Massager

3:56 PM

lately umie xtaw lah kenapa badan umie sakit2 uhuu.. terpk la dOlu2 umie ada la beli mende alah neh.. sO y nOt pakei je ye x? beli pOn msa tu mahEi woO! pakEi2, adEh! rsa lega la plak.. sO menjurus ke arah beli satu lgi hOk yg jenis lekat2 neh.. alahEi, murah je kOt pakEi RP (cosway) hak3!!











walaupun yg hOk putih tu canggEh, ttp xdpt nak lawan yg kaler biru neh! biru tu, siap gego2 lagi tw!!! smlm nora ada jugak menerai yg hOk kaler putih tu, letak kat belakang bahu.. udah bergerak2 mcm 'femau' le plak uhuu (femau, alah, cite drama cina yg hOk angkat2 bahu tu uhuu)

cmne pOn, meh umie nak share ckit pasal mende alah neh..

6-in-1 Function Pulse Massager




HealthClub™ 6-in-1 Function Pulse Massager

You can turn fat into lean muscle without exercising! You can also relieve stress or relax tensed and tired muscles without going for a massage.

• Relieves Stiff Shoulders
• Tones Up Underarms
• Strengthens Back Muscles & Alleviates Backaches
• Flattens Bulging Tummy
• Lifts Sagging Buttocks
• Firms Up Thighs & Calves
• 100% user-friendly
• Easy-to-use, easy-to-read LCD display
• 6 programed functions with 10 intensity levels
• Compact and lightweight
• Tiny cables - no more cramps from over stretching your arms trying to reach for the on/off buttons or adjusting the intensity level when you place it on your shoulders or back
• 4 electrode pads for single user or *shared application at a time


In just 10 minutes, you will get the amazing effects of:

600 • Tummy crunches and
• sit-ups
• Leg lifts
• Waist stretches
• Back strengthening
• exercises
• Dumbbell curls
• Squats

…all these "exercises" while watching TV, reading a book, doing your household chores, or working in the office!

p/s hOk ni mmg la amat bagus pd kita2 yg hby2 nye maLeh nak mengurut2 hak3!!!

You Might Also Like

1 cutie berceloteh

  1. FEI MAO
    Ke ren laii.... ken papa... papa pu chai ciaaa....
    Eh... silap suda... :P

    ReplyDelete

Followers

Popular Posts

  • Sebenarnya waktu  Solat Sunat Dhuha  boleh selisih (berbeza) sehingga 30 minit dalam sesuatu tahun itu dan waktunya juga berbeza seh...
  • Jenoh menggodek2 itinery yg dishare dlm website @ blog. Seronok jgk kan dpt baca pengalaman2 blogger lain  Jeng3.. umie terjumpa bebera...
  • Dh pass kan? haaa.. apa lgi? Bz kan diri dgn FTR report ye amende FTR report? Lepas exam CePSWaM, langkah seterusnya buat FTR report...
  • Syaratnya :- 1.  FOLLOW  BLOG  NI  ( * letak link di comment untuk saya check balik * ) 2.  FOLLOW  INSTAGRAM  ...
  • سُبْحَانَ اللّه (Subhanallah) sebelum ni mmg xpernah tw lngsung psl pijat ka, pepijat ka, bed bugs ka.. Paling terok pernh dgr po...
  • السلام عليكم ورحمة الله وبركاته Αѕѕαℓαмυ'αℓαιкυм  Nak share sgt2 ni psl produk best yg teramat sgt.. Ever since dok menyandang beg j...
  • Umie mmg dh lama idam2 kan Oakley Prescription. Tula, sape suruh ilangkan? Haaa.. mendapat!! Xsmpai dua thn pakai plak tuuuu Contact ...
  • Wah!!! Teruja umie utk try ye.. Gedik!!! Auwww... Mula2 tak paham jgk cmne cara pakai (kes jakun) :P Rupa2nya, ...
  • السلام عليكم ورحمة الله وبركاته Αѕѕαℓαмυ’αℓαιкυм Bulan Ramadhan ni, umie busy btol.. xde masa pn nk rilex2 pn.. Tgk tv pn slalunya '...
  • Salam Jumaat semua..