Dari janda baek ke genting, direct ke icity

9:20 AM

Seriusly lawak pon ye.. Mna tak nya, ptt g janda baek tok nyelam @ cecah2 air.. Pas berkali2 pusing n xjmpa jalan, akhirnya trus naek genting.. Pergh!!! Terbaekkk..

Hak3!







ntah apa yg org jepun ni berkenankn sngat dgn budak2 ni pun xtaw uhuk3..

ada sinambungan utk gamba yg menampak kan secoet kaki berselipar tu

Gaya lebih yg xboleh thn tu hak3!!! (bro2.. perOt tu brO... perOttt!!)


 Lepaking kat Genting smpi la abes senja.. sambil jengok2 keindahan senja dari tempat tinggi (ececeayh!!) tpi seriusly mmg santek wOo...

Turun dari genting, terus ke i-city.. Ghase2 lembek x tonight? Mmg nyenyak la tdo gaban2 umie tu kang


You Might Also Like

0 cutie berceloteh

Followers

Popular Posts

  • Sebenarnya waktu  Solat Sunat Dhuha  boleh selisih (berbeza) sehingga 30 minit dalam sesuatu tahun itu dan waktunya juga berbeza seh...
  • Jenoh menggodek2 itinery yg dishare dlm website @ blog. Seronok jgk kan dpt baca pengalaman2 blogger lain  Jeng3.. umie terjumpa bebera...
  • سُبْحَانَ اللّه (Subhanallah) sebelum ni mmg xpernah tw lngsung psl pijat ka, pepijat ka, bed bugs ka.. Paling terok pernh dgr po...
  • Syaratnya :- 1.  FOLLOW  BLOG  NI  ( * letak link di comment untuk saya check balik * ) 2.  FOLLOW  INSTAGRAM  ...
  • Dh pass kan? haaa.. apa lgi? Bz kan diri dgn FTR report ye amende FTR report? Lepas exam CePSWaM, langkah seterusnya buat FTR report...
  • Wah!!! Teruja umie utk try ye.. Gedik!!! Auwww... Mula2 tak paham jgk cmne cara pakai (kes jakun) :P Rupa2nya, ...
  • Salam Jumaat semua.. 
  • السلام عليكم ورحمة الله وبركاته Αѕѕαℓαмυ'αℓαιкυм  Nak share sgt2 ni psl produk best yg teramat sgt.. Ever since dok menyandang beg j...
  • Umie mmg dh lama idam2 kan Oakley Prescription. Tula, sape suruh ilangkan? Haaa.. mendapat!! Xsmpai dua thn pakai plak tuuuu Contact ...
  • السلام عليكم ورحمة الله وبركاته Αѕѕαℓαмυ’αℓαιкυм Bulan Ramadhan ni, umie busy btol.. xde masa pn nk rilex2 pn.. Tgk tv pn slalunya '...