Playground SU

11:20 AM

Pas baLek dari SDMC, umie terus gerak budak2 neh ajak g playground... bwk la sekaLi dgn anakanda najmi sekali.. wah!! sOka betul dia.. dia plak yg tarik tgn kita suruh cepat2... ni gambO yg sempt umie amEk.. tyme tu mmg gile rmai org uhuu.. sO dia xdpt nak maen gelungsur, maen jelah jOngkang jOngket neh..

tgn tnjuk peace, tpi mata kelaen, adOii


senget je sibudak najmi



balqis spt biasa dok mengayuh basikal, siadik msih xpndei, sian pLak hak3..


You Might Also Like

4 cutie berceloteh

  1. Itu lar anak yg tak ingat mama abahnya bila dpt main. Mama abahnya bercanda kat umah. heh heh heh

    ReplyDelete
  2. hak3.. mama abahnya ngah bb in the making...! wahh!! mati aku!

    ReplyDelete
  3. Wak LUuuuuuuuuuuu........ hinsfff.... hinsfff....

    ReplyDelete

Followers

Popular Posts

  • Sebenarnya waktu  Solat Sunat Dhuha  boleh selisih (berbeza) sehingga 30 minit dalam sesuatu tahun itu dan waktunya juga berbeza seh...
  • Jenoh menggodek2 itinery yg dishare dlm website @ blog. Seronok jgk kan dpt baca pengalaman2 blogger lain  Jeng3.. umie terjumpa bebera...
  • Dh pass kan? haaa.. apa lgi? Bz kan diri dgn FTR report ye amende FTR report? Lepas exam CePSWaM, langkah seterusnya buat FTR report...
  • Syaratnya :- 1.  FOLLOW  BLOG  NI  ( * letak link di comment untuk saya check balik * ) 2.  FOLLOW  INSTAGRAM  ...
  • سُبْحَانَ اللّه (Subhanallah) sebelum ni mmg xpernah tw lngsung psl pijat ka, pepijat ka, bed bugs ka.. Paling terok pernh dgr po...
  • السلام عليكم ورحمة الله وبركاته Αѕѕαℓαмυ'αℓαιкυм  Nak share sgt2 ni psl produk best yg teramat sgt.. Ever since dok menyandang beg j...
  • Umie mmg dh lama idam2 kan Oakley Prescription. Tula, sape suruh ilangkan? Haaa.. mendapat!! Xsmpai dua thn pakai plak tuuuu Contact ...
  • Wah!!! Teruja umie utk try ye.. Gedik!!! Auwww... Mula2 tak paham jgk cmne cara pakai (kes jakun) :P Rupa2nya, ...
  • السلام عليكم ورحمة الله وبركاته Αѕѕαℓαмυ’αℓαιкυм Bulan Ramadhan ni, umie busy btol.. xde masa pn nk rilex2 pn.. Tgk tv pn slalunya '...
  • Salam Jumaat semua..