Epi bday 2 me.. uhuu

8:29 AM

udah tua da... uda 32 tuuuu uhuuu... tengah malam tdi 81miskOl tuuu...

pd dalfia, mekasi ba tOk nyanyi sama kwn2 & adik!! uhuu... terharu kamek... =P jeng3.. pdhal men gitar pun xpandai ya??? uda taw ba kantOi kitak kuang3... (p/s=> pls take nOte... owg nak adiah BESARRRR PUNYAAAAA!!!!)

smpai kat opis pLak trima munge dari Jane... i lap u la jane uhuu... terharu taw...





tOk shima & dayah, sory ba.. wa arini ada 'date'.. bsok ja ya? =P ngeh3...

tOk ngengeng, makasi tok susah2 nyanyi lagu bday pgi neh tOk akak, terharu betul akk... siap ada gelak pLak mcm org utan tu ahak3... kalu najmi ada sure dy pun gelak sama... uwaha.. =p


nmpk i2 mata uda bengkak??? sbb tdo pukl 2pgi okeh?? uhuu...

pd razlan, firdaus, noni, ina, nurul anis, jeha, nuqul, ety, nija, nona, naufik, kengkawan tgged yg ambo pun xbrapO nak kenai, hayat, zie2, dan so on so on uhuu byk ngat plak name nak ingt & xteringat tu, tima kasih tOk bday wish taw!! I LAP U OL LAH!!

pd yg nak presentkan x6 32gb @ satio tu, ambo maseh menadah tangan sambil jeling2 unta...

You Might Also Like

2 cutie berceloteh

  1. happy birthday kak nory.moga Allah murah kan rezeki akak...& sentiasa di berikan kesihatan yg baik.amin..amin

    ReplyDelete

Google+ Followers

Followers

Popular Posts

  • Dh pass kan? haaa.. apa lgi? Bz kan diri dgn FTR report ye amende FTR report? Lepas exam CePSWaM, langkah seterusnya buat FTR report...
  • Kali ni kemana kite? Jom try tempat yg pd umie consider baru Lalalalalalala.... Last minit cari tempat... jeng3..   Sma...
  • سُبْحَانَ اللّه (Subhanallah) sebelum ni mmg xpernah tw lngsung psl pijat ka, pepijat ka, bed bugs ka.. Paling terok pernh dgr po...
  • السلام عليكم ورحمة الله وبركاته Αѕѕαℓαмυ'αℓαιкυм  Nak share sgt2 ni psl produk best yg teramat sgt.. Ever since dok menyandang beg j...
  • Umie mmg dh lama idam2 kan Oakley Prescription. Tula, sape suruh ilangkan? Haaa.. mendapat!! Xsmpai dua thn pakai plak tuuuu Contact ...
  • Ye taw.. cite ni dh lama kot.. tpi mmg best.. sesekali layan cite2 lama ok jgk ye x? Mmg the best of all... dgn suasana sawah padi.. i...
  • Waaaaaaa... saya suka saya sukaaaa.... Nak join, follow syarat berikut; 1. Follow fb cik cantik manis ni. Klik button dibawah ni,    2. F...
  • syarat dia simple je... - Follow blog ni je. blog lagi satu tknak follow pun takpe -klik iklan di sidebar tu dan tunggu smpai hab...
  • Buat entry bertajuk " Pencarian  Bloglist Sesi  Mac-April 2017 ".  Backlink banner kpd link segmen ini & letak link entry...
  • Giveaway Topup Percuma by Cik Cand y  💖 20 FEBRUARI 2017 - 11 MARCH 2017 http://cikcandysour.blogspot.my/2017/02/giveaway-topup-per...