Pijat, pepijat @ bed bugs

2:15 PM

سُبْحَانَ اللّه (Subhanallah) sebelum ni mmg xpernah tw lngsung psl pijat ka, pepijat ka, bed bugs ka.. Paling terok pernh dgr pon ialah 'kutu' kepala.. Kutu yg menghisap kulit kepala..

Tpiiiii... Pijat ni lgi terok ye.. Umie smpai phobia nk tdo dlm bilik.. Bygkn betapa manisnya & lazatnya darah umie sehinggakan waktu siang pon pijat ni dok sedap menyedut darah tua ni 😂

Kat kasut pon boleh bergayut2 ye


Ni rupa telo pijat.. Imagine bila durng ni bertelo kat bucu2 tilam @ katil, camne nak detect???

Dari mna dtgnya??
Nthla.. Yg pasti bukan dari umh.. Kesian mak ayah.. Merata dh durng pindah randah, xpernah pon kene pijat ni.. Kata org ada yg 'share' harta pusaka ni.. Nth ye ntah tidak tak pasti la..




Imagine lengan umie 'hancur' sbb ggitan berbisa ni.. Kulit umie ni mmg tak tahan gatal, salah mkn pon umie akan ade rashes.. Nk baik amek msa plak tu
Jenoh berdobi cadar, selimut, toto.. Pastu jdi balek.. Smpi la last 3weeks, umie ternmpak sesuatu yg umie xpernh tgk sebelum ni.. Umie pegang, tiba2 meletup kat tgn.. Darah??? Tpi kaler darah hitam.. Cuak tw!!!!!


Share ckit psl kitaran pijat
Pijat ni mmg susah nak hapuskan ye.. sbb??? erm.. senang sgt bertelo & beratus2 tolor nyee!!!





Sejak tu, mlm mmg tdo umie dh tak lena.. paling benci bila terkejut bgn sbb terasa sakit menyucuk diikuti dgn gatal yg susah nak digambarkan.. mcm miang pun ada..




tak padan dgn kecik!!! geram btol aku.. seekor pijat ni isap darah bersamaan dgn 4 ekor nyamok... bengang kan??

Cari la mcm2 info... letak daun durian belanda la, letak kulit durian la.. spray bygon la.. 

Bygon ni utk matikan 'kejutkan' pijat dari tempat persembunyian.. byk kali dh try.. kalau spray byk3 smpai tuan rumah sndri pon lemas, baru la pijat ni mati.. uhuu.... 


Carik punya carik, sudahnya umie sampai ke webpage ni http://qaizashop.blogspot.sg/2013/09/pepijat_5.html

Segera buat appointment utk beli.. seriusly tak tahan ok??

malam tu, bermula lah operasi.. spray seluruh tilam termasok papan2 katil.. bila terbgn nampak pijat, cpt2 spray.. i tell you, instantly mati!!!!


Bila kene semburan, mati terus tanpa tergedik2 @ mengeliat2

Berbau serai wangi & yg paling penting tidak berasaskn racun

Pada yg ada budjet tu, mmg disarankan utk mengupah 'pest control' agak segala 7 keturunan hapus sama sekali (termasok dgn tolo nye skali). Tpi pada yg cost cutting mcm umie ni, mmg Insects Repellent ni the best of all


You Might Also Like

2 cutie berceloteh

  1. Assalamualaikum umi.. umah sy pun kena serang pijat ni.. klau guna insect repellent ni.. telo pijat tu mcm mna nk buang? Mati x klau sembur pd telo dia? Huhu...

    ReplyDelete
    Replies
    1. Try la beli spray tu.. In Sha Allah. . Memang mujarab.. kami sendiri pn susah nk tido dlu, sy smpai fobia..

      Delete

Google+ Followers

Followers

Popular Posts

  • Dh pass kan? haaa.. apa lgi? Bz kan diri dgn FTR report ye amende FTR report? Lepas exam CePSWaM, langkah seterusnya buat FTR report...
  • Kali ni kemana kite? Jom try tempat yg pd umie consider baru Lalalalalalala.... Last minit cari tempat... jeng3..   Sma...
  • سُبْحَانَ اللّه (Subhanallah) sebelum ni mmg xpernah tw lngsung psl pijat ka, pepijat ka, bed bugs ka.. Paling terok pernh dgr po...
  • السلام عليكم ورحمة الله وبركاته Αѕѕαℓαмυ'αℓαιкυм  Nak share sgt2 ni psl produk best yg teramat sgt.. Ever since dok menyandang beg j...
  • Umie mmg dh lama idam2 kan Oakley Prescription. Tula, sape suruh ilangkan? Haaa.. mendapat!! Xsmpai dua thn pakai plak tuuuu Contact ...
  • Ye taw.. cite ni dh lama kot.. tpi mmg best.. sesekali layan cite2 lama ok jgk ye x? Mmg the best of all... dgn suasana sawah padi.. i...
  • Waaaaaaa... saya suka saya sukaaaa.... Nak join, follow syarat berikut; 1. Follow fb cik cantik manis ni. Klik button dibawah ni,    2. F...
  • syarat dia simple je... - Follow blog ni je. blog lagi satu tknak follow pun takpe -klik iklan di sidebar tu dan tunggu smpai hab...
  • Buat entry bertajuk " Pencarian  Bloglist Sesi  Mac-April 2017 ".  Backlink banner kpd link segmen ini & letak link entry...
  • Giveaway Topup Percuma by Cik Cand y  💖 20 FEBRUARI 2017 - 11 MARCH 2017 http://cikcandysour.blogspot.my/2017/02/giveaway-topup-per...