Mini Giveaway by Sfaezah

2:01 PM

Ngee.. kn udah ckp, umie ni pantang!!! ade je contest, mula le tew!! ngeh3!! YOKKKK!!!




Cara Penyertaan

  • Follow blog Me, Him & Life dan nyatakan anda follower yang ke berapa. (kepada yang sudah menjadi follower sebelum GA, sila gunakan no. #107.)
DONE!!
  • Buat simple entri yang bertajuk 'Mini Giveaway by Sfaezah'.
DONE!!
  • Copy banner GA diatas dan backlink ke entri ni.
DONE!!
  • Nyatakan tempat percutian paling best yang korang pernah pergi setakat ni. (Tak kisah local atau oversea. Maybe korang pergi tempat dekat je, tapi kenangan dan orang yang ada masa tu membuatkan percutian tu best!)
Cameron Highland. Walaupun pegi dgn anak2, dgn melayan durng muntah bagai, tpi durng still maintain CUN!! Terbaik la anak2 umie ni!!
  • Letakkan sekeping gambar terbaik korang semasa percutian tersebut.

  • Tinggalkan link entri GA korang di ruang komen entri ni.
DONE!!
  • Tag 3 rakan dan pastikan mereka tahu mereka telah di 'tag'.
- http://zakwanafifnajmi.blogspot.com/



- http://bintangkuincontest.blogspot.com/
- http://amandaeltiqaz.blogspot.com/

Pemilihan Pemenang

  • Pemenang akan dipilih secara rawak menggunakan website random.org.
  • Nama pemenang akan diumumkan selepas seminggu GA tamat. So, stay tune!


Hadiah Mini Giveaway


1 x Shawl Butterfly






1 x Selendang Pashmina




1 x Set Tupperware Jamka Keluaran IKEA



2 x Wang Tunai RM10




Mudah je kan GA ni?!

So, apa tunggu lagi..jom join laju-laju.

Korang mungkin antara 5 insan yang bertuah tu!

Good Luck kawan-kawan!



Tarikh Penyertaan : 1 September hingga 30 September 2013.

You Might Also Like

2 cutie berceloteh

  1. salam dear..tq sudi join mini GA :)
    boleh cek senarai peserta disini yer.

    http://sfaezah.blogspot.com/2013/09/sticky-post-senarai-peserta-mini.html#more

    pemenang akan diumumkan seminggu slpas tarikh tutup.
    Good Luck!:)

    ReplyDelete
  2. hi..pemenang akan diumumkan esok pada jam 1200 tengahari..Jgn lupa cek yer!

    Terima kasih sudi join GA!^^

    ReplyDelete

Google+ Followers

Followers

Popular Posts

  • Dh pass kan? haaa.. apa lgi? Bz kan diri dgn FTR report ye amende FTR report? Lepas exam CePSWaM, langkah seterusnya buat FTR report...
  • السلام عليكم ورحمة الله وبركاته Αѕѕαℓαмυ'αℓαιкυм  Nak share sgt2 ni psl produk best yg teramat sgt.. Ever since dok menyandang beg j...
  • Umie mmg dh lama idam2 kan Oakley Prescription. Tula, sape suruh ilangkan? Haaa.. mendapat!! Xsmpai dua thn pakai plak tuuuu Contact ...
  • سُبْحَانَ اللّه (Subhanallah) sebelum ni mmg xpernah tw lngsung psl pijat ka, pepijat ka, bed bugs ka.. Paling terok pernh dgr po...
  • Ye taw.. cite ni dh lama kot.. tpi mmg best.. sesekali layan cite2 lama ok jgk ye x? Mmg the best of all... dgn suasana sawah padi.. i...
  • Kali ni kemana kite? Jom try tempat yg pd umie consider baru Lalalalalalala.... Last minit cari tempat... jeng3..   Sma...
  • السلام عليكم ورحمة الله وبركاته Αѕѕαℓαмυ’αℓαιкυм Akhirnya, acara kemuncak.. الحمد لله Alhamdulillah Siap sudah thesis yg diheboh2kan sg...
  • bagus jgk utk kita tahu loading time utk blog kita.. menatang ape tu 'blog loading time'? Apabila pengunjung membuka blog anda ian...
  • Kadang2 penyakit jgk group whatsapp ni tw.. main bantai msg masokkk je lah.. yg nympah nye, xkira la pkl brp pun.. umie siap sound lgi bos...
  • السلام عليكم ورحمة الله وبركاته Αѕѕαℓαмυ’αℓαιкυм Rules: Follow blog ini *wajib Follow semua peserta segmen. List akan diupdate da...