Thursday, June 10, 2010

Epi bday 2 me.. uhuu

udah tua da... uda 32 tuuuu uhuuu... tengah malam tdi 81miskOl tuuu...

pd dalfia, mekasi ba tOk nyanyi sama kwn2 & adik!! uhuu... terharu kamek... =P jeng3.. pdhal men gitar pun xpandai ya??? uda taw ba kantOi kitak kuang3... (p/s=> pls take nOte... owg nak adiah BESARRRR PUNYAAAAA!!!!)

smpai kat opis pLak trima munge dari Jane... i lap u la jane uhuu... terharu taw...





tOk shima & dayah, sory ba.. wa arini ada 'date'.. bsok ja ya? =P ngeh3...

tOk ngengeng, makasi tok susah2 nyanyi lagu bday pgi neh tOk akak, terharu betul akk... siap ada gelak pLak mcm org utan tu ahak3... kalu najmi ada sure dy pun gelak sama... uwaha.. =p


nmpk i2 mata uda bengkak??? sbb tdo pukl 2pgi okeh?? uhuu...

pd razlan, firdaus, noni, ina, nurul anis, jeha, nuqul, ety, nija, nona, naufik, kengkawan tgged yg ambo pun xbrapO nak kenai, hayat, zie2, dan so on so on uhuu byk ngat plak name nak ingt & xteringat tu, tima kasih tOk bday wish taw!! I LAP U OL LAH!!

pd yg nak presentkan x6 32gb @ satio tu, ambo maseh menadah tangan sambil jeling2 unta...

2 comments:

♥Azie♥ said...

happy birthday kak nory.moga Allah murah kan rezeki akak...& sentiasa di berikan kesihatan yg baik.amin..amin

NuR Pu3 said...

TQ & AMIN

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...