Dari janda baek ke genting, direct ke icity

9:20 AM

Seriusly lawak pon ye.. Mna tak nya, ptt g janda baek tok nyelam @ cecah2 air.. Pas berkali2 pusing n xjmpa jalan, akhirnya trus naek genting.. Pergh!!! Terbaekkk..

Hak3!







ntah apa yg org jepun ni berkenankn sngat dgn budak2 ni pun xtaw uhuk3..

ada sinambungan utk gamba yg menampak kan secoet kaki berselipar tu

Gaya lebih yg xboleh thn tu hak3!!! (bro2.. perOt tu brO... perOttt!!)


 Lepaking kat Genting smpi la abes senja.. sambil jengok2 keindahan senja dari tempat tinggi (ececeayh!!) tpi seriusly mmg santek wOo...

Turun dari genting, terus ke i-city.. Ghase2 lembek x tonight? Mmg nyenyak la tdo gaban2 umie tu kang


You Might Also Like

0 cutie berceloteh

Google+ Followers

Followers

Popular Posts

  • Dh pass kan? haaa.. apa lgi? Bz kan diri dgn FTR report ye amende FTR report? Lepas exam CePSWaM, langkah seterusnya buat FTR report...
  • Kali ni kemana kite? Jom try tempat yg pd umie consider baru Lalalalalalala.... Last minit cari tempat... jeng3..   Sma...
  • سُبْحَانَ اللّه (Subhanallah) sebelum ni mmg xpernah tw lngsung psl pijat ka, pepijat ka, bed bugs ka.. Paling terok pernh dgr po...
  • السلام عليكم ورحمة الله وبركاته Αѕѕαℓαмυ'αℓαιкυм  Nak share sgt2 ni psl produk best yg teramat sgt.. Ever since dok menyandang beg j...
  • Ye taw.. cite ni dh lama kot.. tpi mmg best.. sesekali layan cite2 lama ok jgk ye x? Mmg the best of all... dgn suasana sawah padi.. i...
  • syarat dia simple je... - Follow blog ni je. blog lagi satu tknak follow pun takpe -klik iklan di sidebar tu dan tunggu smpai hab...
  • Umie mmg dh lama idam2 kan Oakley Prescription. Tula, sape suruh ilangkan? Haaa.. mendapat!! Xsmpai dua thn pakai plak tuuuu Contact ...
  • Waaaaaaa... saya suka saya sukaaaa.... Nak join, follow syarat berikut; 1. Follow fb cik cantik manis ni. Klik button dibawah ni,    2. F...
  • Buat entry bertajuk " Pencarian  Bloglist Sesi  Mac-April 2017 ".  Backlink banner kpd link segmen ini & letak link entry...
  • Giveaway Topup Percuma by Cik Cand y  💖 20 FEBRUARI 2017 - 11 MARCH 2017 http://cikcandysour.blogspot.my/2017/02/giveaway-topup-per...