الحمد لله‎

5:06 PM

الحمد لله



Tiap apa jua yg terjdi, mmg ada hikmahnya.. Ye, apa jugak yg terjdi pd umie now, rsanya, betapa besar rahmat yg Allah berikan sekarang, mmg xdpt umie nak ucapkan dgn kata2..



ye, umie 'jatuh' akibat keterlaluan mempercayai org yg paling2 umie harapkan.. Segala janji2 yg masih terngiang2 akan umie cuba padamkan perlahan.. Umie dh serahkan kepada yg haknya.. Syukur.. walaupun org ingt umie cuba tikam dari belakang, sesungguhnya, umie je yg taw kebenaran segala2nya..




walaupun jauh dari org2 yg tersyg, tpi umie bersyukur, semua2 dh selesai.. walaupun perit utk umie telan, إن شاء الله‎, umie akan kuatkan ati umie utk bangun tnpa toleh kebelakang lgi dh..

Doakan umie kalini.. umie jdi tulang belakang org lain utk brjaya, xsemestinya org yg sama akan bantu umie.. :)




BEFORE






AFTER



Bubyeeeee.....

You Might Also Like

0 cutie berceloteh

Google+ Followers

Followers

Popular Posts

  • Dh pass kan? haaa.. apa lgi? Bz kan diri dgn FTR report ye amende FTR report? Lepas exam CePSWaM, langkah seterusnya buat FTR report...
  • سُبْحَانَ اللّه (Subhanallah) sebelum ni mmg xpernah tw lngsung psl pijat ka, pepijat ka, bed bugs ka.. Paling terok pernh dgr po...
  • Kali ni kemana kite? Jom try tempat yg pd umie consider baru Lalalalalalala.... Last minit cari tempat... jeng3..   Sma...
  • السلام عليكم ورحمة الله وبركاته Αѕѕαℓαмυ'αℓαιкυм  Nak share sgt2 ni psl produk best yg teramat sgt.. Ever since dok menyandang beg j...
  • Umie mmg dh lama idam2 kan Oakley Prescription. Tula, sape suruh ilangkan? Haaa.. mendapat!! Xsmpai dua thn pakai plak tuuuu Contact ...
  • السلام عليكم ورحمة الله وبركاته Αѕѕαℓαмυ’αℓαιкυм Rules: Follow blog ini *wajib Follow semua peserta segmen. List akan diupdate da...
  • Waaaaaaa... saya suka saya sukaaaa.... Nak join, follow syarat berikut; 1. Follow fb cik cantik manis ni. Klik button dibawah ni,    2. F...
  • السلام عليكم ورحمة الله وبركاته Αѕѕαℓαмυ’αℓαιкυм Bab2 contest2 tag cenggini mmg THORBAYEK Anyway, jom2 kita join The rules are s...
  • syarat dia simple je... - Follow blog ni je. blog lagi satu tknak follow pun takpe -klik iklan di sidebar tu dan tunggu smpai hab...
  • السلام عليكم ورحمة الله وبركاته Αѕѕαℓαмυ’αℓαιкυм Hari yg dinanti telah tiba.. bukan main seronok lagi budak2.. mak pak budak pon seronot ...