Aku Rindu Sayang Kamu Giveaway

11:14 AM


Tarikh tutup : 12/02/2011 (12.02 tengah hari)


1. Follow SUPERHERO MAMA
(Personal Blog sahaja)

2. Hanya Tajuk: Aku Rindu Sayang Kamu Giveaway sahaja diterima

3. Letak banner berserta link giveaway di Entry sahaja (sidebar ~ no need)

4. Klik Sini & LIKE gambar Zakwan
(Tolong ek! TQ in advance! =P)
http://www.facebook.com/photo.php?fbid=10150090792312225&set=o.109677199071631&ref=notif&notif_t=photo_comment


** Syarat no 4 ni TAK WAJIB **
Tapi sape2 yang tolong LIKE, masa cabut undi nanti ada 2x nama.
So peluang akan lebih cerah! ^_^

5. Tinggalkan link url kawan2 kat sini camni

Aku rindu sayang kamu jugak! :)
[link url korang]
[email korang]

Tu je.. Senang sgt2, hehe...
Keputusan ~ Insya Allah pada 16 Februari 2011 ^_^


Hadiahnya pulak bergantung kpd jumlah penyertaan

You Might Also Like

2 cutie berceloteh

  1. salam..jenguk entry ga
    syarat no 1 tak settle lagi..
    bukan follow blog contest, follow blog personal..harap maklum ye..
    dah settle bgtau semula..saya akan check balik..tq

    ReplyDelete

Google+ Followers

Followers

Popular Posts

  • Dh pass kan? haaa.. apa lgi? Bz kan diri dgn FTR report ye amende FTR report? Lepas exam CePSWaM, langkah seterusnya buat FTR report...
  • Kali ni kemana kite? Jom try tempat yg pd umie consider baru Lalalalalalala.... Last minit cari tempat... jeng3..   Sma...
  • سُبْحَانَ اللّه (Subhanallah) sebelum ni mmg xpernah tw lngsung psl pijat ka, pepijat ka, bed bugs ka.. Paling terok pernh dgr po...
  • السلام عليكم ورحمة الله وبركاته Αѕѕαℓαмυ'αℓαιкυм  Nak share sgt2 ni psl produk best yg teramat sgt.. Ever since dok menyandang beg j...
  • Umie mmg dh lama idam2 kan Oakley Prescription. Tula, sape suruh ilangkan? Haaa.. mendapat!! Xsmpai dua thn pakai plak tuuuu Contact ...
  • Waaaaaaa... saya suka saya sukaaaa.... Nak join, follow syarat berikut; 1. Follow fb cik cantik manis ni. Klik button dibawah ni,    2. F...
  • Ye taw.. cite ni dh lama kot.. tpi mmg best.. sesekali layan cite2 lama ok jgk ye x? Mmg the best of all... dgn suasana sawah padi.. i...
  • syarat dia simple je... - Follow blog ni je. blog lagi satu tknak follow pun takpe -klik iklan di sidebar tu dan tunggu smpai hab...
  • السلام عليكم ورحمة الله وبركاته Αѕѕαℓαмυ’αℓαιкυм Bab2 contest2 tag cenggini mmg THORBAYEK Anyway, jom2 kita join The rules are s...
  • السلام عليكم ورحمة الله وبركاته Αѕѕαℓαмυ’αℓαιкυм Hari yg dinanti telah tiba.. bukan main seronok lagi budak2.. mak pak budak pon seronot ...