Rasa ini

6:05 PM

"If you're important they'll make a way to be with you, if you're not they'll make an excuse"

lately rsa mcm kepala sedikit tingtong dgn kje opis yg xpernh nk abeh, dgn aktiviti2 gaban yg kengkdg rsa mcm nk trgelak & now ditambh dgn gelodak ati yg mcm sedikit trgugat dan sama sekali tidak tenang..

cmne nk bgtw ek? it is complicated.. yes3!! COMPLICATED..

Kdg2 smpi je opis, mber2 baek dh tya, u ok x? sure or not?

Xkn nk terlompat2 kata hati aku sakit & aku rsa xtenang kot? Dh dewasa ni rsanya huduh no kalau buat mcm tu ye x

Tpi kali ni mmg umie xdpt nk kongsi dgn sesapa pon.. umie perlukn sedikit ruang utk buat keputusan yg trbaek dlm life..

apa2 pn, tlg doakn umie agar buat keputusan trbaek tnpa mnyakitkn aty sesapa pon.. Amin

You Might Also Like

0 cutie berceloteh

Google+ Followers

Followers

Popular Posts

  • Dh pass kan? haaa.. apa lgi? Bz kan diri dgn FTR report ye amende FTR report? Lepas exam CePSWaM, langkah seterusnya buat FTR report...
  • Kali ni kemana kite? Jom try tempat yg pd umie consider baru Lalalalalalala.... Last minit cari tempat... jeng3..   Sma...
  • سُبْحَانَ اللّه (Subhanallah) sebelum ni mmg xpernah tw lngsung psl pijat ka, pepijat ka, bed bugs ka.. Paling terok pernh dgr po...
  • السلام عليكم ورحمة الله وبركاته Αѕѕαℓαмυ'αℓαιкυм  Nak share sgt2 ni psl produk best yg teramat sgt.. Ever since dok menyandang beg j...
  • Umie mmg dh lama idam2 kan Oakley Prescription. Tula, sape suruh ilangkan? Haaa.. mendapat!! Xsmpai dua thn pakai plak tuuuu Contact ...
  • Ye taw.. cite ni dh lama kot.. tpi mmg best.. sesekali layan cite2 lama ok jgk ye x? Mmg the best of all... dgn suasana sawah padi.. i...
  • Waaaaaaa... saya suka saya sukaaaa.... Nak join, follow syarat berikut; 1. Follow fb cik cantik manis ni. Klik button dibawah ni,    2. F...
  • syarat dia simple je... - Follow blog ni je. blog lagi satu tknak follow pun takpe -klik iklan di sidebar tu dan tunggu smpai hab...
  • Buat entry bertajuk " Pencarian  Bloglist Sesi  Mac-April 2017 ".  Backlink banner kpd link segmen ini & letak link entry...
  • Giveaway Topup Percuma by Cik Cand y  💖 20 FEBRUARI 2017 - 11 MARCH 2017 http://cikcandysour.blogspot.my/2017/02/giveaway-topup-per...