Bday dak Herol

4:56 PM

Fuuu.. pembuka 2013, bday adik kesygn umie sorang ni (25/1/2013) .. kebetuln Abie ajak g makan sempena ada kenaikan yg dia dpt & lulus exam.. yokkk pegi!! Flaming Stemboat

 
ni katanya utk bgtaw kat org yg dia g dinner kat Flaming BBQ haha
 


Ada kenangan knp gambo ni diambil.. erm.. Sabar la umie.. jgn la sedih ye

Fuu!! Adik2.. adik pandai la pilih yg sedap2.. meh kat paksu.. heheh sabo ye dik

Favo umie ni

alamtnya??? mmg umie tergaru2 mlm tu hahaha

Cian mak, mkn cikit je dh kenyng.. mkn nsi dgn ape ntah..

sebelom makan la bergambo dlu ye

budak ni pntang nampak flash

Wuish!! Sape punya timbul2 tu?? tu kene tanya siadik (batrisyia)


pas dari tu, dak herol nak jugak merasa kek..


kek eskem


Ni la dia nye adik kesygn ambo

tompang moka sini yokkk

Last sekali baru letak mOka tanah kedaung


You Might Also Like

0 cutie berceloteh

Followers

Popular Posts

  • Sebenarnya waktu  Solat Sunat Dhuha  boleh selisih (berbeza) sehingga 30 minit dalam sesuatu tahun itu dan waktunya juga berbeza seh...
  • Jenoh menggodek2 itinery yg dishare dlm website @ blog. Seronok jgk kan dpt baca pengalaman2 blogger lain  Jeng3.. umie terjumpa bebera...
  • Dh pass kan? haaa.. apa lgi? Bz kan diri dgn FTR report ye amende FTR report? Lepas exam CePSWaM, langkah seterusnya buat FTR report...
  • Syaratnya :- 1.  FOLLOW  BLOG  NI  ( * letak link di comment untuk saya check balik * ) 2.  FOLLOW  INSTAGRAM  ...
  • سُبْحَانَ اللّه (Subhanallah) sebelum ni mmg xpernah tw lngsung psl pijat ka, pepijat ka, bed bugs ka.. Paling terok pernh dgr po...
  • السلام عليكم ورحمة الله وبركاته Αѕѕαℓαмυ'αℓαιкυм  Nak share sgt2 ni psl produk best yg teramat sgt.. Ever since dok menyandang beg j...
  • Umie mmg dh lama idam2 kan Oakley Prescription. Tula, sape suruh ilangkan? Haaa.. mendapat!! Xsmpai dua thn pakai plak tuuuu Contact ...
  • Wah!!! Teruja umie utk try ye.. Gedik!!! Auwww... Mula2 tak paham jgk cmne cara pakai (kes jakun) :P Rupa2nya, ...
  • السلام عليكم ورحمة الله وبركاته Αѕѕαℓαмυ’αℓαιкυм Bulan Ramadhan ni, umie busy btol.. xde masa pn nk rilex2 pn.. Tgk tv pn slalunya '...
  • Salam Jumaat semua..