Rasa ini

6:05 PM

"If you're important they'll make a way to be with you, if you're not they'll make an excuse"

lately rsa mcm kepala sedikit tingtong dgn kje opis yg xpernh nk abeh, dgn aktiviti2 gaban yg kengkdg rsa mcm nk trgelak & now ditambh dgn gelodak ati yg mcm sedikit trgugat dan sama sekali tidak tenang..

cmne nk bgtw ek? it is complicated.. yes3!! COMPLICATED..

Kdg2 smpi je opis, mber2 baek dh tya, u ok x? sure or not?

Xkn nk terlompat2 kata hati aku sakit & aku rsa xtenang kot? Dh dewasa ni rsanya huduh no kalau buat mcm tu ye x

Tpi kali ni mmg umie xdpt nk kongsi dgn sesapa pon.. umie perlukn sedikit ruang utk buat keputusan yg trbaek dlm life..

apa2 pn, tlg doakn umie agar buat keputusan trbaek tnpa mnyakitkn aty sesapa pon.. Amin

You Might Also Like

0 cutie berceloteh

Google+ Followers

Followers

Popular Posts

  • Dh pass kan? haaa.. apa lgi? Bz kan diri dgn FTR report ye amende FTR report? Lepas exam CePSWaM, langkah seterusnya buat FTR report...
  • Umie mmg dh lama idam2 kan Oakley Prescription. Tula, sape suruh ilangkan? Haaa.. mendapat!! Xsmpai dua thn pakai plak tuuuu Contact ...
  • السلام عليكم ورحمة الله وبركاته Αѕѕαℓαмυ'αℓαιкυм  Nak share sgt2 ni psl produk best yg teramat sgt.. Ever since dok menyandang beg j...
  • سُبْحَانَ اللّه (Subhanallah) sebelum ni mmg xpernah tw lngsung psl pijat ka, pepijat ka, bed bugs ka.. Paling terok pernh dgr po...
  • Kali ni kemana kite? Jom try tempat yg pd umie consider baru Lalalalalalala.... Last minit cari tempat... jeng3..   Sma...
  • Ye taw.. cite ni dh lama kot.. tpi mmg best.. sesekali layan cite2 lama ok jgk ye x? Mmg the best of all... dgn suasana sawah padi.. i...
  • السلام عليكم ورحمة الله وبركاته Αѕѕαℓαмυ’αℓαιкυм Akhirnya, acara kemuncak.. الحمد لله Alhamdulillah Siap sudah thesis yg diheboh2kan sg...
  • السلام عليكم ورحمة الله وبركاته Αѕѕαℓαмυ’αℓαιкυм Rules: Follow blog ini *wajib Follow semua peserta segmen. List akan diupdate da...
  • السلام عليكم ورحمة الله وبركاته Αѕѕαℓαмυ’αℓαιкυм الغاية لا تُبرر الوسيلة “al-ghayah la tubariru al-wasilah” (Matlamat Tidak Meng...
  • Waaaaaaa... saya suka saya sukaaaa.... Nak join, follow syarat berikut; 1. Follow fb cik cantik manis ni. Klik button dibawah ni,    2. F...