Rasa ini

6:05 PM

"If you're important they'll make a way to be with you, if you're not they'll make an excuse"

lately rsa mcm kepala sedikit tingtong dgn kje opis yg xpernh nk abeh, dgn aktiviti2 gaban yg kengkdg rsa mcm nk trgelak & now ditambh dgn gelodak ati yg mcm sedikit trgugat dan sama sekali tidak tenang..

cmne nk bgtw ek? it is complicated.. yes3!! COMPLICATED..

Kdg2 smpi je opis, mber2 baek dh tya, u ok x? sure or not?

Xkn nk terlompat2 kata hati aku sakit & aku rsa xtenang kot? Dh dewasa ni rsanya huduh no kalau buat mcm tu ye x

Tpi kali ni mmg umie xdpt nk kongsi dgn sesapa pon.. umie perlukn sedikit ruang utk buat keputusan yg trbaek dlm life..

apa2 pn, tlg doakn umie agar buat keputusan trbaek tnpa mnyakitkn aty sesapa pon.. Amin

You Might Also Like

0 cutie berceloteh

Followers

Popular Posts

  • Sebenarnya waktu  Solat Sunat Dhuha  boleh selisih (berbeza) sehingga 30 minit dalam sesuatu tahun itu dan waktunya juga berbeza seh...
  • Jenoh menggodek2 itinery yg dishare dlm website @ blog. Seronok jgk kan dpt baca pengalaman2 blogger lain  Jeng3.. umie terjumpa bebera...
  • سُبْحَانَ اللّه (Subhanallah) sebelum ni mmg xpernah tw lngsung psl pijat ka, pepijat ka, bed bugs ka.. Paling terok pernh dgr po...
  • Syaratnya :- 1.  FOLLOW  BLOG  NI  ( * letak link di comment untuk saya check balik * ) 2.  FOLLOW  INSTAGRAM  ...
  • Dh pass kan? haaa.. apa lgi? Bz kan diri dgn FTR report ye amende FTR report? Lepas exam CePSWaM, langkah seterusnya buat FTR report...
  • Wah!!! Teruja umie utk try ye.. Gedik!!! Auwww... Mula2 tak paham jgk cmne cara pakai (kes jakun) :P Rupa2nya, ...
  • Salam Jumaat semua.. 
  • السلام عليكم ورحمة الله وبركاته Αѕѕαℓαмυ'αℓαιкυм  Nak share sgt2 ni psl produk best yg teramat sgt.. Ever since dok menyandang beg j...
  • Umie mmg dh lama idam2 kan Oakley Prescription. Tula, sape suruh ilangkan? Haaa.. mendapat!! Xsmpai dua thn pakai plak tuuuu Contact ...
  • السلام عليكم ورحمة الله وبركاته Αѕѕαℓαмυ’αℓαιкυм Bulan Ramadhan ni, umie busy btol.. xde masa pn nk rilex2 pn.. Tgk tv pn slalunya '...