdaus, noni, ina, nurul anis, jeha, nuqul, ety, nija, nona, naufik, kengkawan tgged yg ambo pun xbrapO nak kenai, hayat, zie2, dan so on so on uhuu byk ngat plak name nak ingt & xteringat tu, tima kasih tOk bday wish taw!! I LAP U OL LAH!!

pd yg nak presentkan x6 32gb @ satio tu, ambo maseh menadah tangan sambil jeling2 unta...

You Might Also Like

2 cutie berceloteh

  1. happy birthday kak nory.moga Allah murah kan rezeki akak...& sentiasa di berikan kesihatan yg baik.amin..amin

    ReplyDelete

Followers

Popular Posts

  • Sebenarnya waktu  Solat Sunat Dhuha  boleh selisih (berbeza) sehingga 30 minit dalam sesuatu tahun itu dan waktunya juga berbeza seh...
  • Jenoh menggodek2 itinery yg dishare dlm website @ blog. Seronok jgk kan dpt baca pengalaman2 blogger lain  Jeng3.. umie terjumpa bebera...
  • Dh pass kan? haaa.. apa lgi? Bz kan diri dgn FTR report ye amende FTR report? Lepas exam CePSWaM, langkah seterusnya buat FTR report...
  • Syaratnya :- 1.  FOLLOW  BLOG  NI  ( * letak link di comment untuk saya check balik * ) 2.  FOLLOW  INSTAGRAM  ...
  • سُبْحَانَ اللّه (Subhanallah) sebelum ni mmg xpernah tw lngsung psl pijat ka, pepijat ka, bed bugs ka.. Paling terok pernh dgr po...
  • السلام عليكم ورحمة الله وبركاته Αѕѕαℓαмυ'αℓαιкυм  Nak share sgt2 ni psl produk best yg teramat sgt.. Ever since dok menyandang beg j...
  • Umie mmg dh lama idam2 kan Oakley Prescription. Tula, sape suruh ilangkan? Haaa.. mendapat!! Xsmpai dua thn pakai plak tuuuu Contact ...
  • Wah!!! Teruja umie utk try ye.. Gedik!!! Auwww... Mula2 tak paham jgk cmne cara pakai (kes jakun) :P Rupa2nya, ...
  • السلام عليكم ورحمة الله وبركاته Αѕѕαℓαмυ’αℓαιкυм Bulan Ramadhan ni, umie busy btol.. xde masa pn nk rilex2 pn.. Tgk tv pn slalunya '...
  • Salam Jumaat semua..