Kehilangan yg menyedihkan

11:43 AM

Kejadian berlaku dua hari lepas..waktu balek keje ujan lebat, dgn mOlot pernOh ulser & tekak da start swollen akibat tonsillitis uhuu.. tekak ni betul2 teringin sesangat bubur ayam yg panas & menyelerakan (tambah2 ptg tu ujan pLak tu) ntah la cmne arrangement umie, umie tertggal hp satio yg umie syg sesangat tu kat dLm bakul mbeli belah.. xsmpi 5 minit umie dtg cri blik, tGk dh xde!!! casher plak kebetulan baru balek dari tOilet, bgtaw dy angkat bakul tu mmg xde pape.. pelik.. xkan la pulak xde.. pdhal memang umie sah2 ingt letak dlm bakul termasok dgn purse sekali.. tapi sbb umie nak byr duet, purse tu umie amek la balek tpi tertggl hp.. cmne la boley lupa :(

bila kol, hp tu berdering2 smpai la mati sendiri.. erm.. report pd jj pon, kebtuln la plak msa tu cctv kat kaunter ROSAK!!!!! org mmg xramai msa tu.. belakang umie cina, tpi org yg kat casher tu ckp, dy yg dOk angkat bakul tu.. erm.. ntah.. xberani nak tuduh.. tpi hp tu smpai sudah xde news.. mmg sedih sngt2.. mujur umie lOck hp tu, lock code, pin code & simcard code diperlukan utk onkan hp kalu teroff @ tukOw simcard.. erm.. ntah la..



sO now, pakei la blueberry csl & x3 yg lcd nye da crack uhuu.. agak2 la, bday ni ada x yg nak adiahkan hp lgi k?


melampO sangat kah aku ini??? hak3!! uhuu.. I MISZ MY SATIOOOOOO!!!!

You Might Also Like

2 cutie berceloteh

Followers

Popular Posts

  • Sebenarnya waktu  Solat Sunat Dhuha  boleh selisih (berbeza) sehingga 30 minit dalam sesuatu tahun itu dan waktunya juga berbeza seh...
  • Jenoh menggodek2 itinery yg dishare dlm website @ blog. Seronok jgk kan dpt baca pengalaman2 blogger lain  Jeng3.. umie terjumpa bebera...
  • Dh pass kan? haaa.. apa lgi? Bz kan diri dgn FTR report ye amende FTR report? Lepas exam CePSWaM, langkah seterusnya buat FTR report...
  • Syaratnya :- 1.  FOLLOW  BLOG  NI  ( * letak link di comment untuk saya check balik * ) 2.  FOLLOW  INSTAGRAM  ...
  • سُبْحَانَ اللّه (Subhanallah) sebelum ni mmg xpernah tw lngsung psl pijat ka, pepijat ka, bed bugs ka.. Paling terok pernh dgr po...
  • السلام عليكم ورحمة الله وبركاته Αѕѕαℓαмυ'αℓαιкυм  Nak share sgt2 ni psl produk best yg teramat sgt.. Ever since dok menyandang beg j...
  • Umie mmg dh lama idam2 kan Oakley Prescription. Tula, sape suruh ilangkan? Haaa.. mendapat!! Xsmpai dua thn pakai plak tuuuu Contact ...
  • Wah!!! Teruja umie utk try ye.. Gedik!!! Auwww... Mula2 tak paham jgk cmne cara pakai (kes jakun) :P Rupa2nya, ...
  • السلام عليكم ورحمة الله وبركاته Αѕѕαℓαмυ’αℓαιкυм Bulan Ramadhan ni, umie busy btol.. xde masa pn nk rilex2 pn.. Tgk tv pn slalunya '...
  • Salam Jumaat semua..