Mini Giveaway by Sfaezah

2:01 PM

Ngee.. kn udah ckp, umie ni pantang!!! ade je contest, mula le tew!! ngeh3!! YOKKKK!!!




Cara Penyertaan

  • Follow blog Me, Him & Life dan nyatakan anda follower yang ke berapa. (kepada yang sudah menjadi follower sebelum GA, sila gunakan no. #107.)
DONE!!
  • Buat simple entri yang bertajuk 'Mini Giveaway by Sfaezah'.
DONE!!
  • Copy banner GA diatas dan backlink ke entri ni.
DONE!!
  • Nyatakan tempat percutian paling best yang korang pernah pergi setakat ni. (Tak kisah local atau oversea. Maybe korang pergi tempat dekat je, tapi kenangan dan orang yang ada masa tu membuatkan percutian tu best!)
Cameron Highland. Walaupun pegi dgn anak2, dgn melayan durng muntah bagai, tpi durng still maintain CUN!! Terbaik la anak2 umie ni!!
  • Letakkan sekeping gambar terbaik korang semasa percutian tersebut.

  • Tinggalkan link entri GA korang di ruang komen entri ni.
DONE!!
  • Tag 3 rakan dan pastikan mereka tahu mereka telah di 'tag'.
- http://zakwanafifnajmi.blogspot.com/



- http://bintangkuincontest.blogspot.com/
- http://amandaeltiqaz.blogspot.com/

Pemilihan Pemenang

  • Pemenang akan dipilih secara rawak menggunakan website random.org.
  • Nama pemenang akan diumumkan selepas seminggu GA tamat. So, stay tune!


Hadiah Mini Giveaway


1 x Shawl Butterfly






1 x Selendang Pashmina




1 x Set Tupperware Jamka Keluaran IKEA



2 x Wang Tunai RM10




Mudah je kan GA ni?!

So, apa tunggu lagi..jom join laju-laju.

Korang mungkin antara 5 insan yang bertuah tu!

Good Luck kawan-kawan!



Tarikh Penyertaan : 1 September hingga 30 September 2013.

You Might Also Like

2 cutie berceloteh

  1. salam dear..tq sudi join mini GA :)
    boleh cek senarai peserta disini yer.

    http://sfaezah.blogspot.com/2013/09/sticky-post-senarai-peserta-mini.html#more

    pemenang akan diumumkan seminggu slpas tarikh tutup.
    Good Luck!:)

    ReplyDelete
  2. hi..pemenang akan diumumkan esok pada jam 1200 tengahari..Jgn lupa cek yer!

    Terima kasih sudi join GA!^^

    ReplyDelete

Followers

Popular Posts

  • Sebenarnya waktu  Solat Sunat Dhuha  boleh selisih (berbeza) sehingga 30 minit dalam sesuatu tahun itu dan waktunya juga berbeza seh...
  • Jenoh menggodek2 itinery yg dishare dlm website @ blog. Seronok jgk kan dpt baca pengalaman2 blogger lain  Jeng3.. umie terjumpa bebera...
  • Dh pass kan? haaa.. apa lgi? Bz kan diri dgn FTR report ye amende FTR report? Lepas exam CePSWaM, langkah seterusnya buat FTR report...
  • Syaratnya :- 1.  FOLLOW  BLOG  NI  ( * letak link di comment untuk saya check balik * ) 2.  FOLLOW  INSTAGRAM  ...
  • سُبْحَانَ اللّه (Subhanallah) sebelum ni mmg xpernah tw lngsung psl pijat ka, pepijat ka, bed bugs ka.. Paling terok pernh dgr po...
  • السلام عليكم ورحمة الله وبركاته Αѕѕαℓαмυ'αℓαιкυм  Nak share sgt2 ni psl produk best yg teramat sgt.. Ever since dok menyandang beg j...
  • Umie mmg dh lama idam2 kan Oakley Prescription. Tula, sape suruh ilangkan? Haaa.. mendapat!! Xsmpai dua thn pakai plak tuuuu Contact ...
  • Wah!!! Teruja umie utk try ye.. Gedik!!! Auwww... Mula2 tak paham jgk cmne cara pakai (kes jakun) :P Rupa2nya, ...
  • السلام عليكم ورحمة الله وبركاته Αѕѕαℓαмυ’αℓαιкυм Bulan Ramadhan ni, umie busy btol.. xde masa pn nk rilex2 pn.. Tgk tv pn slalunya '...
  • Salam Jumaat semua..