الحمد لله‎

5:06 PM

الحمد لله



Tiap apa jua yg terjdi, mmg ada hikmahnya.. Ye, apa jugak yg terjdi pd umie now, rsanya, betapa besar rahmat yg Allah berikan sekarang, mmg xdpt umie nak ucapkan dgn kata2..



ye, umie 'jatuh' akibat keterlaluan mempercayai org yg paling2 umie harapkan.. Segala janji2 yg masih terngiang2 akan umie cuba padamkan perlahan.. Umie dh serahkan kepada yg haknya.. Syukur.. walaupun org ingt umie cuba tikam dari belakang, sesungguhnya, umie je yg taw kebenaran segala2nya..




walaupun jauh dari org2 yg tersyg, tpi umie bersyukur, semua2 dh selesai.. walaupun perit utk umie telan, إن شاء الله‎, umie akan kuatkan ati umie utk bangun tnpa toleh kebelakang lgi dh..

Doakan umie kalini.. umie jdi tulang belakang org lain utk brjaya, xsemestinya org yg sama akan bantu umie.. :)




BEFORE






AFTER



Bubyeeeee.....

You Might Also Like

0 cutie berceloteh

Followers

Popular Posts

  • Sebenarnya waktu  Solat Sunat Dhuha  boleh selisih (berbeza) sehingga 30 minit dalam sesuatu tahun itu dan waktunya juga berbeza seh...
  • Jenoh menggodek2 itinery yg dishare dlm website @ blog. Seronok jgk kan dpt baca pengalaman2 blogger lain  Jeng3.. umie terjumpa bebera...
  • Dh pass kan? haaa.. apa lgi? Bz kan diri dgn FTR report ye amende FTR report? Lepas exam CePSWaM, langkah seterusnya buat FTR report...
  • Syaratnya :- 1.  FOLLOW  BLOG  NI  ( * letak link di comment untuk saya check balik * ) 2.  FOLLOW  INSTAGRAM  ...
  • سُبْحَانَ اللّه (Subhanallah) sebelum ni mmg xpernah tw lngsung psl pijat ka, pepijat ka, bed bugs ka.. Paling terok pernh dgr po...
  • السلام عليكم ورحمة الله وبركاته Αѕѕαℓαмυ'αℓαιкυм  Nak share sgt2 ni psl produk best yg teramat sgt.. Ever since dok menyandang beg j...
  • Umie mmg dh lama idam2 kan Oakley Prescription. Tula, sape suruh ilangkan? Haaa.. mendapat!! Xsmpai dua thn pakai plak tuuuu Contact ...
  • Wah!!! Teruja umie utk try ye.. Gedik!!! Auwww... Mula2 tak paham jgk cmne cara pakai (kes jakun) :P Rupa2nya, ...
  • السلام عليكم ورحمة الله وبركاته Αѕѕαℓαмυ’αℓαιкυм Bulan Ramadhan ni, umie busy btol.. xde masa pn nk rilex2 pn.. Tgk tv pn slalunya '...
  • Salam Jumaat semua..