GIVEAWAY SAYA NAK TEDDY BEAR BY FARISHA

10:31 AM

Suke3.. pantang dengo giveaway, cpt2 je merebutkn diri.. ngee.. pdhal bukan nye umie pernah ada teddybear pong sbelum ni.. huagh3!!! zaasssssss rebottt



Syarat :-

1) Follow blog Diari Sedetik Lebih Farisha
2) Warganegara Malaysia + Tinggal di Malaysia
3) Mempunyai Blog
4) Buat entry bertajuk : "GIVEAWAY SAYA NAK TEDDY BEAR BY FARISHA"
5) Copy link yang disediakan dibawah ini dalam ruangan html -credit mia liana




6) Tinggalkan link entry penyertaan di ruangan komen di bawah

Syarat tambahan :

Klik Iklan Sponsor (tunggu sehingga habis loading)



Like Facebook : Fan Page Diari Sedetik Lebih Farisha



Like Facebook Sponsor 1 + Share mana-mana gambar Teddy Bear dalam album INI


Like Facebook Sponsor 2 + Share mana-mana gambar Teddy Bear dalam album INI

HADIAH YANG BAKAL DIMENANGI
MENGIKUT KATEGORI PEMENANG
1 x Top Referral
(Teddy Bear Dark Brown 1.2 Meter berharga RM180)
 
1 x Entry Kreatif
(Teddy Bear Dark Brown 1.0 Meter berharga RM160)
1 x Pemenang Bertuah
(Teddy Bear Putih 0.8 Meter berharga RM120)
5 x Pemenang Hadiah Saguhati
(4pcs Keychain setiap seorang)
(Keychain Teddy Bear Happy Family bernilai RM 80)
***Kalau korang menang dan nak jadikan Teddy Bear ni
sebagai hadiah pada kawan lain pun boleh taw***
~Jangan lupa sebarkan Giveaway ini kepada rakan-rakan yang lain.
Nampak tak button share Facebook kat bawah ni???
korang boleh share GA ni di Facebook masing-masing~
Giveaway ini sah dari 19/08/2013 sehingga 09/09/2013
(3 minggu sahaja)
Pengumuman Pemenang adalah pada : 10/09/2013 (Selasa)
HOT!!!!! :
1. TIPS MENANG GIVEAWAY : SAYA NAK TEDDY BEAR BY FARISHA
2. SENARAI PESERTA GIVEAWAY

You Might Also Like

16 cutie berceloteh

  1. all da best ya ;)

    http://wantsania.blogspot.com/2013/08/giveaway-saya-nak-teddy-bear-by-farisha.html

    ReplyDelete
  2. goodluck :) dr GA yg sama..

    http://blogcontestgiveaway.blogspot.com/2013/08/giveaway-saya-nak-teddy-bear-by-farisha.html

    ReplyDelete
  3. Perhatian kepada peserta Giveaway..Ada syarat terbaru yang perlu dipenuhi sebab ada sponsor baru…Hadiah yang ditawarkan oleh sponsor boleh lihat sini :- http://diarisedetiklebihfarisha.blogspot.com/2013/09/perhatian-peserta-ga-teddy-bear.html

    ReplyDelete
  4. nice entry dear..gud luck!!

    dr GA yg sama
    http://wanieysqaliefsuka-ga-contest.blogspot.com/2013/09/giveaway-saya-nak-teddy-bear-by-farisha.html

    ReplyDelete
  5. good luck!!! ;)

    http://nisashahrien.blogspot.com/2013/09/giveaway-saya-nak-teddy-bear-by-farisha.html

    ReplyDelete
  6. Saya bw sini dari :

    http://solehahshamsuddin.blogspot.com/2013/08/giveaway-saya-nak-teddy-bear-by-farisha.html

    &

    http://solehahshamsuddin.blogspot.com/2013/08/mykad-smart-shopper.html

    ReplyDelete
  7. Hi . kita singgah sini . hihi :)

    http://farraanuar.blogspot.com/2013/08/giveaway-saya-nak-teddy-bear-by-farisha.html

    ReplyDelete
  8. Blogwalking sini. Saya datang dari ga yang sama :) Goodluck ^^
    Jom singgah blog saya dan lihat banyakkkkkkkk giveaway menarik :D

    http://twinkleeestar.blogspot.com/2013/08/giveaway-saya-nak-teddy-bear-by-farisha.html
    en

    ReplyDelete
  9. dari GA yg sama. done follow u ..singah sini pulak..jgn lupe komen ea

    http://annursyauqina.blogspot.com/2013/09/giveaway-saya-nak-teddy-bear-by-farisha.html

    ReplyDelete
  10. Salam perkenalan salam kemerdekaan from KakUmmi dari GA SAYA NAK TEDDY BEAR DARI FARISYA, nak takkk...moga success :)
    Jemput singgah blog Kak Ummi :)

    http://ummiainiraz.blogspot.com/2013/08/giveaway-saya-nak-teddy-bear-by-farisha.html?m=1

    ReplyDelete
  11. Salam perkenalan salam kemerdekaan from KakUmmi dari GA SAYA NAK TEDDY BEAR DARI FARISYA, nak takkk...moga success :)
    Jemput singgah blog Kak Ummi :)

    http://ummiainiraz.blogspot.com/2013/08/giveaway-saya-nak-teddy-bear-by-farisha.html?m=1

    ReplyDelete
  12. Singgah dari segmen yang sama,

    http://myboyfriendisanarmy.blogspot.com/2013/09/giveaway-saya-nak-teddy-bear-by-farisha.html

    Kalau tak keberatan, joinlah Giveaway nie sekali yea,

    http://myboyfriendisanarmy.blogspot.com/2013/09/september-giveaway-by-kasihlestariabadi.html

    ReplyDelete

Google+ Followers

Followers

Popular Posts

  • Dh pass kan? haaa.. apa lgi? Bz kan diri dgn FTR report ye amende FTR report? Lepas exam CePSWaM, langkah seterusnya buat FTR report...
  • Kali ni kemana kite? Jom try tempat yg pd umie consider baru Lalalalalalala.... Last minit cari tempat... jeng3..   Sma...
  • سُبْحَانَ اللّه (Subhanallah) sebelum ni mmg xpernah tw lngsung psl pijat ka, pepijat ka, bed bugs ka.. Paling terok pernh dgr po...
  • السلام عليكم ورحمة الله وبركاته Αѕѕαℓαмυ'αℓαιкυм  Nak share sgt2 ni psl produk best yg teramat sgt.. Ever since dok menyandang beg j...
  • Umie mmg dh lama idam2 kan Oakley Prescription. Tula, sape suruh ilangkan? Haaa.. mendapat!! Xsmpai dua thn pakai plak tuuuu Contact ...
  • Waaaaaaa... saya suka saya sukaaaa.... Nak join, follow syarat berikut; 1. Follow fb cik cantik manis ni. Klik button dibawah ni,    2. F...
  • Ye taw.. cite ni dh lama kot.. tpi mmg best.. sesekali layan cite2 lama ok jgk ye x? Mmg the best of all... dgn suasana sawah padi.. i...
  • syarat dia simple je... - Follow blog ni je. blog lagi satu tknak follow pun takpe -klik iklan di sidebar tu dan tunggu smpai hab...
  • Buat entry bertajuk " Pencarian  Bloglist Sesi  Mac-April 2017 ".  Backlink banner kpd link segmen ini & letak link entry...
  • Giveaway Topup Percuma by Cik Cand y  💖 20 FEBRUARI 2017 - 11 MARCH 2017 http://cikcandysour.blogspot.my/2017/02/giveaway-topup-per...