Mcm mna eayh

12:47 PM

Sedikit confusion here.. Umie dpt offer yg bkl ubah 1001 lifestyle umie.. Cmne ek nk cite..

Nk terima ke tidak? To upgrade myself, with extra income with i need to sacrifice alot of things, time, strenght, energy, even my loves one.. Erm..

Situation A:
Dgn jawatan umie skrg, dgn sedikit bimbingan; umie bleh melangkah jauh.. Itu target yg diberikan oleh Manager umie.. Becoming manager in 5 years time.

Sementara dlm kebizian tu, umie boleh join my part time job.. Erm.. Tpi umie kne2 bekerja keras.. Dpt ke umie flexiblekn diri utk suitkn diri umie? Belom cuba belom tw kn? Kata org, kalau nk buat; buar smpi jdi

Situation B:
Offer ke singapura, mnjawat jawatan yg umie rsa akan ubah semua2 lifestyle umie, corak pemikiran, kerjaya, anak2, dan hidup sndrian kat tempat org..


Kedua2nya memerlukan umie utk bekorban segala2nya.. Anak2, yg tercinta, mak ayah, erm.. Tak cuba tak tahu, KAN?







You Might Also Like

0 cutie berceloteh

Google+ Followers

Followers

Popular Posts

  • Dh pass kan? haaa.. apa lgi? Bz kan diri dgn FTR report ye amende FTR report? Lepas exam CePSWaM, langkah seterusnya buat FTR report...
  • Kali ni kemana kite? Jom try tempat yg pd umie consider baru Lalalalalalala.... Last minit cari tempat... jeng3..   Sma...
  • سُبْحَانَ اللّه (Subhanallah) sebelum ni mmg xpernah tw lngsung psl pijat ka, pepijat ka, bed bugs ka.. Paling terok pernh dgr po...
  • السلام عليكم ورحمة الله وبركاته Αѕѕαℓαмυ'αℓαιкυм  Nak share sgt2 ni psl produk best yg teramat sgt.. Ever since dok menyandang beg j...
  • Ye taw.. cite ni dh lama kot.. tpi mmg best.. sesekali layan cite2 lama ok jgk ye x? Mmg the best of all... dgn suasana sawah padi.. i...
  • syarat dia simple je... - Follow blog ni je. blog lagi satu tknak follow pun takpe -klik iklan di sidebar tu dan tunggu smpai hab...
  • Umie mmg dh lama idam2 kan Oakley Prescription. Tula, sape suruh ilangkan? Haaa.. mendapat!! Xsmpai dua thn pakai plak tuuuu Contact ...
  • Waaaaaaa... saya suka saya sukaaaa.... Nak join, follow syarat berikut; 1. Follow fb cik cantik manis ni. Klik button dibawah ni,    2. F...
  • Buat entry bertajuk " Pencarian  Bloglist Sesi  Mac-April 2017 ".  Backlink banner kpd link segmen ini & letak link entry...
  • Giveaway Topup Percuma by Cik Cand y  💖 20 FEBRUARI 2017 - 11 MARCH 2017 http://cikcandysour.blogspot.my/2017/02/giveaway-topup-per...