Dari janda baek ke genting, direct ke icity

9:20 AM

Seriusly lawak pon ye.. Mna tak nya, ptt g janda baek tok nyelam @ cecah2 air.. Pas berkali2 pusing n xjmpa jalan, akhirnya trus naek genting.. Pergh!!! Terbaekkk..

Hak3!







ntah apa yg org jepun ni berkenankn sngat dgn budak2 ni pun xtaw uhuk3..

ada sinambungan utk gamba yg menampak kan secoet kaki berselipar tu

Gaya lebih yg xboleh thn tu hak3!!! (bro2.. perOt tu brO... perOttt!!)


 Lepaking kat Genting smpi la abes senja.. sambil jengok2 keindahan senja dari tempat tinggi (ececeayh!!) tpi seriusly mmg santek wOo...

Turun dari genting, terus ke i-city.. Ghase2 lembek x tonight? Mmg nyenyak la tdo gaban2 umie tu kang


You Might Also Like

0 cutie berceloteh

Google+ Followers

Followers

Popular Posts

  • Dh pass kan? haaa.. apa lgi? Bz kan diri dgn FTR report ye amende FTR report? Lepas exam CePSWaM, langkah seterusnya buat FTR report...
  • سُبْحَانَ اللّه (Subhanallah) sebelum ni mmg xpernah tw lngsung psl pijat ka, pepijat ka, bed bugs ka.. Paling terok pernh dgr po...
  • Kali ni kemana kite? Jom try tempat yg pd umie consider baru Lalalalalalala.... Last minit cari tempat... jeng3..   Sma...
  • السلام عليكم ورحمة الله وبركاته Αѕѕαℓαмυ'αℓαιкυм  Nak share sgt2 ni psl produk best yg teramat sgt.. Ever since dok menyandang beg j...
  • Umie mmg dh lama idam2 kan Oakley Prescription. Tula, sape suruh ilangkan? Haaa.. mendapat!! Xsmpai dua thn pakai plak tuuuu Contact ...
  • السلام عليكم ورحمة الله وبركاته Αѕѕαℓαмυ’αℓαιкυм Rules: Follow blog ini *wajib Follow semua peserta segmen. List akan diupdate da...
  • Waaaaaaa... saya suka saya sukaaaa.... Nak join, follow syarat berikut; 1. Follow fb cik cantik manis ni. Klik button dibawah ni,    2. F...
  • السلام عليكم ورحمة الله وبركاته Αѕѕαℓαмυ’αℓαιкυм Bab2 contest2 tag cenggini mmg THORBAYEK Anyway, jom2 kita join The rules are s...
  • syarat dia simple je... - Follow blog ni je. blog lagi satu tknak follow pun takpe -klik iklan di sidebar tu dan tunggu smpai hab...
  • السلام عليكم ورحمة الله وبركاته Αѕѕαℓαмυ’αℓαιкυм Hari yg dinanti telah tiba.. bukan main seronok lagi budak2.. mak pak budak pon seronot ...