KEMAAFN YG DIPINTA

12:06 PM



N3 neh umie wat KHAS tOk manusia yg bernama JAMAIL JAMAL.. mmg kita da kenal lama kn? tpi bila ada mslah, makian yg teramat2 aku soka dgr dari msg2 yg diberikan tu mmg TERHAMAT GAMPANG sekali!!!

aku bukan nak kurang ajar, terlebiy ajar @ nak mengajar ko yg mmg sememangnya terlebiy skolah kat UMP tu... tpi, panggilan ANJING, BETINA, BABI, SIAL & KO PALING MENYESAL KENAL mmg xpernah aku dgr selama nieh.. jgn sbb AIN ko rosak kn hbngn yg selama neh aku KASIAN kn pd ko.. terus terang la aku katakan kat sini, aku mmg xdapek nak maafkan ko.. xpelah, ko nak mati sok, ko merangkak la carik aku ok? kalu aku da mati pun, ko g la kat kubur aku.. rOger?

pd AIN... jgn la didik mamat neh dgn gampang ok? sian kat dia.. dia baru nak kenal idop... aku taw pe yg ko buat tpi sengaja aku pekak kn telinga & tulikan mata... Allah tu WUJUD.. ko wat aku, aku xkan sesekali balas.. infact now pun mmg ko da dpt lihat dgn mata kepala sendiri perubahan tu mmg dah makin ketara...

pd kawn2 semua, jgn sebb awek yg tercinta, kta sanggup maki hamun pd org yg dh tabur budi & semata2 nak tutup kesalahan & keaiban sndiri tabur fitnah yg mcm2..

semoga kalian berdua dilimpahi rahmatNYA & tahu pe yg korang wat pd aku nieh ialah MENGINIAYA... kawen la korang cept2 ok? aku doakan kalian bahgia.. SALAM & ADIOS AMIGOS 4EVA..

You Might Also Like

0 cutie berceloteh

Google+ Followers

Followers

Popular Posts

  • Dh pass kan? haaa.. apa lgi? Bz kan diri dgn FTR report ye amende FTR report? Lepas exam CePSWaM, langkah seterusnya buat FTR report...
  • سُبْحَانَ اللّه (Subhanallah) sebelum ni mmg xpernah tw lngsung psl pijat ka, pepijat ka, bed bugs ka.. Paling terok pernh dgr po...
  • Kali ni kemana kite? Jom try tempat yg pd umie consider baru Lalalalalalala.... Last minit cari tempat... jeng3..   Sma...
  • السلام عليكم ورحمة الله وبركاته Αѕѕαℓαмυ'αℓαιкυм  Nak share sgt2 ni psl produk best yg teramat sgt.. Ever since dok menyandang beg j...
  • Umie mmg dh lama idam2 kan Oakley Prescription. Tula, sape suruh ilangkan? Haaa.. mendapat!! Xsmpai dua thn pakai plak tuuuu Contact ...
  • السلام عليكم ورحمة الله وبركاته Αѕѕαℓαмυ’αℓαιкυм Rules: Follow blog ini *wajib Follow semua peserta segmen. List akan diupdate da...
  • Waaaaaaa... saya suka saya sukaaaa.... Nak join, follow syarat berikut; 1. Follow fb cik cantik manis ni. Klik button dibawah ni,    2. F...
  • السلام عليكم ورحمة الله وبركاته Αѕѕαℓαмυ’αℓαιкυм Bab2 contest2 tag cenggini mmg THORBAYEK Anyway, jom2 kita join The rules are s...
  • Ye taw.. cite ni dh lama kot.. tpi mmg best.. sesekali layan cite2 lama ok jgk ye x? Mmg the best of all... dgn suasana sawah padi.. i...
  • السلام عليكم ورحمة الله وبركاته Αѕѕαℓαмυ’αℓαιкυм Akhirnya, acara kemuncak.. الحمد لله Alhamdulillah Siap sudah thesis yg diheboh2kan sg...