LunchiOn kat luwO

4:44 PM

bila??? ntah la.. yg pasti pas mLm dinner la kan... shima kebetulan gOt sumthng, sO sume2 kitOwg g la sekaLi..

tempat??? hentahnya hak3!!! kOk tnya umie, mmg berjambOl la nak jwb kuang3... yg pasti, cOntinential tyre office area... OK???

Shima suggest nasi ayam, sO ramEi2 la oRdEr nasi ayam.. da lapO ngat, umie udah lupO nak amEk gambO... biLa da licin baru lah cbOk ngat nak bergambO smpEikan gambO sndri pOn xde.. haaa.. tu la kuasanya owg yg sOka ngambEk gambO, hak3!!

mOla2 gambO neh umie amEk cOz dOk tGk minah neh makan kaki ayam.. hadEh! sOwy ayu, anak2 akak pggEy kaki alien, hak3!! sO ai mmg kOmpOm xmakan.. kuang3!!

sidayah ntah pe je lah tGn bz ngat dOk tunjuk!


jEng3!! ni bhgian sidayah oK?? hak3!!!


minah neh bengang giLe cOz umie bz giLe ngambEk gambO


asyk je budak dua neh sembang2 kan?? nampak gg je hak3!!! (topik?? hentah r, tidak lah hingat!)

siayu menyeludu lagi neh... sOry gambO gulap... hak3!!!


msa sebelum mkn, kitOwg sembang2 la psL nak g lepak same2 & g tGk ngangkOng ke ape ke ntah... siap layan karOk nye, siap bOwling nye.. umie suggestkan la ari mggu tu.. dayah beriya2 skan ckp umie & shima yg wat semua2 neh xmenjdi (cOz ada handbag kan) sO, umie dgn gaya jelita nya suggestkan jelah ari mggu tu... dayah dgn selamba je ckp alamak! mggu neh xbOley! umie pLak yg dGn melatahnya tnya balek dGn sOra yg mmg xbOley blah!

"kO semua2 pOn xbOley!!!" sekali sOra terkuat le pLak uhuu.. shima dh pusing tempat laEn da hak3!! bebudak dayah & ayu tercengang cOz sOra umie tiba2 terlaud speaker!! kuang3!!! amEk kO!!!

You Might Also Like

0 cutie berceloteh

Followers

Popular Posts

  • Sebenarnya waktu  Solat Sunat Dhuha  boleh selisih (berbeza) sehingga 30 minit dalam sesuatu tahun itu dan waktunya juga berbeza seh...
  • Jenoh menggodek2 itinery yg dishare dlm website @ blog. Seronok jgk kan dpt baca pengalaman2 blogger lain  Jeng3.. umie terjumpa bebera...
  • Dh pass kan? haaa.. apa lgi? Bz kan diri dgn FTR report ye amende FTR report? Lepas exam CePSWaM, langkah seterusnya buat FTR report...
  • Syaratnya :- 1.  FOLLOW  BLOG  NI  ( * letak link di comment untuk saya check balik * ) 2.  FOLLOW  INSTAGRAM  ...
  • سُبْحَانَ اللّه (Subhanallah) sebelum ni mmg xpernah tw lngsung psl pijat ka, pepijat ka, bed bugs ka.. Paling terok pernh dgr po...
  • السلام عليكم ورحمة الله وبركاته Αѕѕαℓαмυ'αℓαιкυм  Nak share sgt2 ni psl produk best yg teramat sgt.. Ever since dok menyandang beg j...
  • Umie mmg dh lama idam2 kan Oakley Prescription. Tula, sape suruh ilangkan? Haaa.. mendapat!! Xsmpai dua thn pakai plak tuuuu Contact ...
  • Wah!!! Teruja umie utk try ye.. Gedik!!! Auwww... Mula2 tak paham jgk cmne cara pakai (kes jakun) :P Rupa2nya, ...
  • السلام عليكم ورحمة الله وبركاته Αѕѕαℓαмυ’αℓαιкυм Bulan Ramadhan ni, umie busy btol.. xde masa pn nk rilex2 pn.. Tgk tv pn slalunya '...
  • Salam Jumaat semua..