Friday, September 06, 2013

Mini Giveaway by Sfaezah

Ngee.. kn udah ckp, umie ni pantang!!! ade je contest, mula le tew!! ngeh3!! YOKKKK!!!




Cara Penyertaan
  • Follow blog Me, Him & Life dan nyatakan anda follower yang ke berapa. (kepada yang sudah menjadi follower sebelum GA, sila gunakan no. #107.)
DONE!!
  • Buat simple entri yang bertajuk 'Mini Giveaway by Sfaezah'.
DONE!!
  • Copy banner GA diatas dan backlink ke entri ni.
DONE!!
  • Nyatakan tempat percutian paling best yang korang pernah pergi setakat ni. (Tak kisah local atau oversea. Maybe korang pergi tempat dekat je, tapi kenangan dan orang yang ada masa tu membuatkan percutian tu best!)
Cameron Highland. Walaupun pegi dgn anak2, dgn melayan durng muntah bagai, tpi durng still maintain CUN!! Terbaik la anak2 umie ni!!
  • Letakkan sekeping gambar terbaik korang semasa percutian tersebut.

  • Tinggalkan link entri GA korang di ruang komen entri ni.
DONE!!
  • Tag 3 rakan dan pastikan mereka tahu mereka telah di 'tag'.
- http://zakwanafifnajmi.blogspot.com/



- http://bintangkuincontest.blogspot.com/
- http://amandaeltiqaz.blogspot.com/

Pemilihan Pemenang

  • Pemenang akan dipilih secara rawak menggunakan website random.org.
  • Nama pemenang akan diumumkan selepas seminggu GA tamat. So, stay tune!


Hadiah Mini Giveaway


1 x Shawl Butterfly






1 x Selendang Pashmina




1 x Set Tupperware Jamka Keluaran IKEA



2 x Wang Tunai RM10




Mudah je kan GA ni?!

So, apa tunggu lagi..jom join laju-laju.

Korang mungkin antara 5 insan yang bertuah tu!

Good Luck kawan-kawan!



Tarikh Penyertaan : 1 September hingga 30 September 2013.

2 comments:

S. Faezah said...

salam dear..tq sudi join mini GA :)
boleh cek senarai peserta disini yer.

http://sfaezah.blogspot.com/2013/09/sticky-post-senarai-peserta-mini.html#more

pemenang akan diumumkan seminggu slpas tarikh tutup.
Good Luck!:)

S. Faezah said...

hi..pemenang akan diumumkan esok pada jam 1200 tengahari..Jgn lupa cek yer!

Terima kasih sudi join GA!^^

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...