Dinosaur

10:20 AM

Memang dh plan nk bwk budak2 ni g tgk movie.. Tggu la bebudk ni balek dri 'honeymoon' kt Tapah.. Si adik dh risau tkut umie pergi dating tnpa dia [н̲̅e̲̅н̲̅e̲̅н̲̅e̲̅]😜😋ƗƗ[e̲̅]:DƗƗɐƗƗɐƗƗɐ "̮ ƗƗɐƗƗɐƗƗɐ "̮ƗƗ[e̲̅]😆 [н̲̅e̲̅н̲̅e̲̅н̲̅e̲̅] 


Seperti dijnjikn, kami ke Cittamall, tpi tu la.. Rmai org ok?? Jenoh beratur


Jenoh beratur, rupanya pd pemegang card mbo, ada line tersendri


Nmpk x 'Priority Line'? Free je pon apply card.. Boleh collect point, dpt tukar ld free tiket @ pop corn @ merchandiser & yg paling best dpt tgk wyg free time bday (bday rewards)


You Might Also Like

0 cutie berceloteh

Followers

Popular Posts

  • Sebenarnya waktu  Solat Sunat Dhuha  boleh selisih (berbeza) sehingga 30 minit dalam sesuatu tahun itu dan waktunya juga berbeza seh...
  • Jenoh menggodek2 itinery yg dishare dlm website @ blog. Seronok jgk kan dpt baca pengalaman2 blogger lain  Jeng3.. umie terjumpa bebera...
  • Dh pass kan? haaa.. apa lgi? Bz kan diri dgn FTR report ye amende FTR report? Lepas exam CePSWaM, langkah seterusnya buat FTR report...
  • Syaratnya :- 1.  FOLLOW  BLOG  NI  ( * letak link di comment untuk saya check balik * ) 2.  FOLLOW  INSTAGRAM  ...
  • سُبْحَانَ اللّه (Subhanallah) sebelum ni mmg xpernah tw lngsung psl pijat ka, pepijat ka, bed bugs ka.. Paling terok pernh dgr po...
  • السلام عليكم ورحمة الله وبركاته Αѕѕαℓαмυ'αℓαιкυм  Nak share sgt2 ni psl produk best yg teramat sgt.. Ever since dok menyandang beg j...
  • Umie mmg dh lama idam2 kan Oakley Prescription. Tula, sape suruh ilangkan? Haaa.. mendapat!! Xsmpai dua thn pakai plak tuuuu Contact ...
  • Wah!!! Teruja umie utk try ye.. Gedik!!! Auwww... Mula2 tak paham jgk cmne cara pakai (kes jakun) :P Rupa2nya, ...
  • السلام عليكم ورحمة الله وبركاته Αѕѕαℓαмυ’αℓαιкυм Bulan Ramadhan ni, umie busy btol.. xde masa pn nk rilex2 pn.. Tgk tv pn slalunya '...
  • Salam Jumaat semua..