Ngantok nye lah pulak

8:17 PM

sekali tgk jam baru pkl 4, mata punyalah xbOley nak bukak!! xtaw la pkl brapa umie tdO mlm tdi.. kejap2 dOk tGk kat tingkat bilik cOz cerah sbb herOl dOk tGk tv.. otak dok ligat pk sumthng & melayang2.. adEh! tdo la.. pkL brapa da neh.. dok maEn game kat hp.. bengang pLak sbb kaLah!!! maEn lgi, lagi & lgik2.. tGk2 jam da dekat pkL 5:30 pgi.. ok2.. tdo kejap, kejappp je!! amEk kO! sekaLi tGk jam pkL 6:45!! kantOi!! uhuu.. melOmpat la dari ateh katey! pdn mOka umie!

pernah xrasa bila setiap pengorbanan yg diberi tetapi tidak dihargai? pernah xrasa waktu dlm kesusahan, perit jerih tapi diabaikan oleh org yg paling2 kita syg & dekat dgn kita?? umie bukan citekan hal umie @ sesapa jgk.. tpi kdg2 terpkir jgk umie, samada lelaki @ pOmpuan, samada kaya @ mskin, sah2 pernah je rsa kan?? apatah lgi yg meningglkn kita waktu kita terjelepOk itu ialah org yg paling2 kita syg... erm.. ape jelah yg umie ripek kan neh??

lately, sudut pemndangan umie terlalu jauh berubh.. dOlu2, bila ada kes2 melibtkan perceraian, umie tetap2 menyalahkan sisuami!! cite neh terkuar biLa last few days umie nengOk cite apa ntah, interview psl life awie (wings).. umie kOmen kaw2 psl awie.. tpi tuduhn umie disngkal je la plak dek sum1.. tiba2 terkeluar suatu cite yg till nOw mmg da byk merubh segala perspective umie.. frankLy mLm tu umie ckit pOn xdpt lelapkan mata.. erm..

mcm mana pOn, suami ialah syurga pas kita menikah.. dialah tempat kita mengadu, berkongsi kasih & dialah rakan akrab kita.. tOk mengkhianati suatu perkhwinan itu bgi umie tidak mungkin @ tidak pernah sesekali umie terfikirkan... terutama org pOmpuan, here cOme the oldies, wanita tetap wanita.. sebaik saja disahkan menjadi isteri kepada seorng suami, hOrmatilah dia sptmana kita mnghOrmati ibu & bapa.. kan hby?

You Might Also Like

2 cutie berceloteh

Followers

Popular Posts

  • Sebenarnya waktu  Solat Sunat Dhuha  boleh selisih (berbeza) sehingga 30 minit dalam sesuatu tahun itu dan waktunya juga berbeza seh...
  • Jenoh menggodek2 itinery yg dishare dlm website @ blog. Seronok jgk kan dpt baca pengalaman2 blogger lain  Jeng3.. umie terjumpa bebera...
  • Dh pass kan? haaa.. apa lgi? Bz kan diri dgn FTR report ye amende FTR report? Lepas exam CePSWaM, langkah seterusnya buat FTR report...
  • Syaratnya :- 1.  FOLLOW  BLOG  NI  ( * letak link di comment untuk saya check balik * ) 2.  FOLLOW  INSTAGRAM  ...
  • سُبْحَانَ اللّه (Subhanallah) sebelum ni mmg xpernah tw lngsung psl pijat ka, pepijat ka, bed bugs ka.. Paling terok pernh dgr po...
  • السلام عليكم ورحمة الله وبركاته Αѕѕαℓαмυ'αℓαιкυм  Nak share sgt2 ni psl produk best yg teramat sgt.. Ever since dok menyandang beg j...
  • Umie mmg dh lama idam2 kan Oakley Prescription. Tula, sape suruh ilangkan? Haaa.. mendapat!! Xsmpai dua thn pakai plak tuuuu Contact ...
  • Wah!!! Teruja umie utk try ye.. Gedik!!! Auwww... Mula2 tak paham jgk cmne cara pakai (kes jakun) :P Rupa2nya, ...
  • السلام عليكم ورحمة الله وبركاته Αѕѕαℓαмυ’αℓαιкυм Bulan Ramadhan ni, umie busy btol.. xde masa pn nk rilex2 pn.. Tgk tv pn slalunya '...
  • Salam Jumaat semua..