Kejadian berlaku dua hari lepas..waktu balek keje ujan lebat, dgn mOlot pernOh ulser & tekak da start swollen akibat tonsillitis uhuu.. ...

Kehilangan yg menyedihkan

2 Comments
Kejadian berlaku dua hari lepas..waktu balek keje ujan lebat, dgn mOlot pernOh ulser & tekak da start swollen akibat tonsillitis uhuu.. tekak ni betul2 teringin sesangat bubur ayam yg panas & menyelerakan (tambah2 ptg tu ujan pLak tu) ntah la cmne arrangement umie, umie tertggal hp satio yg umie syg sesangat tu kat dLm bakul mbeli belah.. xsmpi 5 minit umie dtg cri blik, tGk dh xde!!! casher plak kebetulan baru balek dari tOilet, bgtaw dy angkat bakul tu mmg xde pape.. pelik.. xkan la pulak xde.. pdhal memang umie sah2 ingt letak dlm bakul termasok dgn purse sekali.. tapi sbb umie nak byr duet, purse tu umie amek la balek tpi tertggl hp.. cmne la boley lupa :(

bila kol, hp tu berdering2 smpai la mati sendiri.. erm.. report pd jj pon, kebtuln la plak msa tu cctv kat kaunter ROSAK!!!!! org mmg xramai msa tu.. belakang umie cina, tpi org yg kat casher tu ckp, dy yg dOk angkat bakul tu.. erm.. ntah.. xberani nak tuduh.. tpi hp tu smpai sudah xde news.. mmg sedih sngt2.. mujur umie lOck hp tu, lock code, pin code & simcard code diperlukan utk onkan hp kalu teroff @ tukOw simcard.. erm.. ntah la..



sO now, pakei la blueberry csl & x3 yg lcd nye da crack uhuu.. agak2 la, bday ni ada x yg nak adiahkan hp lgi k?


melampO sangat kah aku ini??? hak3!! uhuu.. I MISZ MY SATIOOOOOO!!!!


You may also like

2 comments:

bintangku said...

Lar..... dah ilang? Sygnyer.... tok leh dah ler najmi tgk lagi.

Um!3 4n!$ said...

tu la psL :(

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...